Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz Krugszvele #1 üzenetére
Ja. 450-ért "normál szintű" gépet, ráadásul vinyóval... Ez totál kész.
-
jeni
félisten
Sajnos több sebből vérzik ez a cikk.
Nincsenek arányában összerakva az adott PC gép megfelelő alkatrészekkel.
Ezt inkább olyannak kellett volna megírnia aki pártatlan és valóban hosszú ideje a pályán van és ténylegesen tisztában van az egyes hardverek tulajdonságaival és az árazásaikkal.Egy dologban eltudom fogadni,hogy a szándék ilyen téren dicséretes tőle.
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
válasz Krugszvele #25 üzenetére
Butaság. Az a helyzet, hogy 1080p felbontásban történő játékra egy R3 1200 + RX 550 duó is alkalmas ami együtt nincs 65k. A boldogsághoz nyilván játszani kell a grafikai beállításokkal és nem lehet csutkára húzni mindent de élvezhetően akadásoktól mentesen fut rajta a játékok 90%-a az újabb címeket is belevéve. És még mielőtt valaki elkezd rugózni azon, hogy de ilyen vagy olyan játékban meg fps-ben kell a stabil 60-80fps mert különben kilőnek... igen. Kell. De az már régen nem belépő szint. Mint ahogy az i5-7400 és GTX 1050 Ti páros sem az.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
Pécsi gyerek
addikt
Lehet bennünk van a hiba,de nekem sem tetszett ez a kis szösszenet Amúgy g4560 irodai gépbe Oda bőven elég egy 2 magos 6 gen pentium.Én addig játszok a low budget g4560- rx 460- as gépemen a legújabb játékokkal is (mint teszem egy éve lassan vele,és közepes beállítás alatt még nem voltam,úgy hogy 35-40 fps azé megvan minimum)Ha meg kevés lesz cserélem egy i7 re.Tudom tudom,2 év múlva semmire sem lesz jó egy 6-7 gen i7😂😂😂 Ja azért a kb 10 éves xeonom is elviszi normálissan a 2014-2015 ös játékokat.(vagy mondhatnám hogy a mai új játékok 80-90%- át is) Na mindegy mindenki azt vesz amit akar,meg megtehet...
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest