- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bundás22 #168 üzenetére
" a porsche és az opel sem egy kategória te madár! És melyik a gyorsabb? "
ebben a mondatban benne van minden logikád őstermelő.
kb 2 éves gyerek szint.
pistike trabant vagy fiat a gyorsabb, fiat apppaaaaaa. akkor azt vegyük? aztat. de az 5 millióval több ! nem baaaaaaj, de gyorsaaaaaabb. -
g@bo
nagyúr
2 éve 60k felett vettem x2 3800+ procit ami mára 10 ropit ha ér, meghúzva, a mai napig elmenne rajta minden játék, ha nem is fullon... mégegyszer ennyit nem áldozok a hüjeség oltárán, arra ott van bundás.
de ö korlátolt, nem esik le neki hogy a 20 ropis 5000+ és a 40 ropis 8200-as nem egy kategória.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bundás22 #146 üzenetére
40k ért vettem lapot procit hűtöt, 8200-as proci önmagában 40k.
ezen a cuccon tökéletesen elmegy az, amire én használom, akkor miért kell nyugtatni magam? én nem a megaherzekre rángatom a rudit.
egyébként 8200-as procit is röhögve kifizetek, de nem vagyok sznob majom aki benyalja a legújabb baromságokat, hogy a tuningtopik sztárja lehessek.
gépemet munkára, netre használom, semmi szükségem 4 ghz-re, főleg dupla áron.
opel és porsche között van egy hangyányi árdifi, és nem 20 vs 40k.... teljesen más dimenzió mint egy 40k gépberuházás, tehát kissé buta megközelítés.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bundás22 #140 üzenetére
vettem 5000+ black edition procit, eddig alapfeszen 3 ghz re húztam, cca 20k volt, wolfdale 8200 3.5 - 4.0 ghz, 40k.
lapot 20 bruttó alatt kaptam amd-hez, kis akarattal lehetett volna phenom is 40k bruttóért / a 8200-as intel is annyi.... /
semelyik játék nem szaggat 3 gigán amd-n. tuti lassabban kódolok filmet, de kit érdekel +10 perc? féláron volt a cucc.
sznob birkák, veszik a 8200-ast, húzzák disznó módon, "haszna" meg semmi.
de legalább napi 10 órában a topikban győzköd másokat, hogy a +10 mhz mindjá összejön neki, ez az életcél.
hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest