- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
válasz
gerleimarci #5 üzenetére
Asszem ezt én is láttam, sőt talán ebből dolgoztam..
Igazából, annyi a válasz, hogy soros usb átalakítóm nem volt itthon kéznél. Biztos USB proton is ki lehetett volna küldeni a címet, de ahhoz utána kellett volna olvasni, hogy hogy kell. Ez meg úgy adta magát. A led villogtatás, benne volt az alap arduino kódok között.
És végül is, nem vett el túl sok időt az életemből, mégha nem a is ez a legszebb megoldás.Szerk.:
Most hogy gondolkodom ezen, lehet az USB port egyszerűbb lett volna. Mert ha jól tudom az is soros portnak látszik. Bevallom ez akkor nem jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy vizuális metronómnak indult, hogy könnyebben tudjak zenét szerezni PC-n, több lett belőle.
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robot fűnyírók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest