- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
margithid #198 üzenetére
nekem mindenképp csak az x86-os jöhet szóba, sok pókerteremnek nincs android alá kliense. Pontosabban kb 3-4-nek van összesen, de azok nálam sajna nem játszanak.
Ez a legnagyobb gondom, mert szeretnék tabletet, de csak windows xp vagy W7 ami jelenleg jó.
A wind hihetetlen strapabíró, négy éve folyamatosan nyüstölöm, szerintem összesen nem volt 10 nap, amikor nem kapcsoltam be, és bírja. Fél évente kiporszívózom, akku még mindíg 83%-os. Nekem nagyon pozitív, csak az N270 atom a 945-ös grafikus vezérlővel sajnos lassan kezd kevés lenni még pókerhez is. 5 megnyitott asztalnál már érződik lassulás, van, hogy nem cselekszik, hiába kattintok. Természetesen próbáltam már a windowst lightosra venni, korrektül ki van pucolva, de már kevés sajnos. 2G ram is van.
NNo, egy szó mint 100, megérett a cserére, és ez kimondottan tetszik.
Igazad van, ha a 700$-t 200e Ft közelébe gondolom magyar árnak, akkor már az elég túlzó. Nagyon sokféle kis notebook kijön ebből az összegből, és az 1kg bizony már nem az a tablet súly, amivel könnyen lehetne bánni mondjuk ágyban fekve.
Többet fogunk tudni, ha már kézbe lehet venni. Jól látom, hogy ez csak november környéke??? Elég hülye taktika, most bemutatni, aztán fél év múlva lehet megvenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Baldur's Gate 3
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest