Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
"Nagyon puhány lett a mai világ, hogy ha egy szűk 1 kg-os számítógépet már soknak mondunk..."
Ennyi erővel egy mobiltelefon is lehetne 80 deka, mert hát az se sok...
Az már más kérdés, hogy erősen húzná a zsebedet. Egy kiló egy tabletnek, amit akár egy kézzel is tarthatsz bizonyos körülmények között (ha épp nem tudod sehová se letenni, de nem a nyelveddel akarod az érintőkijelzőt használni
.Amúgy korábban egy az egyben osztottam volna a véleményed (részben most is osztom), de erősen megváltozott a gondolkodásom, amikor a kb. 2,5 kilós (töltővel, táskával kb. 3 kilós) Toshiba laptopommal ingáztam naponta a négyeshatos villamoson a Körúton. Hidd el, eléggé tudta húzni a vállamat (pláne olyankor, amikor tömve volt a villamos), pedig csak vagy 10 percet utaztam vele. Előtte én is körberöhögtem mindenkit, aki a laptopjának a súlyára panaszkodott, de beláttam, hogy igazuk volt. Itt amúgy árnyaltabb a kép, mert nem akkor nehéz az 1 kiló, amikor az asztalon vagy a táskádban van, hanem amikor egy kézzel kell vele egyensúlyoznod.
"Nekem pont tetszik a súlya és a vastagsága, ez legalább anyagból van, nincs bazári kartondoboz érzése az embernek."
A 14 mm tényleg nem hangzik (annyira) soknak, de ránézésre már eléggé bumfordi. Ha a kezembe foghatnám, akkor valószínűleg már nem így gondolnám. Összességében szerintem megegyezhetünk abban, hogy ez a legkisebb gond vele
."Negatívumként a csak FullHD kijelzőt tudnám felhozni, de azzal is el lehet lenni."
Mi a baj a Full HD-vel? Kevesled?
Szerintem nagyjából rendben van, feleslegesen soknak viszont semmiképp sem nevezném. -
"Nagyon puhány lett a mai világ, hogy ha egy szűk 1 kg-os számítógépet már soknak mondunk..."
A laptop topikokban is fel szoktak bukkanni az elméleti testépítők, akik szerint egy akármilyen laptop súlya teljesen rendben van, nem kell puhánykodni. Csak aztán a gyakorlatban ez nagyon máshogy szokott kinézni, tartósan kézben tartani már egy félkilós 10"-es tablet is sok.
"Az is igaz, hogy kizárólag külső billentyűzettel tudom elképzelni az egészet."
Onnantól kezdve meg nem tableted van, hanem egy meglehetősen bénácska laptopod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Haditechnika, harcászat
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az már más kérdés, hogy erősen húzná a zsebedet. Egy kiló egy tabletnek, amit akár egy kézzel is tarthatsz bizonyos körülmények között (ha épp nem tudod sehová se letenni, de nem a nyelveddel akarod az érintőkijelzőt használni
.
Szerintem nagyjából rendben van, feleslegesen soknak viszont semmiképp sem nevezném.