Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
"Nagyon puhány lett a mai világ, hogy ha egy szűk 1 kg-os számítógépet már soknak mondunk..."
Ennyi erővel egy mobiltelefon is lehetne 80 deka, mert hát az se sok...
Az már más kérdés, hogy erősen húzná a zsebedet. Egy kiló egy tabletnek, amit akár egy kézzel is tarthatsz bizonyos körülmények között (ha épp nem tudod sehová se letenni, de nem a nyelveddel akarod az érintőkijelzőt használni
.Amúgy korábban egy az egyben osztottam volna a véleményed (részben most is osztom), de erősen megváltozott a gondolkodásom, amikor a kb. 2,5 kilós (töltővel, táskával kb. 3 kilós) Toshiba laptopommal ingáztam naponta a négyeshatos villamoson a Körúton. Hidd el, eléggé tudta húzni a vállamat (pláne olyankor, amikor tömve volt a villamos), pedig csak vagy 10 percet utaztam vele. Előtte én is körberöhögtem mindenkit, aki a laptopjának a súlyára panaszkodott, de beláttam, hogy igazuk volt. Itt amúgy árnyaltabb a kép, mert nem akkor nehéz az 1 kiló, amikor az asztalon vagy a táskádban van, hanem amikor egy kézzel kell vele egyensúlyoznod.
"Nekem pont tetszik a súlya és a vastagsága, ez legalább anyagból van, nincs bazári kartondoboz érzése az embernek."
A 14 mm tényleg nem hangzik (annyira) soknak, de ránézésre már eléggé bumfordi. Ha a kezembe foghatnám, akkor valószínűleg már nem így gondolnám. Összességében szerintem megegyezhetünk abban, hogy ez a legkisebb gond vele
."Negatívumként a csak FullHD kijelzőt tudnám felhozni, de azzal is el lehet lenni."
Mi a baj a Full HD-vel? Kevesled?
Szerintem nagyjából rendben van, feleslegesen soknak viszont semmiképp sem nevezném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Renault, Dacia topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az már más kérdés, hogy erősen húzná a zsebedet. Egy kiló egy tabletnek, amit akár egy kézzel is tarthatsz bizonyos körülmények között (ha épp nem tudod sehová se letenni, de nem a nyelveddel akarod az érintőkijelzőt használni
.
Szerintem nagyjából rendben van, feleslegesen soknak viszont semmiképp sem nevezném.