Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Szerintem minden olyan ember, akinek nem lételeme a kötekedés tudja jól, hogy mire gondoltam, innentől kezdve pedig lehet nyugodtan lovagolni a fogalmakon, nálam a fals riasztás azt jelenti, hogy olyan valamire riaszt, ami amúgy nem tesz kárt a számítógépemben, ennyi, itt a történet vége.
Megjegyzem írtam is, hogy bizonyos szempontok alapján (amit Te is írsz) érthető a riasztás oka és ilyen szempontból tökéletes vírusirtó nem is igazán létezhet jelenlegi tudásunk szerint, de attól még a fals riasztás az fals riasztás marad,. A program a saját "elveihez" hűen működik, de az átlagfelhasználót ez cseppet sem fogja érdekelni ha mondjuk elfelejtette a firefoxban lementett jelszavait és a mesterjelszót és egy erre való célprogrammal elő akarja varázsolni azokat, de a vírusirtója nem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest