- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1867 üzenetére
Nem spekuláció, hanem ejakuláció!
Amíg azt látom, ami, és ezt nem csak úgy én vertem ki az előbb, hanem több cikk is ezt feszegeti és a jelek is erre utalnak, addig én ezt tényként kezelem, hogy a mostani w10-zes készülékeket is kukázni fogják, illetve csak úgy lesznek, ha már van, de ezekre fejlesztés? Vagy szerinted...mostanában láttál olyan fejlődést, amiért rátudnák vágni, hogy igen ez egy kib..ott flagship? Inkább minden xar, fb, pp, alapprogramok, mint olyan nem is léteznek, vagy megszűnnek, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, állandóan valamivel okoskodni, vagy hekkelni kell ezt a szart, illetve nem szar, mert a készülék maga kiváló, de ott a központban, vagy miben akkor totális hülyék ülnek.Edge beragadással és nem találkoztam.
Ezt is leírtam, a bug-ok nem mindenkinél jönnek elő, de ha ott van valószínűleg csak egy megoldás lesz, a wdrt. A ki a francnak van kedve 3 órát elcseszegetni az életéből emiatt...
----------------
(#1868) hroberto
Van erről valami linked?
-
hroberto
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest