Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Amúgy örülök,hogy te el tudod dönteni én mire használom a telefont. 950-el sztem nem én vagyok az egyedüli elégedett user. Azt meg nem is értem, hogy miért hitegetném magam. Ha nem jött volna be visszaviszem vagy eladom és pont. Ha ismernél tudnád, hogy egyik rendszer hitvallója sem vagyok szeretem cserélgetni a telefonjaim ezáltal már használtam minden platformot és ha valami nem felel meg akkor nem hitegetem magam,pont nem az a fajta vagyok ha szar megy a levesbe. Nekem csak azzal van gondom amikor mások megítélnek anélkül, hogy ismernének és elkönyvelik,hogy vagy ámítom magam vagy csak telefon meg sms! Hát pont nem de mindegy is. Már írtam ha nekem is annyi gondom lett volna vele mint pl ForRednek akkor én is vissza küldtem volna, de nincs. Ha ezt elhiszed ok ha nem akkor pedig sajnállak, de azért mert vettem egy drága telefont ami szerintetek szar vagy nem is használom, viszont nekem jó akkor ez van! Hidd el nem az az ember vagyok aki esetleg részletre megveszi majd ha nem jó valami nyögi a részleteket és használja úgy! Nem,akkor váltok és nem platformtól teszem függővé. SZERINTEM semmivel nem rosszabb ez a platform mint bármelyik másik,igaz játszani nem játszom,az tény a progik sokkal szegényesebbek, de a nekem szükségeseket eddig megtaláltam. Abszolút nem vagyok wp fan bárki bármit mond,mindenhol vannak hibás darabok, ill nekem 950 van ott szerintem nincs annyi hibás.! Egy szónak is száz a vége nem hitegetem magam és használom rendesen ill nekem megfelel de szerintetek ez az én szegénységi bizonyítványom, legyen úgy ha nektek ettől jobb!
Boldog karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 10
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dacia topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro Sierra Blue 128GB Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest