Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Abban igazad van,hogy nekem 950 van, de a szoftveres problémák nálam nem jelentkeztek ezért abszolút elégedett vagyok az általad középkategóriásnak besorolt 950-el.Aláírom ha annyi gondom lenne vele mint itt páraknak akkor én is visszavinném. Nekem gond nélkül üzemel igy elégedett vagyok vele csak azt érzem sok embernél,hogy hiába állítom hogy minden ok ők tudják,hogy nem igy van és elvakult wp-s vagyok, pedig közel sem igy van, ha nem jön be valami akkor megyek tovább!
(683): Igaz nekem a sima S6 edge volt de nekem pl azzal gyűlt meg a bajom, ettől függetlenül nem ócsárolom úton útfélen, nekem nem jött be továbbléptem pont, akinek nincs vele gondja használja egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- RAM topik
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest