- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
gretzky77 #249 üzenetére
Mások a tesztek, videók és a jelenlegi tulajdonosok fórumokban közzétett tapasztalatai alapján alakítják ki véleményüket. Nincs ezzel semmi gond. A gond inkább az olyan felfogással van, mint amit te is képviselsz. Csakhogy megértsd. Én is nézegettem a 950-et, de nem vettem meg, mert elolvastam róla egy csomó tesztet, megnéztem egy csomó videót, elolvastam egy csomó tulajdonosi panaszt és megállapítottam magamban, hogy nem éri meg, mert egy rossz árérték arányú készülék. Magyarul xar. Ráadásul sikerült személyesen is megtapogatni és továbbra sem győzött meg. A win10 mobile nem volt új számomra mert korábban insidereztem. A telefon kialakítása viszont kritikán aluli. Nem tudom az MS fanság mérőskáláján hol kell elhelyezkedni ahhoz, hogy szó nélkül lenyelje az ember azokat a hibákat amikkel ez a flagshipnek mondott 950-es széria kijött?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest