Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz #90000640 #963 üzenetére
Jelenleg 1 GB szerintem elég ehhez a rendszerhez, nekem eddig nagyon gyors 1 hónapja használom ezt a rendszert korábban androidom volt, a win 10 frissítést a hírek szerint először ez a kettő készülék fogja megkapni.
Próbálgattam előtte Lumia 630-at, amiben csak 512 MB ram van, azt is gyorsnak éreztem érdekes módon 8.1-gyel, de persze hosszabb távon pl. Win 10. az már kevés lehet.
-
-
JamesFinn
senior tag
válasz #90000640 #1662 üzenetére
Én is "csak" használom... Az én igényeimet tökéletesen kielégíti. Játszani nem játszom rajta, Zenét nem hallgatok rajta, arra való a sansám. Amit viszont sokat használok, az a fényképező, és ez Explorer. Az hogy ki hogyan használja, azt mindenki maga dönti el. Engem sem érdekel semmiféle antutu.
Ha valaki ezek alapján vesz telefont... tegye azt.
A feleségem egy L532-vel ismerkedik, és tetszik neki, a fiam pedig egy lassan 2 éves L620-at használ. Nekünk bejövős.
De ez egyéni vélemény. -
Gusztáv
addikt
válasz #90000640 #1858 üzenetére
- a csengés elején rezeg 3x, ha újrakezdi a csengőhangot, megint rezeg -szóval ha ez egy must have dolog, rövid csengőhangot kell választani
- elég kevés modern okostelefon tud teljesen kikapcsolt állapotban ébreszteni, talán van pár MTK SOC, ami tud ilyet. Erre találták fel a repülő módot.
- ha nagyon le van merülve, akkor tölt egy ideig, majd bekapcsol
Laci
-
ToniSoprano
addikt
válasz #90000640 #2136 üzenetére
Tök jó ez a gyakorló felület ismerősömnek küldöm is.
Te is hasonló utat jártál be Alcatel OT-995, majd MS Lumia 640DS, én már korábban váltani akartam, de nem találtam normális árban driodban HD kijelzős erős akkus telót+ dual simet is akartam már. Alca 2S, 3S-t akartam venni, csak 1-2 hónap után elolvastam a véleményeket és letettem róla, Huawei-vel is szemezgettem, vártam hogy lejjebb menjen az áruk, talán a Honorból lehetett volna alternatíva droidos szinten. Összességében nem bántam meg. -
ToniSoprano
addikt
válasz #90000640 #2141 üzenetére
Nekem is nagyon tetszett, a 630, 635 azt akartam venni először. Az 512 MB memória és az előlapi kamera hiánya riasztott el, ami nekem mindenképp kell a rendszeres skypehoz. Én függőben nem is gondolkozom a cégnél mindenki Dual simeset vesz, ez itt alaptézis. Plusz nem akarok rabláncot, a Trénél is nagyon megszívattak már többsször is. Az 5 coltól én is nagyon féltem először. Mondjuk én az 5 colt is simán kezelem egy kézzel, fórumozok 80-90%-ban így kezelem mert sokkal kényelmesebb, mint görnyedni.
Én nem bánom hogy ezt vettem, ismerősnek 635-e van, azért 24 %-kal kisebb a kijelző, meg hogy nem HD azért érzékelhető, bár nem rossz teló az sem.[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz #90000640 #2620 üzenetére
Felhívtam korábban az Arany János utcai szervizt, és azt mondták, nekem is, hogy 2 év a gari az MS-nél, ha az IMEI szám, garancialevél, és a magyar ÁFÁ-s számla rendben van. Szerintük az Edigital valami formanyomtatványt adott. Bár lehet elég a számla és a zimei szám, is de tőlem pl. a gari levelet kérték.
A GSM boltosoknál az lehet a probléma, hogy megbuherálják az IMEI számot, és így nem érvényes, mert pl. le volt tiltva készülék, nem adnak rendes számlát, vagy ázsiai telefont kapsz vagy ilyesmi, gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz #90000640 #2701 üzenetére
Értem!
Akkor most jól vésd a fejedbe, mielőtt ezt a b@romságot máshova is beírod!
Itt tisztán és világosan le van írva, hogy a jótállás 24 hónap a készülékre, 12 hónap a tartozékokra és 6 hónap az akkumulátorra!A jótállás fogalmát a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 248. § szabályozza. A jótállás és a garancia fogalma ugyanazt jelenti, azonban a törvényi, jogi közegben a jótállás használatos, míg a köznapi nyelv inkább a garanciát használja.
Jótállás:
-Szerződést biztosító mellékkötelezettség, amely alapja a felek közötti szerződés (vagy reklám) vagy jogszabály (ez a kötelező jótállás esete, nem minden ország jogrendjében létezik, de nálunk igen) lehet, tehát nem minden esetben van ilyen felelőssége a kötelezettnek. Fontos tudni, hogy a jótállás nem azonos a szavatossággal.Garancia:
A fentiekkel szemben nem jogi fogalom. A köznyelvben többek között a jótállás szinonimájaként használatos.Te a jótállást kevered a szavatossággal!
A jótállási jegyet az MS adja és nem az Edigital! Az Edigitalos nem is így néz ki, az egy színes, narancssárga feliratú keményebb papírból van. Egyszerűen el van írva...
[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
válasz #90000640 #2710 üzenetére
Pedig olyan, hogy garancia, tényleg nem létezik. Van a jótállás és a szavatosság. A jótállás alatt a gyártó van kötelezve, hogy bizonyítsa a hiba a nem rendeltetés szerinti használat miatt keletkezett. A szavatosság alatt a dolog megfordul, a vásárlónak kell bizonyítani, hogy a hiba már a vásárláskor fennállt. A jótállás törvény szerint 12 hónap, ennél a gyártó önként vállalhat hosszabb jótállást (a maga által meghatározott feltételek szerint), de az első 12 hónapban mindenképp a törvény által biztosított feltételek az érvényesek.
Tehát konkrétan a Lumia telefonoknál az eső 12 hónapban a törvény szerinti jótállási szabályokat kell alkalmazni, utána a linkelt korlátozott gyártói garancia:Ez a Korlátozott garancia kiegészíti és nem befolyásolja azokat a jogokat, amelyeket Önnek a fogyasztási termékek értékesítésére vonatkozó nemzeti jogszabályok biztosítanak.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Gusztáv
addikt
válasz #90000640 #2712 üzenetére
A forgalmazót arra kötelezi a törvény, hogy foglalkozzon a garanciális problémáddal, nem hajthat el azzal, hogy vidd márkaszervizbe. A garanciális ügyintézést, elbírálást, javítást továbbra is a gyártó, vagy az általa megbízott szerviz végzi, a forgalmazó csak átveszi a hibás eszközt és továbbítja.
Pl én is vittem már vissza Panasonic fényképezőgépet Edigitalba, ott nagyon korrektül tájékoztattak, hogy márkaszerviz javítja, és ha oda viszem jóval rövidebb idő alatt megvan. De nekem nem esett útba, meg nem is volt sürgős, így ők intézték az egészet (volt is kb 1 hónap).Laci
-
zorzy4
addikt
-
zorzy4
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest