Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz eladogeppc #1301 üzenetére
1:2 az XL javára (abban a sorrendben, ahogy írtad).
-
chipesz
őstag
válasz eladogeppc #1301 üzenetére
Mindenképp az XL-t venném. Nagyobb méret, jobb kamerák, meg az esetleges vezetéknélküli töltés (nyilván nem ez a legfőbb szempont, mivel hivatalosan nincs, csak a csatlakozó van meg, hátlapot viszont nem árulnak. :/ )
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
törölt tag
válasz eladogeppc #1306 üzenetére
Lehet SD kártyára telepíteni de nem minden appot. Szerintem olyan 3-4 giga környékén van a szabad hely 640-en, de sok előtelepített dolgot lehet törölni. Nekem amúgy 620-on jelenleg olyan 1,2 giga szabad helyem van úgy, hogy minden appom telefonra van telepítve. Mondjuk Asphalt 8 meg más őrület nincs rajta.
-
törölt tag
válasz eladogeppc #1311 üzenetére
Be lehet állítani hova töltse az appokat, ha nincs elég hely a belső tárhelyen akkor pedig rákérdez mehet-e SD-re.
Amit csak belső tárhelyre lehet azt csak oda lehet, a fejlesztők szabják meg.
[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
senior tag
válasz eladogeppc #1306 üzenetére
Nálam amit lehet z SD-re telpítve 4,07 GB szabad hely van a belső tárhelyen. Mondjuk nagy játék nincs fent, viszont 15-20 átlagos app igen.
-
törölt tag
válasz eladogeppc #1316 üzenetére
Képarányt tudsz állítani. 4:3-as a szenzor, így ha arra állítod akkor fogsz 8MP-s képeket lőni.
-
Razzul
őstag
válasz eladogeppc #1351 üzenetére
"A kijelző viszont csak 4.7" amiből lejön a navigációs sáv."
Nem ugyanakkora százalékát foglalja el a képernyőnek a navigációs sáv?
Stat crux dum volvitur orbis
-
JamesFinn
senior tag
válasz eladogeppc #1390 üzenetére
Lumia camera erre:
http://www.windowsphone.com/s?appid=2d7e7fd6-2942-4d77-9842-389c3f62b14dBeállítások - személyreszabás- értesítések+műveletek ráböksz amit cserélni akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
pitius
tag
válasz eladogeppc #1390 üzenetére
Beállítások -> Értesítések+műveletek és ott ráböksz a kamera ikonra(vagy bármelyikre) és kiad egy listát, amiből választhatsz.
[ Szerkesztve ]
...pitius...
-
Razzul
őstag
válasz eladogeppc #1365 üzenetére
Tényleg? Akkor valaki elmagyarázná, hogy ez pontosan hogyan működik? Én azt hittem, hogy a felbontástól (is) függ a dolog.
-
Razzul
őstag
válasz eladogeppc #1396 üzenetére
Még a korábbi beszélgetésre reagáltam.
-
gemini
aktív tag
válasz eladogeppc #1398 üzenetére
Waze nem elforgatható, a legtöbb navigálás előtt ezt csinálja sajnos és csak a vissza gomb + "mégse" segít. Mivel több mint egy éve nem fejlesztik, így egy darabig így is marad. Sőt, egy hangot is le akar tölteni, ami sosem sikerül neki
-
válasz eladogeppc #1410 üzenetére
Tessék érteni a viccet
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
didro88
tag
-
törölt tag
válasz eladogeppc #1423 üzenetére
Nem a felrakással van probléma, hanem a használhatósággal.
-
Steelers
senior tag
válasz eladogeppc #1503 üzenetére
Talán azért, mert ez egy alfa?!
-
kszemi
csendes tag
válasz eladogeppc #1545 üzenetére
Van swype, csak nem úgy hívják . Wordflow és magyarul sajna nem, de angol nyelven megy - csak úgy mint a cortana.
-
ToniSoprano
addikt
válasz eladogeppc #1545 üzenetére
Mondjuk legalább magyarul nagyon jól működik, az hogy felismeri a szavakat a kezdő néhány betű alapján.
Így nem kell ékezettekkel bajlódni, egy kézzel is jól lehet gépelni, ennek örültem első 3 betűből általában megvan szó csak rá kell bökni. A hangfelismerés tényleg hiányzik, a régi c5-03-on Nokiamaps jobb volt, pl. pontosabb, kimondta az utcaneveket, a Bing sz.ar Mo-n, így 3 gomb közül 1 gomb felesleges. Egyébként nagyon stabil a rendszer, tetszik az hogy a háttérfolyamatokat egyedileg le lehet tiltani és sok mindent állítgatni. -
chipesz
őstag
válasz eladogeppc #1548 üzenetére
Wordflow Win10-nél már van magyarul, egyeseknek Update2-vel is megjött. (Nekem nem, Update2-re Win10 biztonsági mentést toltam fel, s így van.)
Viszont az tényleg gáz (szerintem), hogy hangfelismerés nincs. Bár tény, hogy nincs akkora piaca Magyarországon, hogy megérje nekik megcsinálni (egyelőre).Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
ToniSoprano
addikt
válasz eladogeppc #1548 üzenetére
Haverom zseni, az egyetetemen kutat, fejelszt, csinált egy egész jó, használható hangfelismerő programot magyat nyelvre phd-n, csak a nagy cégek, rendszerüket megcsinálták sajátjukat. Mondom neki adja el az MS-nek, mindenki jól járhatna vele :-).
[ Szerkesztve ]
-
DeerDawe
tag
-
válasz eladogeppc #1636 üzenetére
Ha gyártói akkor még egy picit várok hogy essen az ára és végre benevezek rá.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Zsolaf
addikt
válasz eladogeppc #1645 üzenetére
Ilyen emberekkel nem kell foglalkozni! Olcsón szeretne hozzájutni, sokan túlzásba esnek az alkukkal, ezt mondhatom volt pár eladásom.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz eladogeppc #1645 üzenetére
Anno laptopot adtam el a hardveraprón és beleírtam, hogy csere nem érdekel, nevetséges árajánlatok nem érdekelnek.
Ehhez képest folyton jöttek, hogy beszámítás, csere és a kiírt ár 2/3-át ajánlók (volt aki ennél is pofátlanabb volt)
-.-Baromi idegesítő a hülyéje. Ráadásul ott nem is volt sok variálás, egy tökéletes állapotú garanciás gép volt.
-
zorzy4
addikt
válasz eladogeppc #1676 üzenetére
Jó én is frissítés híve vagyok, legyen winről androidról symbianról.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
akos86
aktív tag
válasz eladogeppc #1676 üzenetére
frissítés számomra azt jeleni, hogy esetleg meglévő hibát orvosolnak, stabilabb jobb legyen a rendszer.
[ Szerkesztve ]
3dfx, gone but never forgotten...
-
hroberto
veterán
-
válasz eladogeppc #5863 üzenetére
Nincs összehasonlítási alapom de az akku idővel nem hiszem hogy gond lenne, és a kamera is elfogadható "számomra" (640 XL)
-
jksx
senior tag
válasz eladogeppc #5863 üzenetére
Az akkuidő nagyon jó, bár ez használat függő.
A kamera gyengébb fényviszony mellett kicsit sötét képet készít (talán a led nem olyan erős).
Attól függ, hogy mire használod, milyen appokat használsz.
Ha lenne, lett volna egy G3-asom a mostani LUMIA 640 XL előtt, már rég beledőltem volna a kardomba
#5816[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz eladogeppc #5877 üzenetére
10581-es a legfrisebb biuld. Jól szuperál 1-2 hülyeségtől eltekintve. Jobb mint a 8.1
-
Švejk
őstag
válasz eladogeppc #5879 üzenetére
Windows Insider appot kell leszedned a storeból, fast ringre regisztrálnod, ezután a teló jelezni fogja a frissítést. Normál módon telepíti, elég hosszú ideig.
-
Švejk
őstag
válasz eladogeppc #5882 üzenetére
Este telepítsd, nyugodt légkörben, úgy lesz időd beállítgatni mindent
-
Švejk
őstag
válasz eladogeppc #5912 üzenetére
Sehogy, valami gond lehet ott. A belső tár egyrészt csak 8 giga, másrészt a rendszer ennek kb a felét eszi meg, a többi alapesetben elérhető kell hogy legyen.
Szerintem sok helyen már gyorsabb mint a 8.1, az appok közti váltásnál nem láttam visszaesést. Az Áruház valóban kicsit bénácska, lassú.
HR volt telepítés után? Anélkül bajos.
A héten kijön a 10586-os build, ami állítólag már RTM-kész lesz. -
Švejk
őstag
válasz eladogeppc #5914 üzenetére
A 10586-ra gondolsz?
Egyelőre sehogy, még nem jelent meg, a héten fog. Kíváncsi leszek rá én is. -
scyllarus
veterán
válasz eladogeppc #5912 üzenetére
Az 1 giga biztosan nem kevés neki, nekem az 532-őn semmi ilyen gondolkodás/újratöltés nem volt W10-zel, pedig abban csirke proci van, a RAM ugyanannyi.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Švejk
őstag
válasz eladogeppc #5919 üzenetére
Ez a 10581 legismertebb buja, érdemes utána olvasni felrakás előtt
-
tboldi
nagyúr
válasz eladogeppc #5921 üzenetére
Az Insiderrel csak az aktuális buildet tudod felrakni, a következő pedig OTA frissítésként jön majd.
-
tboldi
nagyúr
válasz eladogeppc #5923 üzenetére
Talán a 86-osban már javítva lesz, ha meg mégsem, akkor rakd vissza a 8.1-et a hivatalos megjelenésig.
Egyébként, ha nem csinálsz HR-et a telepítés után, oda telepít, amit előtte a 8.1-en beállítottál. -
Bootsyka
tag
válasz eladogeppc #5923 üzenetére
Bocsánat ha már írtad, de mintha egy másik fórumon azt olvastam volna hogy a HR megoldotta az SD kártyára mentés...Esetleg...
Lumia 530 DS
-
scyllarus
veterán
válasz eladogeppc #5954 üzenetére
Nekem a Here Drive + elfordul, a Waze nem. Ez a csiszolt kőkorszak.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
JamesFinn
senior tag
Sygic elfordul...
-
JamesFinn
senior tag
válasz eladogeppc #5963 üzenetére
Én 6500 huf-ért vettem, bőven Megéri az árát. Térképek, app frissül rendesen.
Update:
9840 huf európa+vetített kijelző
EU 24,99eur[ Szerkesztve ]
-
jksx
senior tag
A Drive elfordul, csak a Map nem.
Azt meg lehet úgy erőszakolni, hogy elfordítod (elcsavarod) a térképet a kijelzőn két újjal és úgy elfordítod a telefont. -
batai15
félisten
válasz eladogeppc #9002 üzenetére
Stagnál minden.
-
Švejk
őstag
válasz eladogeppc #9002 üzenetére
Sajnos appok megnyitása egy minimálisat rosszabb lett, de ez javulni fog a frissítésekkel. Szerintem játékokban nem hozott újat. Kamera kapott új szoftvert, sokan panaszkodtak a képminőség romlására, régebben én is, de úgy látom már nincs gond vele.
Task váltást 10 alatt talán jobbnak érzem, de rég volt fenn 8-as.
Konklúzió: 10-es funkcionalitásban hozott újat, sebességben nem áttörés (még) -
Švejk
őstag
válasz eladogeppc #9340 üzenetére
Gyakori tipp hogy ki kell kapcsolni a szövegjavaslatokat és akkor jó lesz a bill, ha nem segít akkor a szokásos:
Hard reset->friss rendszer belakása, ez a hibák és a lassúságok többségét meg szokta oldani -
Švejk
őstag
válasz eladogeppc #9342 üzenetére
Nekem nincs ilyen gondom, sajnos ezáltal tippem sem
Néha az érintés teljesen meghülyül és csak újraindítás oldja meg, de ez nagyon ritka -
teki91
csendes tag
válasz eladogeppc #9342 üzenetére
.29-es végű van fent? Mert annal nekem is ugyan ez volt, de a 36-os és 63-as verzióknál eltűnt ez a jelenség. Most normális.
-
Aethelstone
addikt
válasz eladogeppc #9406 üzenetére
Én felraktam már több mint egy hete, 2 telefonra is. Semmiféle, az Általad említett hibába nem ütköztem bele.Belakott 8.1-re raktam mindkét esetben, hibátlanul mennek azóta is.
Szerk: Persze, az Insider oldalon kihangsúlyozza a Microsoft, hogy a preview buildek ilyen érdekes állatfajták....vagy jó lesz vagy nem. Nekem valszeg szerencsém van
Amikor az első WP10 preview buildek megjelentek, akkor riportáltak végleg téglásított Lumiákat. Érdekes, hogy nem az összes téglásodott, csak pár darab.....persze nem Android továbbra sem, de érdekes....
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
válasz eladogeppc #9408 üzenetére
SD-re. Persze nem Android...nyilván ugyanúgy kellene nálad is meg nálam is működnie. Ebből csak egy dolog következik, hogy vagy Te nem mondasz igazat vagy én
A főképernyőn nekem nem kell görgetnem, mivel kb. csak félig van töltve. Az alkalmazás listára gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest