Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Jó mondjuk te egy konzervnyitóval is jobb fotót csinálsz, mint a legtöbb ember egy hiperszuper fotómasinával
Nagyon vártam a tesztet, főleg az XL érdekel, de ha jól emlékszem nem lesz a vodánál, meg a mérete is lehet túl nagy számomra, úgyhogy marad a várakozás, hátha lesz 740 vagy hasonló max. 5" körüli méretű középkategória kiemelkedő kamerával. A remény hal meg(y) utoljára
-
razzorr
őstag
Egy telefon használati eszköz, ha meg karcolódik, oda se neki, úgy se befektetésnek veszi az ember. Az enyém mindig karcos, gorilla ide vagy oda, de nem vagyok hajlandó befőttesüvegben használni, csak mert az megvédi.
Pont tegnap láttam egy csillámpóni trendi párt egy mobil boltban, a szifonjukat úgy szétfóliáztatták elöl-hátul is, utána meg bele egy tokba, hogy alig bírtam megállni a röhögést.De inkább olvassunk a 640,640XL tulajok beszámolóiról (már ha van)
-
razzorr
őstag
Üdv mindenkinek. Nos akkor ide is felteszem a kérdést. Miért vegyek inkább 640-et, mint 735-öt?! Főleg az üzemidő, a fotó és gyors működés érdekelne. A haldokló 720-am utódját keresem, ha a 640 a fent említettekre hozza legalább a 720 szintjét,akkor megspóroltan egy 10-est,mert a 735 annyival több lenne. Formára a 640 jobban tetszik,meg hogy nem olyan nadrágszaggató sarkos,mint a 735. Ti elégedettek vagytok a telefonnal? Sajnos szorít az idő, új modelleket már nem tudok várni, mindenképpen a kettő közül kell választanom.
-
-
razzorr
őstag
Nos úgy néz ki a mai napon megrendeltem a 640-et, meg ha már flotta akkor az asszony is kapott egy kis lumiát, a 435 személyében. Más nem volt,remélem elég lesz neki az alap dolgokra. Kiváncsi vagyok a 640-re nagyon,csak nem bánom meg. Na majd jövök. Köszi a segítséget.
-
razzorr
őstag
A mai napon Megjött a kütyü,csatlakozom a táborhoz. A "kis" 720-amról sikeresen átköltöztem,eddig szép és jó minden,gyönyörű éles a kép,jó a teló fogása,a fotó is kellemes és gyors az egész működése. A mérettel meg csak megbarátkozom 😊 Majd jelentkezem,üdv
-
razzorr
őstag
válasz Luck Dragon #3142 üzenetére
Köszönöm.
Amúgy ha lett volna a flottámban,lehet rábeszéltem volna magam az XL-re, a kamerájáról ódákat zengtek. Bár eddig ez sem rossz,főleg hogy ez az új kamera app sokkal gyorsabb mint a régi.
Amire viszont nem jövök rá, egyik zseblámpa app sem indítja el a fényt,pedig működik a vaku. Mit nem állítottam be vajon? -
razzorr
őstag
Fantasztikus ez a gorilla glass, a kijelző közepén egy szép nagy és mély karcocska a mai nap eredménye. 3 napos kb. a teló és vigyázok rá mint a hímes tojásra, most bámulhatom a kövi 2 évben, szuper És nem fogok fóliát tenni rá, mert ugyebár ez is olyan mint a szex, gumival nem élvezet.
-
razzorr
őstag
válasz #40993792 #3211 üzenetére
Tudom mi a GG tulajdonsága, de akkor is, hogy lehet az hogy egy 3napos telefon,ami a szellőtől is óvva van, szétkarcolódik, míg az 1000éves műanyag kijelzős régi telefonjaimon alig látni hajszálkarcot,pedig ütöttem-vágtam anno őket.
Mondjuk gyártói szemmel nézve érthető, tervezett elavulás...mindent gyenge minőségű vacakból kell összekókányolni hogy minél hamarabb tönkremenjen.
Ez nem csak a 640-nek szól hanem mindegyik gyártónak.
Amúgy a telefon nagyon jó,gyors,az akku is bírja, csak hát vigyázni kell rá mint egy csecsemőre -
razzorr
őstag
válasz Potyka03 #3770 üzenetére
"Melyik lenne jobb választás?"
Mivel ez egy 640 topic, így nincs kérdésViccet félretéve, pont egy hónapja filóztam ezen, hogy 735 vagy 640. Szerintem az 535 az már nem egy kategória ezekkel, ha megvan rá a kereted,akkor 640 vs. 735 egyértelműen.
Nálam ami döntött, hogy kicsit nagyobb és ips a kijelző van a 640-ben, ellenben a 735 amoled és kicsit kisebb. Ja és nekem a 735 sarkos formája már csak azért sem tetszett,mert a nadrágot is hamarabb kihasítja a sarka. Egyébként forma-forma a két ketyere,de szerintem semmivel sem kellene drágábban adni a 735-öt, még ha zeiss lencse is van benne. Én a 640-et melegen ajánlom. Nekem bejött. -
razzorr
őstag
válasz Potyka03 #3783 üzenetére
Én meg a 4G-t nem használom ki, úgyhogy leveszem 3G-re, átlagos használattal 2nap, ha nyomod neki keményen,akkor is végignyomja a napot.
Más: pár napja nem jelez csempén a skype, de még a viber sem jelez semmit, csak ha megnyitom az appot. A beállításokban mindent megnéztem már. Szerintem a progival lehet valami. Tipp esetleg?
-
razzorr
őstag
válasz burkus1993 #3952 üzenetére
tubecast nevezetű app. Megmerem kockáztatni,hogy jobb mint az eredeti YT. Nekem nagyon bevált.
-
razzorr
őstag
Kék hátlapot vennék sima 640-hez. Ha van valakinek feleslegben, írjon privit, baráti áron megszabadítom tőle 😊
-
razzorr
őstag
válasz Luck Dragon #4041 üzenetére
Az hogy szuper az üzemidő, relatív. A 720-am jobban bírta,ahhoz képest a 640 gyengébb.
Azt levettem reggel a töltőről és ha csak a mail szinkron ment,mert mondjuk nem kellett nyomkodni, délben még 100%-on állt az akku. Bezzeg a 640, reggel ugyanúgy töltőről le, még fel sem vettem a cipőmet, már 98-99%-on áll, délre ha nem nyomkodom, kb.91-92%
Meg ami engem idegesít,hogy ha 99%-on áll,akkor miért fogy egy egység az akku piktogramjából? Az oké hogy mondjuk 90-nél csökken, na de 99-nél mi a búbánatos frászkarikáért csinálja? Összességében nem rossz az akku, de a 2nap csak akkor van meg,ha visszafogott vagyok.[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
Meg tudja valaki mondani,hogy milyen színű hátlapok vannak mattban?
-
razzorr
őstag
válasz hroberto #4313 üzenetére
Az hogy "sokkal jobb",kicsit erős. Az én szemem például zavarja az amoled, meg természetesebbek a színek egy ips-en,még egy amoled olyan játéktelefon hatást, mesterkélt színeket ad.
Na de tényleg no vita,mert ez baromira egyén függő. Én nem vennék még egyszer amoledest.[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
válasz old rocker #4361 üzenetére
Te anno nagyon régen nem a Nexus topicban nyomultál? Öreg rocker nem vén rocker.
Ja és igen,a 640 nagyon baba. Én már bottal sem piszkálnám meg a robotot. -
razzorr
őstag
válasz mirci18 #4393 üzenetére
"Egy dolgot áruljon el nekem valaki.
Hogyha ott van a helye a telefonon a gomboknak lent mert hely lenne akkor miért találták ki ezt a megoldást."Egyrészt ergonómiai megfontolásból,mert egy ilyen nagy dögnél ha egy kézzel még lentebb kell nyúlni a "gombhoz",akkor kibillenhet a kezedből.
Másik ok, a költséghatékonyság.
Nekem nem is ez a legfájóbb,mert megszoktam már,hanem a kameragomb hiánya 😞 -
razzorr
őstag
válasz old rocker #4488 üzenetére
Ezek szerint te vagy Szekszárdi Miklós? Ha igen,akkor megtisztelve érzem magam.
-
razzorr
őstag
válasz old rocker #4511 üzenetére
Akkor örvendek Miki. Legalább van egy kis jókedv is a topicban, fórumon. Nem csak a száraz adatokkal teletűzdelt unalmas überszakértő hsz.-eket kell olvasni. 😊 Valahogy kihalóban van a humor manapság, de nem csak a fórumokon,hanem a való életben is,az meg, hogy valaki önmagán is tud viccelődni, számomra szórakoztatóbb,mint ha rajtam élcelődne
-
razzorr
őstag
válasz AMDaZERG_1 #4543 üzenetére
Ha esetleg betéved ide egy laikus potenciális vevőjelölt,azt látja hogy a telefon: sz.r
Ez a jellemzően a "hiba az Ön készülékében van" tipikus esete.
Jelentkezem nekem hibátlan a készülék, bár az első napokban szépen megkarcolta a puha zsebem a kijelzőt, de biztos ez is tömeges hiba,vagy nem. -
razzorr
őstag
válasz takkert #4582 üzenetére
Ugyanez van nekem is,Voda Lte. Most lesz 2 hónapos és teszi a dolgát,egyszer sem fagyott vagy indult újra.
A kijelző megkarcolódás ellenére fain a gépezet.
Nekem előtte is wp volt,egy 720-as. Annak mondjuk kicsivel jobb volt az akkuja meg a fényképezője is,de ez sem katasztrófa.
A méretéhez is hozzászoktam már, talán egy xl-t is el tudnék viselni,csak nem volt a flottban, pedig azt vettem volna.[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
Azokhoz szólna a kérdésem,akiknek a 640 előtt kisebb kijelzős Lumiája volt.
A gépelés mennyire másabb nektek nagyobb kijelzőn? Nálam az a helyzet hogy hiába nagyobb,sokkal többet félreütök. Meg azt vettem észre, ha be van kapcsolva a szó javaslatok,akkor lassabban tudok gépelni,ergo még keresné a javaslatot, de én már gyorsabban írnám a következő szót és valamiért lassabb ergo több a hibás szó egy mondatban. A 720-ammal olyan szépen tudtam írni hogy szinte soha nem hibáztam. Érdekes.
-
razzorr
őstag
válasz Giovan! #4613 üzenetére
Nincs mit, igazából én sem tudtam, hogy mit csinálok és hogy mi lesz belőle. De a lényeg, hogy gyorsabban írok, mint a javaslatok megjelenítése, akkor az meg így minek
Mert szép dolog a javaslat, de sokszor nem érti amit akarnék, mert hiába tanul, én gyorsabban tanulok -
razzorr
őstag
válasz old rocker #4630 üzenetére
Ha egyszer öreg leszek, ígérem bekapcsolom megint majd ezt a fantasztikusan hasznos funkciót
-
razzorr
őstag
Bármennyire is hülyeségnek hangzik,de ezen a 640-en olyan nagyok a betűk gombjai,hogy sokkal többször félreütök mintha kisebb lenne. Anno 720-on az ügyetlenebb kezemmel is gyorsabban és pontosabban gépeltem mint itt kettővel se. Hátha egyszer megszokom,csak baromi idegesítő hogy nincs olyan leírt szó,amiben ne bakiznék.
Pl.ebben a szövegben még a "ne" szócskát is félreütöttem.
Nekem a kicsinyítés lenne a megoldás[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
válasz #40993792 #4670 üzenetére
Olyannyira,hogy amikor anno voltak a sima kis nyomógombos telefonok, be akartam nevezni a gyorsasági bajnokságra.Elég jól toltam,meg kell hagyni. Meg a másik nagy gondom,hogy fejben mindig gyorsabb vagyok,mint arra a kezem képes volna és néha összeomlik a szoftver és a hardver
-
razzorr
őstag
Ti aktiváltátok az ingyenes Office 365-öt? Miben ad ez többet mint mondjuk a normál Office az Outlookban? És hol kell egyáltalán aktiválni?
-
razzorr
őstag
válasz ToniSoprano #4675 üzenetére
A navi gombok mindegy hogy vannak vagy sem, nekem a gombok nagyobb mérete nem áll kézre. Pl.fektetett módban még nehezebb írnom. Tegnap este kipróbáltam az asszony 435-jén a gépelést és láss csodát,szinte hiba nélkül ment. Csak megszokom egyszer.
Az Office365-öt meg kipróbálom,hátha tudok még regizni,köszi a tippet. -
razzorr
őstag
válasz old rocker #4686 üzenetére
Van az a mondás hogy "ami nem kínai,az hamisítvány"
Én pl.asztaliteniszezek hobbi szinten és bárcsak kínai lenne minden ütőfa és borítás,erre ott díszeleg a "gagyi" made in Eu felirat. Na ez szíven tud döfni -
razzorr
őstag
válasz gallimi #4693 üzenetére
A stabilitással nincs baj. Az appok kevesebbek az tény, ha nagy gamer vagy és hardcore app letöltő,akkor ne a Win-t válaszd.
Nekem anno az tetszett meg benne,hogy ha el akarnak érni telefonon,email-ban akkor el tudnak,még droidnál csak akkor ha a telefon nem bal lábbal kelt fel aznap.
Valamint itt elég hamar le fogsz szokni a telefon buz.rálásról,mert már-már unalmasan jól működik -
razzorr
őstag
Egy kis help kellene. A mail fiók beállításánál nektek mi szerepel a kiszolgálónál?
Mert hihetetlen hogy nem akar a párom telefonja mailt küldeni telefonról, fogadni tud de küldeni semmit, hibaüzi jön vissza.
Most ez van a kiszolgálónál: snt404-m.hotmail.com -
razzorr
őstag
válasz ToniSoprano #4785 üzenetére
Rossznak én sem mondanám azért, de sokkal több homályos fotót tudok vele lőni, mint pl.anno a 720-ammal. De már azzal sem voltam elégedett az utolsó időkben.
Munkám miatt is jó lenne egy jobb fotós telefon. -
razzorr
őstag
válasz ToniSoprano #4793 üzenetére
Elég sok fotót lőttem már, hogy tudjam mi fán terem a fókuszálás, de hogy mondod meg egy izgő-mozgó ittas társaságnak, hogy álljon mindenki mozdulatlanul, mert fókuszál a telefon
A 640XL vajon gyorsabb etéren? Azt tudom hogy jobb fotókat lő, na de sokkal?! -
razzorr
őstag
válasz ToniSoprano #4795 üzenetére
Vettem volna jobbat,újabbat ha van a flottámban választási lehetőség. Vagyis volt 830,de az 80jó magyar valuta volt,a 640 meg 25pénz és annyiért ne nézzenek hülyének. Meg nem akartam már Nokia feliratost sem venni,ki tudja mit hoz a jövő.
Ez is igazából kényszer volt,mert tönkrement a 720-am és kellett gyorsban egy új.
Egyébként nagyon jó telefon, meg szeretem is,de a gyorsaságon kívül semmiben nem hozott előrelépést mint a 720, ami azért valljuk meg 2éves akkuval is hozta a 2napot meg a jobb fotót.F.B.I: köszi,feltétlenül áttanulmányozom.
-
razzorr
őstag
válasz mirci18 #4805 üzenetére
A nagyobb kijelző nem feltétlenül előny. A RAM az maga a gyorsaság, de a kamera nem lett jobb, pláne hogy ez még csak nem is Zeiss. Na mindegy, valahogy csak el leszek vele, köt a rablánc.
Vagy rásózom valamelyik családtagomra ha lesz egy jobb kamerás új Lumia és kihozok egy újat.(#4810) mirci18: nekünk is két wp van. Az asszonynak már csak azért is vettem egy 435-öt,mert szinte ingyen volt és ne használja a régi vacakját,amin kínszenvedés egy recept vagy bármi olvasása,böngészése. Nem akarta, mert jó neki az, úgysem használja ki, erre úgy belejött hogy a minap csak pislogtam amiket mutatott nekem.
Ismerősök meg csak néztek, hogy "miért wp?!" Holott semennyire nem ismerik, csak a droid meg az almás termékeket. És el kell magyaráznom mindenkinek, hogy mi ez, mit tud és hogy itt nem omlik csak úgy össze a rendszer és nem merül le egy beragadó app miatt óra alatt a telefon. Marad időnk egymásra és nem kell bűvölnöm a telefonját, csak használja nagy megelégedettséggel.[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
válasz old rocker #4826 üzenetére
Egy nyílt op.rendszernél ez a sebezhetőség mondhatni természetes. Erre csak rámondják, hogy "javítva" Persze,marketing bullshit,jót röhögtem. Pont,hogy így tudnak a legjobban monitorozni,mert ugye gugliék egy jótékonysági inézmény.
Ezért jobb egy zártabb rendszer, biztonságosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest