- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
Kíváncsiság erősebb volt, feltelepítettem a windows phone 10-et és máris belefutottam egy problémába amire hátha tudja valaki mi a megoldás. Egy korábbi fórumozó azt mondta ha frissítek minden alkalmazás, beállítás megmarad. Nos frissítés után üres kezdőképernyő fogad, csak a telefonhívás csempe van rajta. Az alkalmazáslista szintén üres. Viszont a tárterületben írja az alkalmazásokat, és azon keresztül meg is tudom őket nyitni, úgy az áruházban is ha rákeresek az alkalmazásra akkor meg tudom nyitni. Hogy tudnám újra előcsalni a teljes alkalmazáslistát és a jól belakott kezdőképernyőmet? Szinkronizálás elvileg aktív, és a frissítés után is bejelentkezve maradt a Microsoft fiókomba.
-
BobTail
őstag
válasz
tpeter77 #3298 üzenetére
itt írnak egy szoftver hibáról, ami miatt néhány óránként újraindul a telefon, erre a linkre kattintva kijavítható a hiba. - ezt most nem tudom miért írtad, de igen, volt/van egy frissítés, ami a random újraindulásokat javítja
és nem az a kérdés, hogy megkapja-e a 640 és a többi modell a frissítést, hanem hogy pontosan melyik mikor
-
tpeter77
addikt
válasz
BobTail #3297 üzenetére
itt írnak egy szoftver hibáról, ami miatt néhány óránként újraindul a telefon, erre a linkre kattintva kijavítható a hiba.
Ez pedig maga a procedúra a frissítésre, és a felsorolásban ott van az összes 640 telefon. Ez frissíti Win10-re a készüléket?
androidhoz értek, WP-hez nem igazán ezért kérek tanácsot...
köszi. -
BobTail
őstag
válasz
tpeter77 #3295 üzenetére
Szeptemberben még biztos nem fogod tudni Win10-zel kihozni a Telenorból, de be tudod állítani, hogy letöltse a frissítést a háttérben ha elérhető és jóváhagyásod után települ, vagy manuálisan keresel rá és telepíted.
[link] - itt már van egy lista (de nem venném készpénznek)
-
vidaila
senior tag
Ti még csak a windows 10-el kínlódtok mikor már kint van a 95 is?
-
tpeter77
addikt
Tudtommal a töltőáramot a telefon szabályozza. Hiába dugod 2A-es töltőbe, ha az áramfelvétel 750mA-re be van korlátozva...
más téma.
Srácok, a 640-es telefonok már automatikusan frissülnek Win10-re?
Ha szeptemberben vásárolnék ilyen készüléket, azt pl. a Telenor Windows10-el fogja szállítani, vagy majd otthon fogja magát frissíteni automatikusan a teló Windízelre?milyen oldalon lehet megnézni, hogy mely telefonok fogják megkapni a Win10-et?
-
MrCsiT
addikt
..de Sanya, ez a tool nem a legújabb official-ra frissít? Mert akkor - ha tényleg maga a készülék kapta meg legfrissebb update-ként a W10-et - ugyanazt fogja a tool is visszaajánlani neki, nem?
Más, de érdekesség: volt ma este "szerencsém" 2 db 535-nél megtapasztalni a típusra jellemző görgetési problémát. Írtam róla a topicjában.
-
maroskah
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Telenor-os 640 mellé adnak fülhallgatót, vagy az kimarad a dobozból?
-
F.B.I.
veterán
640XL tulajok! Mennyi az üzemidőtök?
-
magurat
csendes tag
Sziasztok!
64 es dual simes telefonom,frissített win 10-re.Azóta a filmek nem indulnak el a telefonon.Gyári visszaállítás esetén is win10 re ált vissza,a probléma továbbra is fen áll.Tud valaki esetleg valami megoldást? Segítséget előtte is köszönöm! -
-
gelbelex
őstag
Üdv a topiknak!
Ízlelgetem egy 640XL vásárlásának gondolatát.
Ám időközben megböködtem egy belépőszintű W8.1-es tabletet, és kábé öt böngészőablakkal elfogyasztottam az egy giga ramot.
Ez egy 1GB RAM-os WP mobilban is így van? Ha nem, hány böngészőablak kell ehhez?
Másfelől, elfut egyszerre a navigáció, a levelező (vagy valami értesítéskezelő), egy háttérbe rakott böngésző és egy telefonhívás? Ha igen, mi még? És ezt találtam.
És mi a helyzet WP10 esetén? (Majd kérdezem a topikjában is.)Avagy inkább 930, vagy a következő kétgigás Lumia?
(Sose volt WP-om. Az androidtól a hardverigény óv meg, ill. nem akarom, hogy a "kütyüzés" beszippantson, használni akarom, nem folyton optimalizálni.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
ToniSoprano
addikt
Sziasztok, azon felbuzdulva, hogy a mobilnetet tök egyszerűen sikerült megosztani Bluetoothon keresztül androidos tabletre, valaki tudja, esetleg meg lehet oldani azt is, hogy a GPS adatokat megossza a WP-s telefon más eszközre?
Úgy emékszem andoidon valamilyen progikkal meg lehet oldani, valahol olvastam de nem tudom hol. -
F.B.I.
veterán
válasz
Kockalány:) #3275 üzenetére
Szerintem ne várj, simán megéri cserélni. Én 535-t váltottam le, nagyon komoly ez a nagy kijelző, főleg, hogy a készülék eléggé vékony.
-
Kockalány:)
újonc
Sziasztok
Szerintetek megérné lecserélni a Lumia 635-ös telefonomat a Lumia 640 XL-re? Vagy várjak és jönnek a win10-el újabb ilyen nagy méretű telók közép kategóriában is? A win 10-et kíváncsian várom. Bár egyik ferlsorolásban ahogy láttam a 635 fel sem volt sorolva, hogy megkapja. Egy éve vettem előfizuval 50 felett és most pedig 30-ért fobálták az emberek után kártyásan. Eléggé bossztantó.
-
petra1313
csendes tag
Sziasztok!
Megéri lecserélnem a 630-as Nokiamat erre?Nem vagyok egy hozzáértő...
-
VGYke
addikt
BobTail, Gusztáv, minolta5 köszönöm válaszaitokat!
Még egy "apróság": Névjegyeimet pl. bluetooth-on átvíve, kompatibilis a Nokia N8 ("Belle") és a Lumia ("MS -nagy reményeim szerint már 10) szoftver? Vagy kell valami konvertáló program az esetlegesen eltérő karakterkészlet miatt? -
TBT
addikt
Ha átállítom a telefon régióját angolra (Cortana miatt) nem tudok magyar weboldalakat megnézni? Mert nálam akkor nem hozza be a .hu végződésű weboldalakat.
-
törölt tag
Sgiasztok!
Ma vettem a pécsi Nokia boltban gyári hátlapot (akku fedél). Nagyon patent, jobb, mint amivel vettem. A logo a két műanyag közé van nyomva, így szerintem nem fog lekopni. 2500,- forintba fájt.
Más: Érdemes újraindítani heti 1x a telefont, mert most nekem pl. nem volt hang (csengés, képernyő lezárása).
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Hol tudom megnézni hogy a háttérben melyik alkalmazás fut illetve frissit ? A lumia 1320-nál tudtam de itt a beállitásoknál nem lehet balra huzni és azt a menüt nemtalálom ! Tud segiteni valaki ebben ?
-
Néhanapján besárgul és olyan lesz a kijelző, mintha monochrome lenne. Újraindítás segít rajta.
Más tapasztalt már ilyet? -
abteam2008
tag
Hali! Használ valaki közületek selfie botot 640-hez? Milyet érdemes venni hozzá, illetve támogatja-e a készülék egyáltalán?
-
pitius
tag
válasz
ToniSoprano #3254 üzenetére
A Here sosem volt az MSnél. Szóval nem ők "takarítottak".
-
krizoli
tag
Hello.
Nagyjabol mennyi ideig tart mig egy jack dugaszt cserelnek? Mert eros a gyanum hogy hibas. -
ToniSoprano
addikt
válasz
#42308056 #3252 üzenetére
Mondjuk most adták el mondjuk csak "végül" 3,1 milliárd dollárért a térkép részleget a német autógyártóknak, ez sem aprópénz azért annyira, bár többre számítottak: [link]
Nem hülyék az amerikaiak felmérték miben lehet pénz. "Érdekesség, hogy a Nokia 2008-ban még nem kevesebb mint 8,1 milliárd dollárért vásárolta fel a Here alapját biztosító Navteq vállalatot."Ami nagyon fontos megszabadulnak egy nagyon-nagyon veszteséges részlegtől, ingyen adták minden a térképeket, mi bevétel volt ezen a részlegen? Az amerikaiak meg tisztítanak, csökkentik működési veszteségeket, nem kell őket félteni.
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano #3234 üzenetére
Pont ma volt cikk arról, hogy a mobil részleg eredménye jócskán alulmúlta az MS várakozásait. Én egyelőre kivárok, főként a kamera tartana amúgy WP platformon, azt még mindig nem sikerült lelépni csak 150 - 200.000 forintos kategóriában.
-
BBusby
újonc
Sziasztok!
2 hete vettem a telefont és tokot keresek rá. Ezzel kapcsolatban vannak esetleg tapasztalatok? Vagy úgy általánosságban van amit kifejezetten ajánlanátok? Köszi!
http://www.speedshop.hu/termekek/2018919/microsoft-lumia-640-ultra-slim-0-3-mm-szilikon-hatlap-tok-atlatszo.html -
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Akinek 640 telója van hány amperes töltőt kapott hozzá? Én 750mA-est és több mint 3 óra alatt tölti fel 9%-rol. -
F.B.I.
veterán
-
-
Gusztáv
addikt
válasz
Motaba78 #3236 üzenetére
Igen, be tudod állítani. Alapvetően 2 tárcsázó csempét tudsz kirakni, annak függvényében akarja a hívást indítani. De a hívás előtt ezt még tudod módosítani, valamint a kontakthoz is meg tudod adni, melyik legyen az alapértelmezett SIM.
@DeerDave: És akkor mi lesz? Bár szerintem eszük ágában sincs újra készüléket gyártani, max majd a nevüket adják valami kínai oem termékéhez.
-
DeerDawe
tag
válasz
ToniSoprano #3234 üzenetére
+1
Főleg, hogy 2016 (április?)-ban ugye elvileg jön vissza a Nokia is.
-
Motaba78
addikt
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, a 640 xl dual sim-es készülékbe be lehet állítani kettő sim használata esetén, hogy melyik kártyáról hívja a tárcsázandó számot ?
Androidról jönnék ott volt ilyen, hogy 1. sim, 2. sim, és rákérdezés hívás előtt ez 3 beállítás.
WP-is valami hasonló, vagy csak annyi, hogy 1 vagy 2 sim lenne?
Előre is köszönöm a választ.
-
ToniSoprano
addikt
A mobilarénán és sok helyütt temetik a windowsos telefonokat, máshol meg azért eléggé pozitív hírek, infok vannak a Windows 10 mobile-val kapcsolatban.[link] [link] [link]
Remélem jó lesz a rendszer, és az ötletek valósággá válnak, pl. a korábban bejelentett projekt astoria: [link]
Ezek elég jó irányok.Szerintem most nem lehet nagyon hibázni már az MS-nek a windows 10-zel, mert akkor a WP-s telefonoknak annyi. Gondolom ezért is adják ki csak késő összel a mobilokra a végleges verziót, hogy ne legyenek hibák benne, jól le legyen tesztelve. Ez elég fontos lenne.
-
lufi7
aktív tag
Helló!
Júli 23.-án vettem a telót. 640ds.
Az előbb kíváncsiságból megpróbáltam aktiválni az officét meg a skype perceket és
lőn csoda, sikerült. -
ToniSoprano
addikt
Aki esetleg tabletet, vagy más eszközt is használ, annak mondom, hogy a 640-en Bluetooth-on keresztül is meg lehet osztani a 3G-t, kicsit lassabb a net, mint sima internetmegosztással viszont jóval kevésbé szívja a telefon akkuját.
Vettem a 640 mellé egy Tescos Open Dott tabletet, meglepetésre nagyon jó a kijelzője minősége a mobilarena mérése szerint 356 nit azaz, a hátlap alumíniumól van, 320 gramm, erős akku, 24-ért nekem nagyon megérte 2 év garival. Ezzel az androidos eszközzel pl. pöpecül megy a Bluetoothon a mobilnet net/wifi megosztás.
-
Camelus
csendes tag
Üdv!
Használja valaki a vMeye alkalmazást? Nálam sajnos nem működik (635), ugyan azon beállításokkal mint Androidon,ahol probléma nélkül fut..
-
vidaila
senior tag
Ismertek olyan app-ot amivel wifi hálózaton keresztül tudnám nézni telefonon a pc-re letöltött filmeket?
-
F.B.I.
veterán
Üdvözletem!
"Nagy" váltás az 535 után, egy 640XL személyében és egyből a lecsóba egy wp10-es rendszerrel...ami bevallom, nekem tetszik.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam a kameráját és szerintem jó videót készít (kulcs-üveg teszt). De a fókuszálással lehet kezdeni valamit hogy ne nekem kelljen a képernyőt nyomkodni hanem automatikusan fókuszáljon?
-
dewil666
őstag
válasz
gabancs #3209 üzenetére
Szerintem meg Mielőtt okoskodnál és mást kritizálsz inkább próbáld ki otthon egy késsel az ablaküveget jó látható helyen. Kicsit sikáld csak meg késsel vagy drótkefével és írd le a véleményed az elnézéseddel egybekötve! És ne műanyag kést használj
Régen nem járok iskolába de sokkal több fizikával kapcsolatos dolgot olvasok, mint egy fizikaszakos diák. Azért mert érdekel! -
-
CrAck69
senior tag
Hali, 1hetes a telóm és pofára esett a betonon 15 cm rol. Szepen be s tört a üveg. 😩 tudtok megbízható szervizest aki jol dolgozik? Köszi szépen.
-
zorzy4
addikt
válasz
FksOriginal #3213 üzenetére
Igen ez engem is érdekellne. De csak az indavideót nem nyítja meg telljes képernyőn.
-
razzorr
őstag
válasz
#40993792 #3211 üzenetére
Tudom mi a GG tulajdonsága, de akkor is, hogy lehet az hogy egy 3napos telefon,ami a szellőtől is óvva van, szétkarcolódik, míg az 1000éves műanyag kijelzős régi telefonjaimon alig látni hajszálkarcot,pedig ütöttem-vágtam anno őket.
Mondjuk gyártói szemmel nézve érthető, tervezett elavulás...mindent gyenge minőségű vacakból kell összekókányolni hogy minél hamarabb tönkremenjen.
Ez nem csak a 640-nek szól hanem mindegyik gyártónak.
Amúgy a telefon nagyon jó,gyors,az akku is bírja, csak hát vigyázni kell rá mint egy csecsemőre -
FksOriginal
újonc
Hogyan lehet a beágyazott videókat úgy nézni, hogy megnyissa a médialejátszó és ne a weboldalon keresztül induljon el? Mert hiába ott a teljes képernyő gomb nem nyitja meg, de maga a videó megy a weblapon.
Mert ugye én sok sorozatot nézek indavideón és ahhoz kéne, de az indások meg képtelenek csinálni egy mobilbarát oldat...
És amúgy nekem is megvan max 3-4 hete a készülék de a kijelző tetején már megjelentek a zsebkarcok.
Ééééés az érintőképernyő sem érzékel úgy ahogy kell neki. Néha kihagy. Ezt legfőképp a "Dont touch the white tile" játéknál zavaró számomra mert nemnagyon megyeget így a rekorddöntés. -
tálusz
tag
Sziasztok! Két napja beléptem a klubba egy 640 xl ds-el. Nagyon baba a telefon!
-
razzorr
őstag
Fantasztikus ez a gorilla glass, a kijelző közepén egy szép nagy és mély karcocska a mai nap eredménye. 3 napos kb. a teló és vigyázok rá mint a hímes tojásra, most bámulhatom a kövi 2 évben, szuper
És nem fogok fóliát tenni rá, mert ugyebár ez is olyan mint a szex, gumival nem élvezet.
-
tybsen
addikt
válasz
Gabesz77 #3202 üzenetére
Ne is mondd, én teljesen kész vagyok egy ideje, meg vagyok érte vadulva matt fehér színben.. Szerintem iszonyúan jó a forma, nálam szerelem első látásra.
Egy ideje már gondolkodom hogy a Nexus 5-t lecserélem rá, mert annyira nagyon tetszik a készülék szinte már beteges szerintem
csak sajnos nagyon google függő vagyok és erős kompromisszum lenne, gyakorlatilag a két sim, a nagyobb kijelző, cserélhető akksi és a forma lenne az előrelépés illetve a memóriakártyás bővítési lehetőség bár ez annyira nem izgat.
Valahogy mindig meggyőzöm magam hogy nem lenne logikus döntés a csere de valahogy mindig visszakanyarodok a 640xl hez...
-
Gabesz77
senior tag
Na megjött az XL, remek masina. Újra WP fronton, Galaxy S5-öt váltott le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!