- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #24472 üzenetére
Egyébként meg van olyan, hogy Microsoft Launcher, amit ki más, mint az MS fejleszt.
Ez nem csempés, de egy olyan profin összerakott launcher, hogy több, mint 10 millió letöltés után is 4.6-on áll és rakétaként ível felfelé. Amikoe felraktam, csak annyit mondtam, hogy wow.
Ráadásul, nova prime után!
Ha akar ez a cég nagyon tud és tud is, minden droid és ios programja már már zseniális.
Csak épp a sajátját nyírta ki, ami nem csoda. Majd havi 500 millió vesztesége volt, ha valóban igazak a pletykák...Amit ugyan röhögve fenntartott a más milliárdos bevételekből, de előbb, vagy utóbb akármennyi lé is van a zsebedben, ha az csak drága nyűg, bizony hazavágod. -
zizidor
őstag
válasz
Sub-ZeRo #24359 üzenetére
Mobilon?
Egyébként csak trollkodás volt, ezért is off topic. De tényleg, engem zavar, hogy állandóan nyüzsög a kijelző. Legalább azt a lehetőséget hagyták volna meg, hogy az ember ki/be kapcsolhatná az élő csempéket. Amúgy meg mindegy, lassan lehúzzák a vécén az egészet.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #23790 üzenetére
Lehet, hogy nem megfelelően fogalmaztam.
Azokat letiltani, akik rejtett számról hívnak. Pl. biztosítók, stb. Vagy csak olyanokét, akik nem tisztelik meg a másikat azzal, hogy a hívószámukat látni lehet.
Nálam az XL-en úgy szerepel, hogy: Hívóazonosító nélküli hívások blokkolása : be-ki
Igen, én letiltom azokat, akik " titkolóznak"
-
válasz
Sub-ZeRo #23668 üzenetére
Ne is mond , jo par ismerosom beszeltem ra anno a x30,x40 szeria valamely tipusara , most meg eg a pofamon a bor
... paromnak 640 van, elsodleges telefonnak, egy kis mokolassal rs1-en van tartva , igy az o telefon csereje ,kicsit halasztva lett (szerencsere nem power user).
Amugy th2 alatt a 950-en is volt olyan build,amivel a telefon hozta az elvarhato minoseget oprendszer szinten (baxta is ez a Redmondiak szemet ezert elbaxtak kesobb) . Az utolso teljes szeria a x30 volt, azota minden teren csak lefele visz az ut . A beka sege mar fenyevnyi tavolsagra van es a ravatalon mar egnek a gyertyak ...
-
szucstom
őstag
válasz
Sub-ZeRo #21080 üzenetére
Ezen túl csak akkor jönne jól az NFC, ha ki lehetne használni kártyás vásárláskor. De ez sajnos még csak egyes droidoknál érhető el, plusz kell hozzá OTP-s kártya + Telekom-os sim. Szóval nem egyszerű a dolog.
Szerencsétlen NFC nekem még akkor is bejelez, mikor a drága volán bérletkártya előtt véletlenül elhúzom. Na az, az idegesítő... -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #20603 üzenetére
Engem lekoptattak, hogy nem.
És nem próbáltad keresztben feldugni a seggébe a készüléket aki ezt a frankó infót levágta?
Ez főleg garanciális probléma, feltéve ha külső sérülés nincs a készüléken...--------------------
(#20607) Luck Dragon
stabil...és here is van droidon.
Jah, meg úgy egyébként az összes MS applikáció sokkal finomabban működik, pl a skype is heti 1-2 frissítést mindig kap, vagyis csiszolgatják droid-on és ios-en is, a saját user-eitől meg megvonja a skype-ot (8.1).
-
-
-
szucstom
őstag
válasz
Sub-ZeRo #19488 üzenetére
Na, ne menjünk bele nagyon ebbe a témába, pár száz hsz-szel ezelőtt ebből már volt jó nagy vita. Lényeg, hogy mindenkinek a saját használati szintje alapján merül. Neked jobban, mert x eszközt rácsatlakoztatsz, használod x percet óránként. Nekem kibír néha 2 napot, mert nem használom ki teljesen. Ennyi.
-
hodostamas
addikt
válasz
Sub-ZeRo #15722 üzenetére
érdemes
Jó WP után fura volt visszatérni hogy többet kell nézni beakad-e vmi app, vagy maga a rendszer és eszi az akkut(6.0.1 töltés után random képtelen sleep-be menni a teló amig nincs újraindítás), de 2 hét után azt mondom megéri hogy az appok úgy működnek ahogy kell, megvan minden funkció.. na meg a tudat ha pl nem akarok reklámot seho látni akkor megoldható
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #7826 üzenetére
Ahogy írtam is. pont ez kell kijavítaniuk, lehet, hogy az én LTE telefonomon meg semmi ilyesmi nem lenne, de találkoznék más hibával. Nyilván, itt még nagy mértékben a feltelepített app-ok is beleszólnak, hogy mitől hányja össze magát a rendszer előbb, vagy utóbb.
Addig nekem nem is hiányzik, míg tökéletes nem lesz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #7821 üzenetére
Van, amikor a kapcsolati lista megnyitásánál gondolkozott, majd kilépett háromszor egymásután. De ezt a több programmal is eljátszotta, hogy megjelenik a töltés animáció, majd visszalép a főmenübe.
A kamerát megnyitva konkrétan kifagyott, majd felforrósodva újraindult. Ennyi már elég is volt, de simán el tudom képzelni, hogy ez szinte telefononként változó lehet.Éppen ezért kell úgy kijavítani a hibákat, hogy ezek szinte minden készüléken a nullával legyen egyenlő.
640XL volt a kiszemelt...Azóta vissza lett rakva a stabil 8.1 -
MarQs
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #5756 üzenetére
Kollégának spontán restartjai vannak/voltak - legalábbis úgy tűnik. Te legalább tudod, hogy minek volt köszönhető a történet.
Én meg ismerek olyan esetet, amelyiknél konkrétan alaplapot cseréltek a telóban a kinyomozhatatlan restartok miatt. Ami köbö a teló 65%-a. Kvázi, kapott egy új telefont - belülről szinte biztos.
Utána megszűnt a probléma. -
old rocker
veterán
válasz
Sub-ZeRo #5605 üzenetére
Fagyasztós testvérem haja még nem ősz, de a szava máris megfontolandó az öregek tanácsában. Perfect. Pontosan erről van szó... A mobilon található kamerák csak szükségmegoldás, esemény és emlékrögzítéshez. Ha valaki művész fotókat akar csinálni, akassza a nyakába a ényképezőgépes szettet. Jó, vannak fokozatok,pl. a C hetesemmel Párizsban, Normandiában hibátlan videókat készítettem... Nyilván egy korábbi Nokia telefonommal más lett volna a helyzet.
-
kato78
tag
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Sub-ZeRo #2770 üzenetére
Jaja tök jó csomag, tényleg jó, hogy Európán belül bárhol felhasználható a mobilinternet ezt nem is tudtam van ilyen. Mondjuk a 10 ezer Ft havidíjas Red Basic EU-ban még csak 500 MB van ami nagyon-nagyon kevés, én erről írtam. A 2 GB sem sok, de azért az már egész sok mindenre használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!