Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
válasz
dewil666 #24764 üzenetére
Én anno a people.live.com címről exportáltam ki a névjegyeim és ezt a fájlt importáltam fel a gmail webes contacts.google.com felületére.
-
törölt tag
válasz
dewil666 #24766 üzenetére
Ez nagyon különös. Számtalan ilyen költözést segítettem végrehajtani, de soha nem futottam bele ilyen esetbe. Pont ez az egyik nagy előnye és kényelmi funkciója. Android, iOS vagy WP/W10, mindegy; mindig ugyanazzal a Google-fiókkal belépve, mindig ugyanazt a névjegyzéket látom.
Esetleg ha megvolna a pontos hibaüzenet, könnyebben tudnánk segíteni.
-
zolee001
őstag
-
starr
őstag
válasz
dewil666 #19558 üzenetére
Szerintem emiatt ne csinálj HR-t!
A feleségemnek, és nekem is eltűntek a fényképek. Azt hittem, hogy az Anniversary miatt van, de inkább szerver oldali a hiba. Mostanában váltott dizájnt az outlook.com, és azzal szinte egy időben tűntek el a névjegyek képei. Egyenként visszaállítottam, azóta jó, sőt mostmár a weben is megjelennek. -
törölt tag
válasz
dewil666 #19551 üzenetére
Hát ehhez nem tudok hozzáfűzni semmit sem
Megpróbálnék egy olyat, hogy beállítasz megint mindent aztán figyeled eltűnik-e vagy sem vagy valami bug volt.
(#19552) Vtwo: Érdekes. Nálad is skype-ról jöttek a fényképek? Nálam facebook-ról töltötte le őket és azóta is megvannak,
-
ToniSoprano
addikt
válasz
dewil666 #4616 üzenetére
Ez tök természetes, semmi baj ezzel, főleg ha mozgás közben vagy akkor pozícionál nehezen. Az online módban a cellainfok alapján 3-szögel, sokkal gyorsabban talál pozíciót lásd A-GPS. Mondjuk ezeket ha jól tudom letölti a műholdadatokat netről, de ha külfödön vagy akkor teljesen újra kezdődik minden, mert az adatok nem használhatóak.
Javasaltom, legelőször álló helyzetben pozícionálj be, vagy lehetőleg WIFI kapcsolattal pozícionálj, mert akkor letölti a műhold adatokat és elvileg után gyorsabban kéne pozícionálni utána.
Mozgó járművön sajna nagyon lassan pozícionál be a GPS internet adatok nélkül, azért a műholdak 20 000 km távolságra vannak töled ne feledd és azért kell pár számítást végezni a telónak a 10 méteres pontossághoz: -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Politika
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest