Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Napkollektor - csak úgy
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
Nem tudjátok, hogy lehetne rávarázsolni 640-re a MyTelenor appot? 925-ön tökéletesen megy, 640en meg se találja az áruház, ha webes linken tölteném le, akkor nem kompatibilis a telefonnal.. Vagy más tipp,hogy tudom egyszerűen követni a telenor adatforgalmam?
-
szucstom
őstag
-
Pukimaki
tag
válasz
spiderpig820 #11694 üzenetére
Ahha, na az nincs nekem ott. Éreztem én, hogy frissítés óta mintha kevesebb sor lenne ott.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
ToniSoprano #11686 üzenetére
Nem mondja az utcaneveket.
-
nrb263
tag
Sziasztok! Nagyon új még a Windows S3 LTE ről váltottam. Kérésem a következő: Le írnátok pár alkalmazást ami mindennapi haszálatban hasznos és jól működik? Eddig Messenger, Viber, Fájlok, Zseblámpa. Ezeket raktam. Köszi!
-
szucstom
őstag
válasz
ToniSoprano #11686 üzenetére
Elvileg van hozzá magyar navi hang, szóval tudnia kell
-
zodes
aktív tag
válasz
snooze #11347 üzenetére
Szia!
Nekem is szarakodott az OTP app és kiderült, hogy az SD kártyával volt a gond.
Pontosabban egyszer csak nem akart frissülni, pedig Ő nagyon akarta. De nem tudtam használni.
SD kártya ki, leszed róla minden (mármint képek, videók, doksik stb..), vissza a telóba, formáz, majd vissza minden. Most tökéletes. Egy gond, hogy az appok is ott voltak és megint mindent kezdhetek előlről (pl.: Hill Climb Racing :-(()
Egy gondom van még mindig sajnos, hogy a biztonsági mentés nem megy el csak 96%-ig ott vár vagy fél órát, majd kiírja, hogy sajnos nem sikerült próbáljam meg később. Ezt 4 hónapja játszogatjuk. Nem akarom szervízbe vinni. A HR-t még nem próbáltam. -
pulcsi
tag
Melyikre van Win. 10 frissítés a kártyafüggetlennél 640 sima vagy Lte?
-
Akinom28
csendes tag
Sziasztok!
Tele lett a telefon memóriája. A videókat nem tudom áttenni a memória kártyára. Segítenétek ebben, hogy hogy csináljam? Csak a képeket jelöli ki, a videókat nem.
Valamint a fényképezőt hogy használjátok? Csak lenyomjátok a fényképező gombot és katt kész is? Vagy álligattok katt előtt? -
szucstom
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem Lumia 640-est és arra lennék kíváncsi, hogy ezt a készüléket lehet vezetéknélküli töltővel tölteni?
-
Nooeca
senior tag
Én szerintem várni fogok pár hetet, ha esetleg a jövőhéten megjelenne tényleg a .122 eredetire azt biztos nem tenném még fel. Inkább megvárom a .164-et vagy az ennél 1-el nagyobb ugrású verziót.
Úgyis hetek kérdése, mert minden héten jön egy cumulatív frissítés eddig és ezután is, hiszen van mit még javítani bőven.
-
Gaabe
tag
Navigációra mit használtok? Ennek a Here drive-nak enyhén röhejesek a hangutasításai. Mohabá-hoz viszonyítva elég gyengén muzsikál.
(Asszony azt mondja, ha ezt kell hallgassa nyáron Horvátországig kivág vele együtt.) -
Blacky74
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget és a bíztatást az első windows-os 640-emhez
-
Blacky74
csendes tag
Sziasztok.
Megoldódott a dilemmám,Hardveraprón találtam egy pöpec kis Lumia 640 LTE készüléket még 20 hónap garival,Media Marktban vásárolva
Azt szeretném kérdezni,hogy mit érdemes letölteni rá a Store-ból átlagos használatra:
1.zenelejátszó
2.időjárásjelző
3.kamera program stb
A telefont e-mail írás-olvasásra,zenehalgatásra,videótelefonálásra,kis fényképezésre,böngészésre, facebook, messenger és telefonálásra és néhány sms elküldésére használnám.Látom a windows 10-et nem érdemes még rátenni,nem egésszen stabil
-
teo027
tag
Megrendeltem a Notebook.hu-n egy fekete 640 XL-t.
Remélem igazatok lesz és nem bánom meg, hétfőn kiderül -
okoska74
senior tag
válasz
szita.erno #11662 üzenetére
Én ott vettem a Blackberry -met. Semmilyen gond nem volt velük.
-
S3RIOUS
tag
Érdekes! Nem nagyon tolonganak Lumia 640 után, mondjuk sejtettem!
Tegnap hardveraprón kiraktam cserére, kíváncsi voltam milyen ajánlatokat kapok, hát egyetlen egy jött csak, de az is gyengusz
-
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek! Tud valaki információt erről a boltról. Mennyire megbízható bolt. http://partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=szallitas
Itt néztem ki a Lumia 640 XL Lte Duált. -
gthomma
senior tag
válasz
old rocker #11658 üzenetére
Szia!
Ma vásárolok 60XL DS-t ebben nincs LTE ugye?
Azt mondod hogy 640 -re nem lesz hivatalos Windows 10 ? -
old rocker
veterán
válasz
razzorr #11634 üzenetére
Az egész telepítés fél - 1 óra. Utána még lehet szórakozni az új profil "gyönyörűzésével".
Én 8.1-re telepítettem fel, utána a régi összetevőket le lehet törölni; figyelmeztet, hogy ez esetben nem tudod visszaállítani. Hát én nem akarom. Máris mondom, a gyári naptár helyett érdemes a Store-ból az One Calendáriumot telepíteni. PC-re kiváló, ergonómiailag is jó, a telefonos változata hulladék. Viszont a PC-n beírva az emlékeztetőket, nyomsz egy szinkront, a telefonon a microsoft fiókot szinkronizálod és a telefon naptáron is ott vigyorog a bejegyzés. A naptár ingyenes, kiváltod vele az OneDrive szintén ocsmány naptárát. -
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Lumia 640XL DS -re mi az utolsó hivatalos WP verzió? Windows Phone 8.1 Denim valami ? -
BBosi
csendes tag
Több Lumiára jön a Windows 10 ?
http://mobilarena.hu/hir/tobb_lumiara_jon_a_windows_10.html
-
mdraco
őstag
Ma nem akart elindulni a kamera, csak restart után, .122
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest