Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akinom28
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy 640-es telefont. Ez az első okostelefonom. Egyszer már töltöttem. És most jutott eszembe, hogy az eddigi telefonjaim első töltését 16 órán keresztül végeztem. Ennél is kell ilyen hosszú töltés?
-
Akinom28
csendes tag
Sziasztok!
Microsoft lumia 640-em van. Nagyon szeretem. Viszont most egy kis problémám lenne. Remélem tudtok segíteni.
1.) Hol tudom beállítani a hívószám kijelzést? (nem írja ki a számomat a hívásnál)
2.) Tegnapig a "kapcsolatok" pont alatt megtaláltam az összes telefonszámomat. Ma viszont eltűntek 3 kivételével. Viszont ha engem hív valaki aki benne (volt) a névjegyzékbe annak a számát és a nevét ugyan úgy kiírja mintha mi sem történt volna. Hova tűnhettek a telefonszámaim????Köszi a segítséget előre is.
-
Akinom28
csendes tag
Megoldódott! Kikapcsoltam, majd be és már jó is. Mi történhetett???
-
Akinom28
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek. Lumia 640-es telefonom van. Nagyon szeretem. Pár napja tettem bele egy sd kártyát (eddig nem volt rá szükségem) csináltam pár képet amit meg is találtam a képek között. Gondoltam egyet és átálítottam, hogy autómatikusan mentse bele az one drive-ba. Na itt kezdődött a probléma. A képeket sehol sem találom. Se a one drive-ba se a fényképek menüpont alatt. Pedig valahova elmenti, de nem találom hova. Közben visszaállítottam, hogy ne mentse automatikusan, de továbbra sincsenek meg a képek. Hol lehet? Mi lehet a baj? -
Akinom28
csendes tag
Sziasztok!
Microsoft lumia 640-em van. Az előbb elejtettem és összetört a képernyője. Vodafone-s vagyok. Mennyiért csinálják meg szerintetek?
Sírni tudnék annyira bánt a dolog. -
Akinom28
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Nagyon elszomorítottatok. Eddig is az voltam, de most meg... Azért bízom benne, hogy 10 ezer körül megúszom.
-
Akinom28
csendes tag
Nem értem ezeket az árakat. A kijelző majdnem a telefon árának a felébe kerül?????
-
Akinom28
csendes tag
Én előfizetéses vagyok a vodánál, a telefont is havonta törlesztem az előfizetési díjban.Megszabadulni nem akarok tőle, mert szeretem. Ezért is bosszant, hogy így jártam a fél éves telefonommal. Fogalmam sincs, hogy mit csináljak. Az biztos, hogy 25 ezret nem fogok fizetni érte. Akkor használom így amíg nem lesz olcsóbb.
-
Akinom28
csendes tag
Voltam bent a vodánál, a kiscsaj bunkón, lekezelően nézett, rám, hogy mit akarok én? Vegyek egy másik telefont. Ezért vártam 2 órát, mire sorra kerültem.
Megnézettem több ismerősömmel is, és az egyik elvállalta, hogy megcsinálja. (többször csinált már ilyet) Mivel az érintője működik, így csak üveglapot kell cserélni, amit már meg is rendeltek kínából KETTŐezer ft- ért. Nevetséges nem? Amit nem értek, hogy ezt a szervízben miért nem tudják megcsinálni? Miért kell nekik 30-ért komplett előlapot cserélni? -
Akinom28
csendes tag
Sziasztok!
Tele lett a telefon memóriája. A videókat nem tudom áttenni a memória kártyára. Segítenétek ebben, hogy hogy csináljam? Csak a képeket jelöli ki, a videókat nem.
Valamint a fényképezőt hogy használjátok? Csak lenyomjátok a fényképező gombot és katt kész is? Vagy álligattok katt előtt? -
Akinom28
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Nem tudok törölni a telefon memóriájából. Leginkább videókkal van tele, és nem tudom áttenni a kártyára. Valamiért a felhőbe se engedi bele tenni. Miért?
A másik problémám, hogy a telefonszámokat se tudom, hogy kell a kártyára menteni. Automatikusan a telefonra menti, onnan meg nem tudom, hogy kell átmenteni a kártyára. -
Akinom28
csendes tag
válasz Tdavid1994 #16531 üzenetére
A videókat igen, ott is próbáltam, de azokat nem engedi átmásolni. Most ott vagyok, hogy tele a telefon memóriája és még egy telefonszámot se tudok már menteni, mert nincs hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest