Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
-
WestBam
senior tag
Van aki kikapcsolja a helymeghatározást? Az csak akkor fogyaszt ha valami használja, addig nem eszik semmit. Gyereknek az 520-án még jó, hogy bekapcsoltam, mikor lenyúlták nem jött rosszul. Mint ahogy a távoli zárolás sem
[ Szerkesztve ]
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
starr
őstag
-
-
Peaceliker
addikt
Nekem app váltással van bajom, meg újratöltések, meg edge lassú számomra...de én türelmetlen ember vagyok
Üzemidő sztem marha jó, örülök, hogy "csak" HD, nem FHD, gps gyors és pontos, glance az meg szerelem
Nyilván néha van 1-1 kósza RR, app kilépés, de összességében még mindig stabilabb mint előző telóim (pedig vt drágább droid is)...csak vagy lenne gyorsabb, igazi multitasking lenne benne vagy én lennék türelmesebb
De sztem fényképezési ügyessége az gyengusz"Oh my Goa'uld!"
-
kkovi
csendes tag
Köszönöm!
Valóban a kihangosítónál kellett kezdeni, a memória törlése után kb.5 perccel a telefon már kijelezte nemcsak a kihangosító nevét, de a szoftver verzió számát is, innen már beindult a párosítás és a telefonszámok áttöltése.Amennyiben a WP10-en is lesz egy igazán jó ( és ingyenes) navigáció, mint a Nokia Here , úgy számomra ez a platform tökéletes.
Szép napot! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Dániában végzett független vizsgálat során
Írhatta volna azt is, hogy saját kitalált baromságom alapján, csakhogy legyen mit olvasni!
Valós link és erre utaló megfelelő mérő szerkezet hiányában, azt általam használt telefonok esetében ez egy oltári nagy f...ság! Illetve (ki)találmány.Ezeket a telefonokat használtam és használom, mivel jó a memóriám emlékszem, melyiknek mennyire erős a wifi-je.
Sony c5 ultra, még akkor is vette jelet, ahol a többi már rég kidöglött. (nincs is a listában, pedig ott lenne a helye, de mivel ez a legtöbb sony-ra elmondható, furcsa, hogy a z kategóriák nem az első helyen trónolnak, mert azok még jobbak lettek)
Lumia 535 brutálisan erős a vevője. Iphone5s szintén.
Az S7edge és iphone 6plus már gyengébbek, de még mindig erős kategória.
Lumia 950 és 950 XL már hamarabb elveszítik a főforrást, de még így simán türhető a vevőjük.
640 és 650, a házam felső szintjén lévő router jelet már a középső szinten néha-néha elveszítették bizonyos helyeken, az alsón meg már csak is mobilnettről mentek, ellenben a többi említettel, ahol azok még a wifi-ről dolgoztak.
Ez a cikk nem más, mint a cikkíró saját szüleménye, totális ellentétben azzal, amit én tapasztaltam.Tehát, valós link és valós mérési eredmények nélkül, ez nem más, mint egy kis olvasni való ...mese.
A ranglista is egy saját megkreált 5 perces meló lehetett, hol az eredeti teszt rangsor képe?[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Az rendbe de ezt hol lehet bekapcsolni mert a beállítások közt nem találom, és a saját számot vajon hol tudom beállítani, mert azt se találom?
mtomi95
Hát én is szívesen elcserélném az új független LTE-met egy XL-re, csak nem igen találni rá kuncsaftot[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest