- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
watador600
senior tag
válasz
razzorr #11498 üzenetére
Most ez nem megnyugvás kérdése
Már úgymond "beletörődtem".
Csak érdekelt, hogy ez mindenkinek ilyen, vagy csak engem szívat.
Egyébként én sajnos olyan vagyok, ha egy hibát észre veszek, és cserélik a készüléket, akkor utána egyből rááll a szemem, és tuti hogy kiszúrom a hibát, szóval nekem nem kell sok hogy kiszúrjam az ilyen hibákat. (Megjegyzem, ezt rohadtul utálom magamban
)
Persze, tényleg nem vészes, csak az ilyenkor mi az első gondolat? Hát ott van a 72 órás csere, akkor ezt lépjük meg, kifizettem, szeretnék egy tökéletes készüléket, de mikor már a 3. készülék, meg a haveré, meg akkor már a Tied is olyan, akkor valószínű, hogy a többibe is van ilyen, sajnálatos módon.
-
Cane
őstag
Egy új build frissítéskor sacc/kb hány megát húz le?
-
razzorr
őstag
válasz
watador600 #11485 üzenetére
Csak hogy megnyugodj, találtam egy halott pixelt.
Nagyon keresni kellett,de végre megtaláltam. Fekete háttéren és majdnem kiesett a szememMondjuk nem hat meg,mert ezen a felbontáson alig észrevehető. Ha kisebb lenne akkor zavarna,de így nem.
Az mondjuk jobban zavar,hogy a feketének köze nincs a tényleges feketéhez, sajna ez az ips hátránya. -
watador600
senior tag
Az első, amit a futár hozott, az első 1 percben észrevettem. Többinél nem voltak jók a körülmények, mert a boltban cserélték, ott meg elképesztő világos volt, lehetetlen észre venni. Amint hazaértem, sötétebb szobába megnéztem, és másnap az első dolgom volt cseréltetni.
Egyébként, annyira nem feltűnő, jól meg kell nézni, de sajnos ott van. Legalább is nálam 3 készüléknél is, plusz a haveromnál.
(#11492) lizakattila
Change logban van akksi "fejlesztés" is. Majd esetleg írhatnál, hogy hogyan alakul az üzemidő. Persze az előző win 10-es buildhoz képest.
-
0.44
tag
válasz
GordonSamway #11493 üzenetére
Nekem most jelent meg.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
GordonSamway #11493 üzenetére
Jó 40 perc alatt, már amit tapasztaltam belőle, hogy még tovább gyorsult, kimondottan frankó használni ilyen fürgén, ha stabil marad és minden működni fog, akkor ez egy szép munka.
-
gallimi
tag
Sziasztok! Google fiókból hogyan tudom az sms-eket átmenteni? Névjegyek már megvannak, de az sms re nincs ötletem.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
lizakattila #11492 üzenetére
Nekem még semmi.Mondjuk én "Insider Release Preview" frissítettem.
-
Nooeca
senior tag
válasz
mdraco #11490 üzenetére
Igen, 8.1-ről kellene.
Van már egy 164-es frissítés is (zárt körben) illetve dolgoznak egy újonanon is, de ettől még kijöhetne ez is élesben, hiszen arra is rá lehet tolni...
Nem nagyon van most időm elolvasni a dokumentumot ezért kapkodtam kiírni, hogy akinek inge, az húzza magára
Javították a migrálást, azért kell 8.1-ről frissíteni.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
watador600 #11481 üzenetére
Ha valamit egyből kiszúrnék, az a pixelhiba lenne, ezért kell átnézni teljes képernyős, legalább 10 színvariációban a kijelző minden pontját, Van amelyiket csak egy világoskéknél látsz meg...
-
Nooeca
senior tag
kijött a 122 és egy valag javítás van benne.
-
watador600
senior tag
-
razzorr
őstag
válasz
watador600 #11483 üzenetére
Debrecen-Voda, a hátlapnyekergésen kívül semmi baja.
Szerk,ja bocs flottás vagyok és azt mindig Pestről küldik. De akkor sincs baja
-
Black$taR
tag
válasz
watador600 #11481 üzenetére
Nálam se T-sen sem TE-san sincs. Párom T-sén sincs. *kopp-kopp
-
watador600
senior tag
Ez a harmadik telefonom, ami szintén pixelhibás, egyik haverom is vett 640-et, és neki is van rajta.
Nekem, mindegyik készüléken egyforma távolságban voltak, és ugyan olyan szögben is, csak a kijelző másik pontján.Nem akarok nagyon általánosítani, de szerintem minden 640-nek van ilyen bibije. Eddig ezen a készülékemen van a legjobb helyen, plusz halványabb is mint az eddigiek, szóval alap esetben észre sem veszem, ezzel együtt tudok élni.
Tudom, hogy off, de ezt leakartam írni, illetve amúgy kiváncsi lennék, hogy fekete háttéren, max fényerővel, egy sötétebb helyen (csak azért kell, hogy egyértelmüen meghatározható legyen) Nektek is van-e.
-
Blacky74
csendes tag
Köszönöm a válaszokat
Sajna több pénzem nincs,ennyi a keret.Akkor marad az Extreme Digitálnál a lumia 550 44900 ft-ért,amiből lejön kuponkóddal 7000,így 37900 2 év garival.Néztem Hardveraprón használt 640lte-t,de csomagküldésnél előreutalást kérnek.És ha nem azt küldi,vagy el sem küldi,úszott a pénzem. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Blacky74 #11477 üzenetére
Egyáltalán nem.
5000 szinte semmi egy újracsomagolt készüléknek. Lehet az simán pixelhibás hibás is, mert az előző vásárló nem akart felesleges tiszteletköröket futni...Kb 30 ezer körül érne meg ezen gondolkozni, de 5000 engedmény? Inkább rendelj újat és te bontsd ki a vadiúj készüléked.
-
Blacky74
csendes tag
Sziasztok.
EMAG-on érdemes 640lte kártyafüggetlen telót venni 2 év garival újracsomagoltan gyenge 5000-rel olcsóbban 49900 helyett 44900 magyar forintért?
-
D4v3
őstag
Köszi, akkor ez lehetett
Valóban olyan helyre volt téve, ahova amúgy nem szoktam.
-
Nooeca
senior tag
Írtam korábban hogy van egy újabb build, nos lehet hogy az fog történni hogy mégsem kerül ki a 122, hanem helyette jön a 163 vagy a 164. (mindkét build létezik).
Illetve van már egy ennél frissebb build is folyamatban, de az még nincsen készen belső tesztelésre sem.
-
teo027
tag
Köszönöm, ez jó lesz.
-
-
S3RIOUS
tag
Sziasztok! Szerintetek, hogyan lenne legegyszerűbb Lumia 640-ről Lumia 640 XL-re váltani? Adjam el a 640-et és vegyem meg használtan a 640 XL-t? Nincs itt esetleg olyan akinek nagy a 640 XL és váltana 640-esre? Ja és nekem nem számít a dualsim, sima LTE-s változatom van a 640-ből, és XL-ből is a sima egy simes-re gondoltam. Ötletek?
Bár még gondoltam androidra váltáson is, de ebben az árkategóriában semmi normális androidos telefon nincs. -
teo027
tag
Oké, pontosítom a kérdést.
Jelenleg Igo és Waze navit használok a GoogleMaps mellett.
A kérdésem, hogy WP alatt van-e ingyenes alkalmazás ami hozza a fenti alkalmazások minőségét. -
D4v3
őstag
Hi!
Ma az ébresztőm valami brutál recsegés mellett ébresztett, azóta szerencsére normális hang jön ki a teló hangszóróján, de elég ijesztő volt. 1 hónapos a teló, sose volt leejtve.. ilyesmi volt már másnál is esetleg? -
teo027
tag
Egy utolsó kérdés, használja valaki navigálásra?
Mennyire pontos a GPS és mennyire jól használható a HERE? -
-
Blacky74
csendes tag
Sziasztok.
EMAG-on érdemes 640lte kártyafüggetlen telót venni 2 év garival újracsomagoltan gyenge 5000-rel olcsóbban 49900 helyett 44900 magyar forintért?Vagy Hardveraprón érdemesebb inkább használtan megvenni,olcsóbban?
Esetleg Extreme Digitalba venni kupponkóddal 7000-el olcsóbban 37990-ért lumia 550-et 2 év garival?
csak telefon,netezés,néhány fotó ellövése,e-mail írás/olvasás,zenehalgatás,videónézés lenne vele csinálva.Nem vagyok gamer és nem akarok játszani rajta.Meg olvastam gyenge játékhoz.Számomra ez lényegtelen.Válaszaitokat köszönöm
-
bali73
tag
Üdv.Valami gond lehetett nálam vagy másnak is volt egy halom frissítés az áruházba? Konkrétan 21
-
teo027
tag
Köszönöm, azt nézem, hogy elég erős szórás van árban, 45-60 között is találtam.
Gondolom a garanciával játszanak. -
teo027
tag
Esetleg a 640 is képben lenne, de a Zeiss lencse nagyon motivál, egy régi Nokiámban az volt és imádtam.
-
teo027
tag
Sziasztok, idegesít az Android és nem vagyok hajlandó annyi pénzt kifizetni a iphonra, ezért Win telefonokat kezdtem el nézegetni.
A 950-es alapból kiesett az ára miatt.
Maradt az 550, 640XL és az új 650-es.
A 3 közül jelenleg a 640 XL a szimpatikus, mert a fényképezőgépe fontos lenne a családi események archiválására.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek is ez a jobb ár/érték arányban?Amire használnám:
Telefon, levelezés, internet, navigálás, fotózás.
Ha jól néztem a fontos programjaim megvannak Win alatt is: Whatsup, Flickr, Messenger,Amit ha jól láttam nem működik rendesen a google miatt, az a Waze, ezt nagyon sajnálom.
Van normális ingyenes navi hozzá?Ami kérdéses: Youtube, általános film lejátszó.
A fenti elvárásokra ajánljanátok a 640 Xl-t?
köszi:teo
-
tpeter77
addikt
jelszót változtattam az outlook.com oldalán, de a telefonomon a levelezés (Microsoft-fiók) nem érhető el.
Nem ajánlja fel a jelszó változtatást, a menüben meg nem találom.
Hogy lehet a telefont rávenni, hogy az új jelszót megadhassam neki?! -
Nooeca
senior tag
válasz
Pukimaki #11450 üzenetére
Hát érdekes is mert a 620 teljesen normálisan viselkedik a W10-el, nem kellett HR.
Nekem 520-al kellett a HR.640-el még nem próbáltam, mivel élesben használom azt a telefont, és dualsimes, szóval valószínűleg ez még egy hibaforrás lehet az ms számára.
930 szintén stabil.
-
BladPussy
csendes tag
Számomra mindig visszatetszést keltenek azok a figurák, akik mindenre tudják a tuti választ.
-
-
jksx
senior tag
válasz
Luck Dragon #11432 üzenetére
Core player
-
Pukimaki
tag
Hello. Hogy is megy a frissítés? Insider elindít, kiválaszt amelyiket akarom, teló újraindul.
Utána? Frissítések keresése a gépházban? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Bírom az ilyen értékeléseket, mikor így kezdi a user:
Jól szól...Egy lejátszó programnak vajmi kevés köze van a jól szól-hoz. A telefonja szólhat jól, de egy szoftver nem. Kiaknázhatja ugyan a készülék rejtett képességeit (kis mértékben) egy jobb szoftver ha tisztában van a beállításokkal, de csak akkor, ha minőségi dac van benne. A mikrofos telefonok meg nem erről híresek, a 950 xl is , mint zászlóshajó! az egyik legocsmányabb hangzásban, amit manapság hallottam. A 640 még ok-elmegy, de egy 200 ezres telefonnál már alap lenne egy jobb hangzás.
-
flesh
tag
válasz
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
watador600 #11428 üzenetére
Király.
-
Black$taR
tag
válasz
Loco Music Player
-
Vtwo
senior tag
válasz
Audiobit
-
Švejk
őstag
válasz
Nekem mindig is az n7player volt a favorit, androidon és WP-n is
-
Tudtok Számomra ajánlani egy jó zene lejátszó applikációt? (8.1-re) Köszönöm.
-
nikkor
aktív tag
Hol lehet kikapcsolni a zárolási képernyő hangját?
-
watador600
senior tag
válasz
watador600 #11426 üzenetére
Nos, alá vágtam az egyik nem használt szemüveg törlőmet, most patent. Illeszkedik teljesen, szorosan és nem mozog.
-
Black$taR
tag
válasz
SamiCsillag #11424 üzenetére
Napi szinten használjuk 50-120 km-es körzetben. Házszámhoz navigál, pontos, jelet szépen tartja. Csak a köztes cél hiányzik. Megszokható.
-
watador600
senior tag
válasz
GordonSamway #11419 üzenetére
Hát ez jó hír..
Nekem fehér van, és így is lötyög. Valami puha valamit tervezek alá rakni, mert ez így tényleg nem lesz jó. -
chipesz
őstag
válasz
SamiCsillag #11424 üzenetére
Mint fentebb is írták, a Maps a térkép, a Drive pedig navigáció...
Egész jó, bár útvonaltervezéskor nem lehet köztes pontot beszúrni.
-
Black$taR
tag
válasz
SamiCsillag #11422 üzenetére
???
Teljes értékű map és navigáció. Mindez offline! Csupán* ennyi. -
SamiCsillag
senior tag
Valaki mondja már meg, hogy mire jó a Here Maps és Drive. És hogy mi a különbség a kettő közt. Eddig nem bírtam rájönni.
-
formula01
senior tag
Valóban vastagabbak a színesek, feketét cseréltem kékre, sokkal vastagabb, masszívabb.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
watador600 #11418 üzenetére
Csak egy hét után a fekete telefon hátulját szétcseszte a tok ahogy mozog rajta.Erre figyelj.Tegyél a tok és a telefon közé valamit.
Szerintem a színes tokok vastagabbak.
-
watador600
senior tag
válasz
GordonSamway #11414 üzenetére
Hm, ez érdekes. Akkor majd megoldom valahogy, vagy megpróbálok együtt élni vele, mert amúgy nagyon tetszik a tok.
-
ToniSoprano
addikt
Hogyha valakit érdekel gyári kék tok, korrekt áron írjon privátban, erősebb, keményebb és érzésre vastagabb is kicsit mint pl. a gyári fekete matt tok, (lehet azon nem lötyögne a Nilkin tok, ha a narancssárgán sem lötyög).
-
Nooeca
senior tag
válasz
Andreas44 #11411 üzenetére
mivel?
Az android és ios bridge már közel 1 éves project. A xamarin viszonylag új, de nem sok köze van magához a rendszerhez, hogy ezzel várni kelljen miatta...
Szerintem úgy voltak vele, ha már Február végéig eltolták, akkor inkább megvárják a Build konferenciát ami március végén van, hogy legyen akkor mivel elődrukkolni...
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
watador600 #11408 üzenetére
A barátom sima fekete vodás 640-e lötyög benne az én narancs színű dual simes 640-em pedig atomstabil ugyan abban a tokban majdhogynem szorul is benne.
-
watador600
senior tag
Köszi a válaszokat. Akkor "megnyugodtam"...
Mondjuk azthittem hogy ennyi pénzért kapok egy f@sza tokot, plusz Nillkin is. Egy kicsit csalódtam most, de a látvány kárpótol. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
2 640-es van a családban, mindkettőn ugyanilyen tok, mindkettő lötyög.
Különböző időpontokban, különböző helyekről lettek véve. -
Andreas44
csendes tag
Lehet, hogy azért csúszik a WP10, mert ezzel akarták összefésülni:
[link] -
Luna73
tag
válasz
Nekem is ilyen van és tökéletes ,sőt egy esésnél megvédte már a telót.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
Nem, nem te kaptál rosszat, hosszirányban nekem is lötyög egy picit. Ki nem fog esni belőle. De mindenesetre bosszantó... :-/
-
watador600
senior tag
Valaki használ ilyen tokot?
Nekem ma érkezett meg, de kicsit lötyög benne a teló, ami elég bizonytalan érzést ad... és nem tudom hogy ennek ilyennek kéne lenni, vagy én kaptam ilyet.
-
tpeter77
addikt
válasz
Ricardo #11372 üzenetére
Napközben ránéztem a frissítésre, de a Telenor még nem adta ki a Win10 frissítést
munkatárs időtöltésre (amikor várni kell, vagy sorban áll a postán, vagy várakozik a munkahelyén, amig dolgozhat)
2048 programmal szokott játszani, ő mutatta, addig azt sem tudtam, hogy ilyen létezik -
snooze
veterán
válasz
GordonSamway #11402 üzenetére
thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA