- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
#65755648 #17 üzenetére
Ha megnézzük az árkategóriákat akkor a felső kategóriában sőt ha típusra is bontjuk akkor meg pláne az Android igencsak alul marad. Ahogy már mások is írták mivel minden fosra rányomják az androidot azért terjed ennyire. És mégis mitől fejlődne jobban? Attól, hogy telepakolják egy csomó használhatatlan és igénytelen funkcióval? A minőség hol marad? Vannak olyan területek amikben jó, de nagyon sok olyan van amiben csak gagyi minőséget képvisel.
ChipKng: Képzeld nekem is htc-m van és nem gyári rendszerrel. Viszont a custom romok meg sem közelítik a gyári romok stabilitását. És elég nagy öngól a htc részéről, hogy szarik a régebbi telefonokra. Erre én nem vagyok büszke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest