Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• niti

aktív tag

válasz DeFranco #37 üzenetére

Ennek a hozzászólásnak minden betűjével egyetértek. :R Minket sem érint jól, de nem is az eddigi állapot volt az ideális.
    Mephi: ajánlom figyelmedbe a Mamma mia pizzériát, ha még nem ismered :) 800- 900 ft-ért nagyon faja kaják vannak, és tök sokféle. Csak házhozszállítás van. Ja, és savanyúság is jár a kajákhoz. Ők a legjobbak Kecskeméten. :R

• mephi666

nagyúr

válasz DeFranco #37 üzenetére

sajnálom, ha ilyen félreérthető a post... nem olyan célból másoltam be, hogy akkor ötleteket gyűjtsünk, hogy játsszuk ki a szabályokat... eddig is 90%-ban végső soron a saját étkezésemre (étkezésünkre) lett fordítva ez az összeg... inkább az volt a célja az egésznek, hogy nagyjából összegyűjtsük, milyen olcsó, de jó helyeken lehet felhasználni az adott összeget... eddig kb. az olcsóbb vendéglők, kínai kajáldák meg pizzériák jöhetnek számításba...
    ez a jegyrendszer meg ahogy tudom, külföldön is divat... sógorom mesélte, hogy angliában is nagyon megy ez a dolog... ott még sokkal többféle utalvány létezik és az emberek a szociális támogatások nagy részét ilyen csekkekben kapják: ételcsekk, pelenkacsekk, ruhacsekk, stb... ott működik ez a dolog, de nálunk nem igazán működhetne... nem akarok konkrét példákat felhozni, miért... szerintem nem ez volt a fő probléma, hogy valaki a melegétkezési utalványon mosóport, húst, tejterméket vagy akármit vett, ami a közértben kapható és szükséges(!!!) az inkább a probléma, ha valaki a családi segélyt bedobálja a játékgépbe, vagy elissza, de ez tényleg más téma, ebbe ne menjünk bele...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés