Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy már többen is írtuk, eddig sem fogadhatták volna el. Pont.
Ha meg úgy gondolják, hogy a büntetés ellenére is megéri, akkor úgyis fizethet majd vele az ember. "Jó" szokás szerint...Ahogy ez az érvelés is relatív. Sok kis- és közepes vállalkozás törvényesen is működőképes lenne, csak akkor a cégtulajdonos kicsit kevesebbet tarthatna meg magának. (személyes ismeretségből is tudok ilyenről)
Másrészt meg folyamatos törvénysértésre alapozni egy vállalkozás működését, finoman szólva is meredek. Szerintem az ilyen módszerekkel életben tartott cégek az egyébként is életképes vállalkozások elől szívják el a levegőt. Én nem nagyon sajnálnám, ha végre eltűnnének az ilyenek.
Harmadrészt rengeteg cég csak papíron létezik, és csupán adóelkerülésre használják. Aminek persze megint mi isszuk meg a levét...És igen, vannak azok a cégek, akiknek nem könnyítik meg a helyzetét a külső körülmények (adótörvények, munkaerőpiac, versenytársak stb.). És a törvénytelenül viselkedők miatt mindig ezek szívnak.

Az ilyen munkáltató elmehet melegebb éghajlatra. Simán mondhatta volna azt, hogy akkor innentől kezdve nem nettó 12.000 a meleg étkezési utalvány, hanem bruttó. Az alkalmazott még mindig kaphatott volna kb. 9.500 forintnyit egy hónapban.
Emiatt szerintem nem állam bácsit kell szidni, hanem a munkáltatót.
Sajnálom, hogy Te is ebben a cipőben jársz, olvastam feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest