- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy már többen is írtuk, eddig sem fogadhatták volna el. Pont.
Ha meg úgy gondolják, hogy a büntetés ellenére is megéri, akkor úgyis fizethet majd vele az ember. "Jó" szokás szerint...Ahogy ez az érvelés is relatív. Sok kis- és közepes vállalkozás törvényesen is működőképes lenne, csak akkor a cégtulajdonos kicsit kevesebbet tarthatna meg magának. (személyes ismeretségből is tudok ilyenről)
Másrészt meg folyamatos törvénysértésre alapozni egy vállalkozás működését, finoman szólva is meredek. Szerintem az ilyen módszerekkel életben tartott cégek az egyébként is életképes vállalkozások elől szívják el a levegőt. Én nem nagyon sajnálnám, ha végre eltűnnének az ilyenek.
Harmadrészt rengeteg cég csak papíron létezik, és csupán adóelkerülésre használják. Aminek persze megint mi isszuk meg a levét...És igen, vannak azok a cégek, akiknek nem könnyítik meg a helyzetét a külső körülmények (adótörvények, munkaerőpiac, versenytársak stb.). És a törvénytelenül viselkedők miatt mindig ezek szívnak.
Az ilyen munkáltató elmehet melegebb éghajlatra. Simán mondhatta volna azt, hogy akkor innentől kezdve nem nettó 12.000 a meleg étkezési utalvány, hanem bruttó. Az alkalmazott még mindig kaphatott volna kb. 9.500 forintnyit egy hónapban.
Emiatt szerintem nem állam bácsit kell szidni, hanem a munkáltatót.
Sajnálom, hogy Te is ebben a cipőben jársz, olvastam feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest