Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Ott maradt a nokedli szaggató? Ha igen, akkor számíthatsz újabb látogatásra.
Nem pucér csajokra számított. Várta, hogy elébe borulj, térden csúszva kérd visszatértét.
Nézd, én egy vén hülye vagyok, aki csak úgy vagdalkozik, és néha betalál. Tapasztalataim viszont léteznek, és ha véleményt alkotok, az általában megalapozott.
Igen, hiányzol neki. Vagyis inkább az hiányzik neki, amit megszokott. Egy olyan környezet, ahol birtokolhatja azt a szeretetet, amelyet nyújtasz neki, és ahol ő lehet domináns. Egy meleg fészek, ahol úrnő lehet.csirkés11: "...az összes csaj egy retek kurva..."
Tényleg? Akkor én egy retek szarházi strici vagyok, aki több, mint harminc évet húzott le egy retek kurvával boldog házasságban.
Ne általánosíts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi