Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van, ez óriási terhelés ilyenkor.
És van történet, ami barátokkal esett meg: ők évekig küzdöttek mindenféle orvosi dolgokkal, és a szex is már csak egy gondolat körül forgott. Aztán elmentek nyaralni, és végre nem ezzel foglalkoztak folyamatosan, aztán már hárman jöttek haza...

-
mephi666
nagyúr
semmi gond, igazad van: tényleg eléggé rákattantunk és most próbálunk változtatni: átfókuszálni másra... az életmód-változtatás mindenképp hasznos hosszútávon és igazából 1 esélyt akarunk még adni az egésznek olyan orvosnál, aki korrekt és megmondja azt is, ha szerinte minimális az esély és kár próbálkozni... azt látjuk, hogy sokan azért sem néznek utána mélyebben, mert hosszabb távon jövedelmezőbb hitegetni-kezelgetni a pácienst, mint azonnal hozzásegíteni a céljához
nálunk én vagyok az, aki már pozitívabban látja a jelenlegi helyzetet és úgy vagyok vele, hogy hármasban is tökéletes lehet minden... csak asszonynál a családban senkinek nem volt meddőséggel kapcsolatos problémája és millió helyről kapja a kérdéseket, hogy "na, mikor jön a kistesó?" ...ez pedig nem segíti hozzá, hogy könnyebben túllépjen rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" M4 pro - 2024, 14/20 mag, 32/512GB, - Apple garancia (105)
- Eladó Lian Li Lancool II PC ház Mesh átalakító kittel!
- iPhone 15 Pro - 256 gb, titán kék, független, 90%-os akkumulátor
- Lenovo T490 i5- 8265u /16Gb DDR4 / 512Gb Nvme SSD /400 nit IPS full HD / kamera
- Xbox Series X 1TB konzol szép állapotban, dobozában, 2 játékkal és extrákkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nálunk én vagyok az, aki már pozitívabban látja a jelenlegi helyzetet és úgy vagyok vele, hogy hármasban is tökéletes lehet minden... csak asszonynál a családban senkinek nem volt meddőséggel kapcsolatos problémája és millió helyről kapja a kérdéseket, hogy "na, mikor jön a kistesó?" ...ez pedig nem segíti hozzá, hogy könnyebben túllépjen rajta