- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
Ahogy pengwin is írta, az nem biztos, hogy orvosi vagy egyéb életvitel-változtatás ezen segíthet.
Én ahogy érzem, amit írsz olyan mintha nagyon "rákattantatok" volna erre, ami véleményem szerint szintén nem segít a dolgon. Az én környezetemben is - rokonságnál, ismerősöknél - van ilyen probléma, nem is kevés. Volt aki bevállalta a lombik programot de van aki hallani se akar róla.
De ha ez tölti ki a mindennapotokat (én az írásodból ezt érzem ki), akkor az nem visz előbbre, sőt ronthat is sok mindenben.Azt mondom örüljetek a fiatoknak - és grat hozzá - de tovább rágódni szerintem nem használ. (persze nem azt akarom mondani, hogy nem kell vele foglalkozni, de sok évre "ráfeszülni" erre nem érdemes).
Bocs, nem akartam pszichológus lenni (mert nem vagyok az) de hirtelen ez jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Renault, Dacia topik
- Óra topik
- ZIDOO médialejátszók
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó Apple Watch Series 6 GPS 40 mm-es
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Sony α6700 + Sigma MC-11 csomag + AJÁNDÉK
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest