Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van, ez óriási terhelés ilyenkor.
És van történet, ami barátokkal esett meg: ők évekig küzdöttek mindenféle orvosi dolgokkal, és a szex is már csak egy gondolat körül forgott. Aztán elmentek nyaralni, és végre nem ezzel foglalkoztak folyamatosan, aztán már hárman jöttek haza...

-
mephi666
nagyúr
semmi gond, igazad van: tényleg eléggé rákattantunk és most próbálunk változtatni: átfókuszálni másra... az életmód-változtatás mindenképp hasznos hosszútávon és igazából 1 esélyt akarunk még adni az egésznek olyan orvosnál, aki korrekt és megmondja azt is, ha szerinte minimális az esély és kár próbálkozni... azt látjuk, hogy sokan azért sem néznek utána mélyebben, mert hosszabb távon jövedelmezőbb hitegetni-kezelgetni a pácienst, mint azonnal hozzásegíteni a céljához
nálunk én vagyok az, aki már pozitívabban látja a jelenlegi helyzetet és úgy vagyok vele, hogy hármasban is tökéletes lehet minden... csak asszonynál a családban senkinek nem volt meddőséggel kapcsolatos problémája és millió helyről kapja a kérdéseket, hogy "na, mikor jön a kistesó?" ...ez pedig nem segíti hozzá, hogy könnyebben túllépjen rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nálunk én vagyok az, aki már pozitívabban látja a jelenlegi helyzetet és úgy vagyok vele, hogy hármasban is tökéletes lehet minden... csak asszonynál a családban senkinek nem volt meddőséggel kapcsolatos problémája és millió helyről kapja a kérdéseket, hogy "na, mikor jön a kistesó?" ...ez pedig nem segíti hozzá, hogy könnyebben túllépjen rajta