Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ez is poén
(azért megnéztem, mi az az rm command, mert nem használok linuxot) ez majdnem hasonló, mint az "altfx-fighter" mirc-ben
azzal is be lehetett ugrasztani azért pár embert...ui: egyébként uhu-m van és fent volt egy darabig (csak azzal tudtam ntfs partícióról adatot menteni, mert haldoklott a vinyó és xp alatt nem látta semmi), meg voltam vele elégedve, mert alapból tartalmazott szinte minden programot, amire egy átlagfelhasználónak szüksége lehet... mindenféle kódolással tömörített filmeket is helyből lejátszotta, feliratot is kezelte... nagyon jó volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(azért megnéztem, mi az az rm command, mert nem használok linuxot) ez majdnem hasonló, mint az "altfx-fighter" mirc-ben
azzal is be lehetett ugrasztani azért pár embert...