Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ez is poén
(azért megnéztem, mi az az rm command, mert nem használok linuxot) ez majdnem hasonló, mint az "altfx-fighter" mirc-ben
azzal is be lehetett ugrasztani azért pár embert...ui: egyébként uhu-m van és fent volt egy darabig (csak azzal tudtam ntfs partícióról adatot menteni, mert haldoklott a vinyó és xp alatt nem látta semmi), meg voltam vele elégedve, mert alapból tartalmazott szinte minden programot, amire egy átlagfelhasználónak szüksége lehet... mindenféle kódolással tömörített filmeket is helyből lejátszotta, feliratot is kezelte... nagyon jó volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- Eladó Logitech G705 Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(azért megnéztem, mi az az rm command, mert nem használok linuxot) ez majdnem hasonló, mint az "altfx-fighter" mirc-ben
azzal is be lehetett ugrasztani azért pár embert...