- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- Árnyékos sarok
- Asszociációs játék. :)
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Én most fps multi gyanánt a dirty bomb-bal vigasztalódom, hozza a régi Wolfenstein: Enemy-Territory hangulatát. BF1-gyel kapcsolatban kivárok. Kíváncsi vagyok, hogy a battlefront vagy a battlefield stílust viszik tovább. Nekem a BF3 lenne az etalon a BF4 fegyverkiegészítőivel.
Bár azt is unom, a múltkor 1 nap után töröltem, kb. csak noshar szervert találtam, ami ideig óráig jó, de aztán...Amúgy én egy jó Destiny stílusú játékkal csapatnám pc-n.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz takacsbotond #199 üzenetére
Sokkal jobb lesz a világ, amikor abbahagyod azok minősítését, akik nem értenek veled egyet.
-
Polllen
nagyúr
válasz idegen lény #156 üzenetére
Mint írtam biztosan van ennél jobb, komplett gép. 45k-ból használtan biztosan össze lehet rakni még egy itx konfigot rammal, ssd-vel is, hiszen csináltam már ilyet. (Pl. athlon 5350-nel) Nemhogy ATX méretben.
Amúgy örülök, hogy bevált neked az a gép, de az egy nagyon leharcolt cucc. Ennyiért van biztosan jobb állapotú üzleti noti is, ha mindenképpen kijelzővel kell a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz idegen lény #152 üzenetére
És hol kerested?
45k-ért már hozzád vágnak egy ilyet:
Gigabyte Ga-H61-S2PV
Intel I3-3220
Arctic Alpine 11 Plus
2x2Gb Hyperx 1600Mhz
Gigabyte HD7750 1Gb DDR5
CHICONY Hipro 400WÉs ezt kb. 3 másodperc volt kikeresni. Ennél tuti van jobb és megbízhatóbb ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Az a lényeg, h működik
Amúgy én már többször gondolkodtam azon, h ház nélküli gépet állítok össze. Csak még nem jártam alaposan körül a témát, h érintésvédelmen kívül kell-e vmire figyelni. Pl tv alatti polcra bepakolok mindent, kap egy előlapot & kész
-
Polllen
nagyúr
válasz -Skylake- #44 üzenetére
Én is inkább normálisan futó játékokat szeretnék, mint szempillantás alatt megnyíló alkalmazásokat. Az SSD óta kevésbé trendi, de RAMdisk. Egy gamer gépbe RAM-ból tuti raksz legalább 4 vagy inkább 8 GB-t. Abból nyugodtan le lehet csípni 1 GB-t gyorsításra, amikor nem játszik az ember. Kezdésnek beledobod a böngésző cache-t pl. Ezeket be lehet úgy állítani, hogy gép kikapcsoláskor írja ki a tartalmát hdd-re vagyis nem kell mindig mindent újra letölteni, beállítani. A leállítás kicsit lassabb lesz, de kevés embert ismerek, akit ez valósan befolyásolna, mert ritkán nézik végig a kikapcsolást.
Xaels
Én egy 5400 RPM-s HDD-t cseréltem le SSD-re és annyit számított, hogy minden gyorsabban töltődik be. Ha erre allergiás vagy akkor nagyon jó. Ha kevésbé érzékeny, akkor meg felteszed majd magadnak a kérdést, hogy mire ez a hűhó
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Mivel nem ment át, így egyértelműsítve: A saját koordináta rendszered szerint begyepesedett a belső hangkártya használata. Ha mások igényeit figyelembe veszed és megérted, hogy lehet ez a véleményed?
Szerintem semmi begyepesedett nincs abban, ha valaki szeretne belső hangkártyát, ugyanis jelenleg egy belső hangkártya DA konverziója nem csak az alaplapinál jobb, hanem bizonyos esetekben annál az eszköznél is jobb lehet, amibe a digitális jelet vezetnéd. Már ha van ilyen eszközöd, hiszen lehet olyan komolyabb láncot építeni, amiben nem lesz hdmi vagy optikai bemenet. Persze ez a "komolyabb" jelző baromira szubjektív...Ha tudsz 10-20k körül olyen eszközt, aminek jobb a DA konverziója, mint egy belső hangkártyának, akkor terjesszük az igét, és végleg kimúlhat a belső hangkártya. Hallottam több 10-20k közötti külső DAC-t például (DIY cuccot is), amik nem tudtak jobbak lenni egy asus xonar DG-nél. És nem volt más feladatuk, csak a DA konverzió. Semmi erősítés vagy egyebek.
"Szigorúan szvsz egy Xonar DGX nem szól annyival jobban egy árban hozzá mérhető hangszórón, hogy érdemes legyen beruházni rá."
Milyen az árban hozzá mérhető hangszóró?"Ha meg szerényebb a költségvetés, ne várjon el profi hifi hangzást...". A kettő között nincs átmenet? Természetesen van. Ne legyünk már ennyire sarkosak.
A belső hangkártyának ugyanúgy megvan a létjogosultsága, mint az alaplapinak és a külső DAC-nak. Szűklátókörűség ezt nem belátni.
-
Polllen
nagyúr
"ha már áldoz dedikált hangkártyára, akkor inkább költse el az egy HDMI-s, vagy legalábbis optikai bemenetes erősítőre."
Egy asus xonar dgx újonnan 10k körül van. Nem egy kategória egy hasonló szintű dac-kal megtámogatott házi mozi erősítővel használtan sem. Felesleges ide keverni.
Én azt tartom begyepesedetnek, amikor valaki nem tud a másikra figyelni, csak a saját elgondolása a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest