- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Árnyékos sarok
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy asus xonar dgx újonnan 10k körül van. Nem egy kategória egy hasonló szintű dac-kal megtámogatott házi mozi erősítővel használtan sem. Felesleges ide keverni.
Szigorúan szvsz egy Xonar DGX nem szól annyival jobban egy árban hozzá mérhető hangszórón, hogy érdemes legyen beruházni rá (a cikkben szereplő alaplapon egyébként elég korrekt hangkeltő van). Ha valaki komolyabb hangzást akar, akkor ne egy dedikált hangkártyánál kezdje.
Ha meg szerényebb a költségvetés, ne várjon el profi hifi hangzást...
Én azt tartom begyepesedetnek, amikor valaki nem tud a másikra figyelni, csak a saját elgondolása a jó.
Javaslom az ide vonatkozó hozzászólásom újraolvasását és értelmezését. A jelek szerint ugyanis neked nem sikerült.
Én eleve megemlítettem, hogy nem vitatom el az előnyét a dedikált hangkártyának, ha például már van egy korrektebb analóg bemenetes erősítője (és feltételezem, hogy hozzá megfelelő hangládák is adottak), illetve megfelelő kábelek.
De az alaplapival is tök jól el lehet lenni, ha olyanok a körülmények.
Viszont én felesleges tartom a dedikált hangkártyát a mai számítógépek esetében. Messze nem azt a világot éljük, mint 15 éve, amikor a VIA AC'97 integrált hangkártya pontosan közvetítette a HDD fejmozgását....
Ha meg komolyabb hangkeltő van, akkor optikai kimenet vagy HDMI - minden téren jobb megoldás.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- BestBuy topik
- BMW topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest