Új hozzászólás Aktív témák

• e-newsee

addikt

válasz gecsoz #5 üzenetére

Nekem ugyan „csak” 4,6”-os a kijelzőm, és sima 720p, de a következőkre használom:
    Olvasok rajta e-book-ot. (Nem kell lámpa, nem kell egy plusz célkütyü, párom nyugodtan alhat mellettem)
    Zenét hallgatok munka közben. (teló az asztalon, BT füles rajtam) Úgy már nem is nagy, és tovább bírja, mint az mp3 lejátszóm.
    Néha játszom 10-20 percet, és ezt olyankor teszem, amikor nem a PC előtt ülök, mert azt ugye nem hurcolom magammal. Gyors kikapcsolódás.
    Gyönyörűen elkezelgetem az email-jeimet a telefonon keresztül. Most, hogy sok mindent kell szerveznem egyszerre, pláne.
    Néha megnézek egy-egy videót rajta. 6 órás úton igenis van létjogosultsága. Persze nem a látványfilmeket, azt a 80cm-es tévémen. Sorozatot, ahol ismerem a szereplőket hangról, és kevésbé fontos a látvány. Pl…
    És még sorolhatnék pár dolgot, amire használom, ha nagyon gondolkodnék.

Azt elismerem, hogy az okostelefonok között sok a divatcucc, amit sokan csak a fészbúkra használnak, mégis megveszik az iPhone-t, vagy a legújabb Galaxy S valahányat, pusztán felvágásból.
    De egy ilyen cikknek akkor is van létjogosultsága, pláne ebben az árkategóriában. Mert aki tényleg kihasználja a nagy kijelző és az okos funkciók előnyeit, és fontos neki az ár/érték arány, annak nem mindegy, hogy két ugyanolyan hardverrel szerelt cucc közül melyikkel jár jobban.

A világ lehet, hogy sok minden miatt megérett a pusztulásra, de leginkább a te, és a hozzád hasonlók stílusa miatt.

Új hozzászólás Aktív témák