- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Nekem ugyan „csak” 4,6”-os a kijelzőm, és sima 720p, de a következőkre használom:
Olvasok rajta e-book-ot. (Nem kell lámpa, nem kell egy plusz célkütyü, párom nyugodtan alhat mellettem)
Zenét hallgatok munka közben. (teló az asztalon, BT füles rajtam) Úgy már nem is nagy, és tovább bírja, mint az mp3 lejátszóm.
Néha játszom 10-20 percet, és ezt olyankor teszem, amikor nem a PC előtt ülök, mert azt ugye nem hurcolom magammal. Gyors kikapcsolódás.
Gyönyörűen elkezelgetem az email-jeimet a telefonon keresztül. Most, hogy sok mindent kell szerveznem egyszerre, pláne.
Néha megnézek egy-egy videót rajta. 6 órás úton igenis van létjogosultsága. Persze nem a látványfilmeket, azt a 80cm-es tévémen. Sorozatot, ahol ismerem a szereplőket hangról, és kevésbé fontos a látvány. Pl…
És még sorolhatnék pár dolgot, amire használom, ha nagyon gondolkodnék.Azt elismerem, hogy az okostelefonok között sok a divatcucc, amit sokan csak a fészbúkra használnak, mégis megveszik az iPhone-t, vagy a legújabb Galaxy S valahányat, pusztán felvágásból.
De egy ilyen cikknek akkor is van létjogosultsága, pláne ebben az árkategóriában. Mert aki tényleg kihasználja a nagy kijelző és az okos funkciók előnyeit, és fontos neki az ár/érték arány, annak nem mindegy, hogy két ugyanolyan hardverrel szerelt cucc közül melyikkel jár jobban.A világ lehet, hogy sok minden miatt megérett a pusztulásra, de leginkább a te, és a hozzád hasonlók stílusa miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A sok "nagyobb" márka után gondoltam kitérőt teszek ismételten a kínai "nagyságok" irányába.
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest