- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
A piercinget én nagyon utálom. Az én szememben senkinek sem áll jól. A fültágító megint csak undorító. A tetkó már nehéz dió, mert bár alapvetően azzal sem szimpatizálok egy nőn, azért egy kis %-ban sikerül bintangjókat csinálni, és nagyon szexi a végeredmény.
De ez másnak olyan lehet, mint hogy valaki a hatalmas csöcsökre, vagy a szőke hajra indul rá, van akinek ez tetszik, lyukas-színes. Ez van. Én nem szeretem.
Ugyanakkor van egy ismerős házaspárom, jóbarátaim, mindketten szénné vannak varrva, főleg a srác, lassan elfogy rajta az érdemi hely - és ruhában meg nem mondanád róla, annyira nem ilyen a személyisége elsőre. És nagyon jól mutatnak együtt, a lány is szép, a tetókat is teljesen megszoktam már. A baba tetkók nélkül született egyébként, hogy eloszlassam a tévhitet
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest