- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
zolee5016 #42 üzenetére
minden bizonnyal nagyon jól áll két csücsöri az ember homlokán, ja. már csak egy kis szakáll meg egy tőgyes póló és tuti kiskecske lettél. mekkora királyság már, a malacorrluk-modderek majd sírnak meg irígykednek.
ennyire drága az alkohol meg a higító, hogy helyette ezt a sok baromságot kell csinálni?
legyen piercing, oké. legyen egy kisebb tetkó, oké. kis díszecske, mint egy ékszer. a homlokpúp viszont nem ékszer.
hát bocs, nem akarok megsérteni senkit, de ez az őszinte véleményem. ismerősöm mondta, hogy amit csinálni lehet azt túlzásba vinni is. lásd még a korábban igen frappánsan megfogalmazott szar leszarását.
-
zolee5016
őstag
A fültágitót 3 perc alatt el lehet tüntetni....persze 5 centiig...de a tetkót rendesen soha.Vagy horror pénzért,ami több mint amennyiért megcsinálják...
Én 33 évesen tettem be az első tágitómat,Ha bevállalták volna akkor inplantátum is lett volna....de azt nem akarták betenni...Csak ami a homlokán van...azt kell nézni....persze kisebbre gondoltam anno....
-
Thome
veterán
+ A tetoválás lett most a mainstream...
Ezért nekem se fültágító, se tetoválásom nincs (utóbbiért nem is rajongok annyira, legalábbis magamra nem rakatnék), s ezért lesz tüske a fülemben...
De van, akinek jól állnak az ilyesmi dolgok szerintem...
Mellesleg 30 év múlva hogy nézhet majd ki... -
horush
addikt
-
Gergosz2
veterán
A kérdés jó, én is gondolkoztam rajta pedig nem vagyok vén trotty, mindössze 21.
Én szerintem azért rakatják be egyre többen és egyre fiatalabban, mert a TV-ben , vagy manapság inkább a neten, az X.Y. celebnek is ez van, és ezáltal ő is egy kicsit azonosulhat vele.
A másik dolog meg a lázadás, bár amit manapság csinálnak az már nálam valami mást definiál.
Erről mindíg egyik volt tanárom szavai jutnak eszembe: "A sz*rt is lesz*rják."Meg a másik az , hogy meg akarnak felelni a társaiknak, vagy inkább kitűnni, hogy ők ezt bevállalják.
Erre legjobb példa amivel minden hétköznap találkozom amikor megyek az egyetemre, hogy a ránézésre 6.-7. osztályos kisgyerekek szívják a cigit, de úgy hogy közbe látszik rajtuk , hogy abszolút nem jó ez nekik, de ők kemények és megmutatják mi a tuti.A tetoválás az szerintem más téma, mert az lehet szép, egy mementó.
Nyílván vannak itt is végletek.nálam abszolút WTF ez a személy, meg maga a "művészete"
+ videó róla -
lapa
veterán
én már kicsit öreg vagyok ehhez a mai szekszualitáshoz, de pontosan hogyan kell használni a cimpalukat? azon keresztül fűzöm a kötelet vagy hogy? vagy ez ilyen spanner cucc, hogy kukucskálsz át rajta? vagy hogy rövid hajnál legyen mit hátrahúzni? nem látom át, na.
-
törölt tag
Egy atlagos IQ-val rendelkezo egyed, mielott ilyen ocsmany dologra szanja el magat (fultagitas), kepes vegiggondolni, mi lesz a folyamat vege. Ugye 60-70 evesen nem valoszinu, hogy hordani fogja. Ergo korhaz a vege, ahol levagjak, osszevarjak, stb.
Koltoi a kerdes, de akkor ezeknek mennyi eszuk lehet?
-
horush
addikt
Valamelyik nap ült mellettem a metrón egy srác szép nagy fültágítóval. El is gondolkoztam rajta, hogy milyen jó lenne egy lakatot beleakasztani, aztán elszaladni..
-
westcoastog
veterán
válasz
Speeedfire #21 üzenetére
Bazzeg most bekövetkezett egy mini heart attack, azt hittem ufók.
Jöjjön Jack kapitány. -
Speeedfire
félisten
válasz
westcoastog #20 üzenetére
Ez elég természetes nem?
-
westcoastog
veterán
Én nagyon utálom ha egy lányon ilyen szarok vannak, szép nőre _szerintem_ fölösleges mindenféle tetkó, piercing, fültágesz, aki meg csúnya azon a jó isten sem segít, a nő legyen természetes, modding mentes.
-
Speeedfire
félisten
Itt még kacsacsőrösítés is volt.
-
Gergosz2
veterán
és mennyinek szakad szét a füle.
-
KYZRR
őstag
Uj szekszualis elmeny van szuletoben.. fulfakk :>
Ebbol adodoan ez a vicc is ertelmet veszti:
"Anyjuk, ma a füledbe dugom jó? - Nem jó apjuk, mert megsüketülök! - Süketülsz meg az anyád hétszentségét, múltkor a szádba dugtam, mégsem némultál meg!" -
hoffman_
nagyúr
A piercinget én nagyon utálom. Az én szememben senkinek sem áll jól. A fültágító megint csak undorító. A tetkó már nehéz dió, mert bár alapvetően azzal sem szimpatizálok egy nőn, azért egy kis %-ban sikerül bintangjókat csinálni, és nagyon szexi a végeredmény.
De ez másnak olyan lehet, mint hogy valaki a hatalmas csöcsökre, vagy a szőke hajra indul rá, van akinek ez tetszik, lyukas-színes. Ez van. Én nem szeretem.
Ugyanakkor van egy ismerős házaspárom, jóbarátaim, mindketten szénné vannak varrva, főleg a srác, lassan elfogy rajta az érdemi hely - és ruhában meg nem mondanád róla, annyira nem ilyen a személyisége elsőre. És nagyon jól mutatnak együtt, a lány is szép, a tetókat is teljesen megszoktam már. A baba tetkók nélkül született egyébként, hogy eloszlassam a tévhitet
-
Иван
őstag
Amíg az én testi épségemet nem bántja és nem közszemérem sértő, addig mindenki akkora lyukat üt a hasába, amekkorát akar.
Ha neki ez így jó, tegye.
-
Jhonny06
veterán
Az a baj, hogy sokan olyan messzire mennek, hogy ezeket már nem lehet "kamaszkori lázadás"-ként felfogni, mert örökre tönkreteszik a testüket vele. A hosszú hajadat max levágod, ha kinőtted ezt a korszakot, de a brutál fültágítót meg a sok szúrást nem nagyon lehet visszacsinálni.
-
Melack
veterán
1 cm még nem sok, az tényleg nem vészes - akár még össze/vissza is nőhet
Ne haragudj, de én a természet adta lyukakkal leszek inkább kreatívErre most ez ugrik be: "Egy stockA1-es nőnek 3 imputja van, csak firmware kérdése, hogy mennyire laggol." forrás
(#4) Jhonny06: az nem punk? Vagy ezek a határok már összemosódtak? Egy szolid kis orrbizbasz vagy köldökpiercing ok - a mellbimbóval még nem jutottam dűlőre. Mi a bajuk? Anyumék is ezt kérdezték, amikor kamaszkori lázadásként fekete szerkóban és növekvő hajjal mászkáltam (fősulis szakáll+hosszúhaj párost már egész jól fogadták
)
-
bubi92
őstag
nekem 10 mm-es a fülem. senki nem néz rám furán, ha kiveszem, fél nap után olyan mintha, egy füllbevaló lyuk lenne csak és kész. az ilyen mérete számomra is taszító. de hát legyetek kreatívok egyel több lyuk
-
Jhonny06
veterán
Én attól akadok ki, amikor egy csaj oldalt leborotválja a haját, de a többi részen hosszú. Valamikor csak 1 oldalon. A piercing alapvetően oké _lenne_, de nem az ilyen batár nagy lópatkó az orrod közepén. Max 1 darab, valami szolid. A fültágító kiszedése után meg ocsmány lesz a füled, lógni fog az egész.
Nem tudom amúgy, hogy mi a fasz bajuk van az ilyen embereknek, akik össze-vissza szurkálják magukat.
-
Melack
veterán
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
Nekünk. De másnak tuti az az izgató. Lehet, számukra mi vagyunk deviánsok.
Erről mindig volt irodalom tanárnőm jut eszembe: "Nem mindegy, hogy a rács melyik oldalán állva mondod azt, hogy normális vagy. "
-
Speeedfire
félisten
Teljes mértékben egyet tudok veled érteni. Van egy határ, ami még izgató és szexi, de utána átmegy visszataszítóvá.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest