Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1201) BeastMode válasza beeep146 (#1199) üzenetére


BeastMode
őstag

A linken lévő videó leírásában megtalálható az apk fájl mellett a config fájl is.

(#1202) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Nem bírtam
Megrendeltem :D
Persze csak is kéket :B

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#1203) Sev!er válasza Rick4 (#1200) üzenetére


Sev!er
aktív tag

Igen, egyébként én sem szoktam a töltéssel foglalkozni, mivel két évente szoktam váltani. Én az a típus vagyok, aki lefekvés előtt ráteszi a töltőre, majd ébredés után leveszi.

(#1204) sparks


sparks
senior tag

Oneplus 7 pro RMA sztori:
Én voltam talán az első a topikban, akinél landolt a telefon.
Május 21. kedd 12 óra után már nálam a telefon.
Még aznap kiderült, hogy GPS bekapcsolása után minden kommunikáció leáll pár másodpercre (nincs sim kártya, nincs net, nincs wifi), majd vissza és 20 másodpercenként ezt játssza. RMA volt még aznap este:

Május 21. kedd este 10 órakor megnyitottam az RMA-t, leírtam mi a helyzet, felraktam videót és kértem egy cserét.
Május 24. péntek 14:00-kor írták, hogy OK, jön hamarosan egy email.
Május 24. péntek 14:59-kor megjött a csomagcímke, amit azonnal nyomtattam és a már előkészített csomagra felraktam és irány a UPS lerakata, ami 16 óráig fogadta a küldeményeket. 5 perccel előtte beestem, átvették és már ment is a telefon a szervizbe.
A hétvégén Bécs-Prága-Köln útvonalon ment és állt meg szombat hajnali 4-kor, ahonnan hétfőn reggel ment tovább és aznap oda is ért a célba.
Hétfőn azért még jött hozzánk egy UPS-es ember a csomagért, ami addigra már kézbesítve volt - ezek szerint a nyilvántartásuk nem nagyon mutatta, hogy ez a csomag már feladva. Megköszöntük neki :)

Május 27. délután a oneplus.ctdi.pl oldalon már látszott, hogy a szerviz megkapta a telefont. Kis késésel a oneplus weboldala is jelezte.
Május 27. 22 óra körül jelezték, hogy a telefon megvizsgálva és továbbítva (?)
Május 28. az RMA a weboldalon először cancelled státuszba került, majd odaírták ugyanazt a csomagszámot, amivel kiment, hogy a javított készülék elindult hozzám... Státusz továbbra is cancelled.
Na ez nem tetszett, így irány a chat. Ott beazonosítottak és megnyugtattak, hogy nincs törölve, és a folyamat sínen van. Mondom OK.
Május 29. szerda reggel 7 óra: státusz átváltozik: Your replacement order has been dispatched.
Na ez már jobban hangzik. Csomagszám viszont sehol. Aznap már nem is kaptam, viszont ma délelőtt jött az email a UPS csomagszámmal.
Május 30. csütörtök 12:55 perckor meghozta a UPS a csomagot.

A nagy kérdés az lesz, hogy újat kaptam vagy javítottat (bár kb. mindegy). A másik meg az, hogy ez végre hibátlan lesz-e.
Délután 4-kor megyek haza és átfogó teszt lesz.

Összességében elégedett voltam az RMA-val, így kicsit több, mint 1 hét alatt meg volt az egész. Ez az egy hátránya van a kintről vásárlásnak. Ha itthon hibás darabot kapok, akkor visszaviszem a boltba és azonnal cserélik, itt ezt a kis kényelmetlenséget el kell fogadni. Igaz, ha 2 éven belül probléma van, akkor is viszik-hozzák, ez jó! No problem, túl vagyok rajta. Ez volt az első RMA-m, pedig ez már a 5. OP telefonom (és meg van mind az 5 :) )

[ Szerkesztve ]

(#1205) enginev3.0 válasza sparks (#1204) üzenetére


enginev3.0
félisten

Nem mindig, én szolgáltatóhoz vittem hibás telefont (Telekom) és 2 esetben is 2 hét volt mire visszajött kijavítva

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#1206) sparks válasza enginev3.0 (#1205) üzenetére


sparks
senior tag

Ha új a telefon, akkor azonnal kell cseréljék weben rendelve talán 14 napon belül. Ennyi az előnye a hazainak. De én is jártam már úgy pont az általad említett céggel, hogy pár hetes telefonom visszavittem javításra, 2 hetet tököltek, majd visszakaptam más hibával. Megint visszavittem és mondtam, hogy ez nem kóser, hogy alig használtam a telefont és hetekig nélkülöznöm kell, így egyedi elbírálással a 2 szép szememért, mert a sírásra görbülő szám miatt kicserélték egy vadi újra, de ez már régen volt :D

(#1207) Timer válasza sparks (#1204) üzenetére


Timer
veterán

" Ha itthon hibás darabot kapok, akkor visszaviszem a boltba és azonnal cserélik, "

Aha. Vagy nem. Röviden, mert régi sztori: ASUS PDA, edigital, kibontás után 1 órával már nem ment, edigital vissza nem veszi, nem cseréli (ez még 2003, nem volt elállás és hasonló huncutságok) küldjem szervizbe. Oké. Szerviz visszaküldi kedden hogy jó, visszaküldöm csütörtökön hogy hát nem az. Három hónapnyi ismétlés következett, hogy a végén már mindennel és mindenkivel üvöltöttem... Eredmény: egy sz@rrá karcolt PDA, amit 1 napig sem használtam, és eltelt 3 hónap, amikor újra megkaptam. Csere? Hagyjad már. Fogyasztóvédelem semmit nem ér, szerviz röhög a markában, fogyasztó szop, end of story.

Másik eset: SE K700i, térerőt eldobja, majd azonnal restart. Pannonba be, lead, 2 hét szünet, készülék vissza, a bolt ajtóig nem értem el, megint restart. Lead, két hét szünet, parkoló, restart. Lead, két hét szünet, megjön, még a székben ültem, az ügyintéző kezében restart. Telenor helyi főni kamerával felveszi, ahogy újraindul, mérges levél csatol, lead, két hét, majd visszajön javítva. Ez csak laza másfél hónap volt...

Kurrens történet: HP AiO, negyedmillióért. Kibont, ventilátor zörög, RMA lejelent, futárnak összekészít, az a csomagot elviszi. Futár 1 hét múlva visszahozza, kibontom, hiba ugyanaz. Visszaküld, mérges levél csatol, ügyfélszolgálatot befenyít, kér, könyörög, bármi, csak menjen már, mert Főni gépe lenne, aki 2 naponta felhív emiatt. Na, innentől a HP ráült, és kettő, azaz KETTŐ hónapon át minden másnap beszéltem valakivel a HP-től, mire nagy nehezen döntés született, hogy nem javítják tovább, hanem cserélik. Igen ám, de nem olyanra, ami volt, mert olyan nincs. Válasszak más a felajánlottakból. Harmadikra sikerült olyat ajánlani, ami nem volt rosszabb mint az, amit vettem, így ez lett, de legalább jófejek voltak, mert a cseh billentyűzettel együtt adták. Végülis ez happy end, mert a felajánlott gép egy bő nagyságrenddel drágább, mint az eredeti, de könyörgöm, hónapokig ment a menet, pedig ez egy üzleti gép volt, plééémmiujjummm szervizzel. Innentől már laza volt mert laza 2 hét után végre célba ért a csomag, a múlt hét végén. A hibát március harmadikán jelentettem be...

Szóval, ha 1 hét alatt visszakaptad, és végül jó lesz, akkor szerintem jár a piros pont az OP garanciának, bár tény, hogy rohadt rossz érzés, ha valami kibontva máris rossz.

(#1208) sparks válasza Timer (#1207) üzenetére


sparks
senior tag

Régi szép idők ;] Na de, ahogy írtam elégedett vagyok, csak hát az a kissé savanykás szájíz... No de megyek haza, most imádkozom párat, meg nyomok néhány mély OMMM-ot és vizualizálom a tökéletes OP7-et, ahogy kiszolgál az idők végezetéig boldogan. Azért majd beszámolok :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1209) marcarc válasza sparks (#1208) üzenetére


marcarc
senior tag

Fix, hogy újat kapsz. Szerintem még a szervízesek is kapják a tréninget :D

(#1210) vranyek


vranyek
aktív tag

Nekem eddig semmilyen eddig említett apró vagy nagyobb hibát nem produkált másfél hét alatt... (kopp-kopp)
A kamerához meg annyit, hogy a mai frissítéssel a gyári app sokkal élesebb, szebb színű képet lő természetes fényben, világosban, mint a GoogleCam... Éjszakai fotót még nem teszteltem...

OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.

(#1211) knox83


knox83
senior tag

Sziasztok, one+ témában eléggé új vagyok, de elgondolkodtam egy p20 pro leváltásán. Semmi bajom nincs vele, de ugye ki tudja mit hoz a jövő.. Egyik kollégám most kapta meg és valóban impresszív telefon. Nem kicsi az kétségtelen, de nagyon szép és pl az ujjlenyomatolvasó meg a rendszer gyorsaságán elképedtem. Egyedül a kamera képességeit nem tudom eldönteni milyen a p20 prohoz képest. Kíváncsi lennék véleményekre.:)

Honor Magic 5 Pro -- Huawei P30 Pro -- Huawei P20 Pro -- Huawei P9

(#1212) enginev3.0 válasza knox83 (#1211) üzenetére


enginev3.0
félisten

[link]

Van pár reklám, szóval lapozz lejjebb

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#1213) sparks válasza marcarc (#1209) üzenetére


sparks
senior tag

Új lett, most csomagoltam ki. Egyelőre nem tapasztaltam semmi hibát, majd még nyúzom kicsit, de bódottá van :DD

(#1214) dse válasza enginev3.0 (#1202) üzenetére


dse
tag

mi ez a kék-mánia? nekem eddig majd az összes telóm fekete/szürke volt
mostanáig :D

remélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk

(#1215) knox83 válasza enginev3.0 (#1212) üzenetére


knox83
senior tag

Köszi, nagyrészt jobbnak látom az op7-et.

Honor Magic 5 Pro -- Huawei P30 Pro -- Huawei P20 Pro -- Huawei P9

(#1216) csako


csako
veterán

Megnéztem én magamnak is ezt a GCamot (Option 1)... Lentebb három kép tőlem is. Leginkább azért nem csak kettő, mert odabent vettem észre monitoron, hogy mintha a gyári camos túl homályos lenne, így a harmadik jobban eltér szögben, és nem is vagyok benne biztos, hogy annyival jobban sikerült volna, de talán. Nem állítottam egyiken se semmit, csak point & shoot, ahogy az appok indultak.
GCam fotó
OP7 alap egyik - másik

[ Szerkesztve ]

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#1217) beeep146


beeep146
tag

Megérkezett nekem is 1,5 órája. Nebula, 8/256.
OP5-öt kivéve az összes telefonjukat volt szerencsém használni a 3-as óta (6T-ből kettőt is), de ez az első amit kivéve a dobozból első blikkre csalódás (volt).
Nagy! Már a számomra tolerálható határhoz közelítően.
Alapállapotban annyira csúszik, hogy őrület, én meg utálom a tokokat, alig várom, hogy a dbrand cucc megjöjjön.
A lekerekített kijelző nem volt még az OP-nél, és mivel a Samsung az S8-ast kivéve egész életemben elkerült, így nekem elsőre és másodikra is fura. Nem is nagyon fogom érteni az okot, de.... :-)
Belaktam egy órája és most már ok. A sebesség a megszokotthoz képest is komoly, a kijelző zseniális. A minősége, a notch nélkülisége, a képfrissítés. A kamera az alapján a 3 kép alapján amit eddig készítettem, nekem már most jobb mint a 6T volt bármikor, Gcammel is és gyárival is.

(#1218) F-ECT$ válasza beeep146 (#1217) üzenetére


F-ECT$
titán

Miket rendeltél a dbrandtól?

Dive ever, work never.

(#1219) beeep146 válasza F-ECT$ (#1218) üzenetére


beeep146
tag

Black matrix, black swarm, gray carbon.

(#1220) enginev3.0 válasza dse (#1214) üzenetére


enginev3.0
félisten

Nekem is mind fekete volt
De ez a kék szerintem nagyon szép, vagy is képeken biztos meg videón

A fekete pedig nagyon rejti a telefon kinézetét

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#1221) leslien válasza beeep146 (#1217) üzenetére


leslien
nagyúr

nekem már most jobb mint a 6T volt bármikor, Gcammel is és gyárival is

Gcam képeket láthatnánk..?

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1222) Timer válasza enginev3.0 (#1220) üzenetére


Timer
veterán

Igazából nem fekete, hanem sötét szürke. Privát vélemény, de szerintem még kib@szottul adja élőben, a kijelző feketéjével kikapcsolt állapotban eszméletlenül néz ki!

[ Szerkesztve ]

(#1223) Rick4 válasza Timer (#1207) üzenetére


Rick4
félisten

edigital vissza nem veszi, nem cseréli (ez még 2003, nem volt elállás és hasonló huncutságok) küldjem szervizbe

Kicsit szerintem későn, de szólok, téged átvertek, ugyanis létező dolog a 72 órás csere... Most is érvényes, 151/2003-as kormányrendelet, 7.§-ban szépen le van írva. Előtte is így volt egy 1959. IV. törvény 307, 248§-a szerint,

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#1224) ollie válasza sparks (#1206) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem kell cserélniük. 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól, és visszakapod a vételárat, vagy megy a szervizbe, ha hibás, és azt választod. Csere kötelezettség nem létezik.

***

(#1225) ollie válasza Rick4 (#1223) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Online rendelésnél nincs csere, csak elállás.

***

(#1226) Timer válasza Rick4 (#1223) üzenetére


Timer
veterán

Arra hivatkoztak, hogy csak méltányossági alapon kérhetem. Később meg arra, hogy nrm nekik küldtem vissza, hanem a szervizbe direktben. Mindegy, régi sztori, lehet hogy átkúrtak. A lényeg, hogy itthon sem fenékig tejfel az élet, ha 1 héten belül fordul egy telefon garanciában, az teljesen vállalható, szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#1227) Rick4 válasza ollie (#1225) üzenetére


Rick4
félisten

A törvény nem tesz különbséget a vásárlás módja miatt, él a 3 napos cseregari, ha normál használati körülmények között romlott el a termék, és fogyasztói szerződésről beszéltünk.
Amennyiben 14 napon belül elállsz, akkor azért álltál el, mert a termék tulajdonságai nem feleltek meg, szó sincs arról, hogy a termék elromlott volna. A két történetnek semmi köze sincs egymáshoz.
Nyugodtan olvass utána, tudom mit írok. ;)

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#1228) beeep146 válasza leslien (#1221) üzenetére


beeep146
tag

Nagyon fontos a mondandómban a nekem szó, mert nem értek a fotózáshoz, nem is szoktam "csak úgy". De fogok feltölteni, hogy legyen olyan merítés is, hogy a "laikus kézből automatán".. :-D

(#1229) beeep146


beeep146
tag

A hajlított kijelző miatt várható valaha is gyári tempered glass szerintetek?

(#1230) nbukta77


nbukta77
addikt

Hi. Tegnap be leptem en is egy op7 pro 12/256- al. Galaxy s10+ t valtott.

„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “

(#1231) SharpSA válasza nbukta77 (#1230) üzenetére


SharpSA
veterán

Szia

Gyors váltás. Miért? Majd írd meg, hogy mi a tapasztalat S10+ után, ahhoz képest.

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#1232) nbukta77 válasza SharpSA (#1231) üzenetére


nbukta77
addikt

Meg tetszett a telo. Az s10+ is nagyon jo. Itt tetszik a szinte tiszta droid. A letisztultsag.

„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “

(#1233) marcarc válasza beeep146 (#1229) üzenetére


marcarc
senior tag

jó kérdés, a 6t nél is volt vagy két hónap mire jött gyári.

(#1234) Jano_023 válasza nbukta77 (#1232) üzenetére


Jano_023
őstag

Ha már jobban bele merültel a teloba egy gyors összehasonlítás írj. Ez a két telefon ami között vacilálok. Köszi

''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''

(#1235) nbukta77 válasza Jano_023 (#1234) üzenetére


nbukta77
addikt

Ok

„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “

(#1236) sparks


sparks
senior tag

Tegnap írtam, hogy végre megjött a csere telefonom. Egész délután nyúztam és szerencsére hibát nem találtam benne. RMA letudva, végre ezt is tesztelhettem.
Egyelőre nem rootoltam, az appokat átpakolta a Oneplus Switch. Az alkalmazás adatok nem jöttek át, de a legfontosabbakat már beélesztettem, egyelőre elleszek így is.
A nagyon fura érzés az, amikor az OP5-öt a kezembe veszem és a kijelzőjét látva úgy érzem, hogy mi ez az apró kijelző :D Hihetetlen, hogy milyen hamar megszokja a szemem a jót :)
A GPS számomra mindig fontos tényező volt és ebben olyan van, amit még eddig sehol nem láttam. Kis túlzással annyira pontos, hogy a házamon belül még azt is mutatja, hogy melyik szobában vagyok.... :) Na jó, itt néha téveszt, de kimentem a kertbe, körbejártam a házat és egész faszán körbe is rajzolta. Ez most számomra a csúcsok csúcsa. Galileo műholdakból lassan annyit vesz, mint a GPS-ekből és mellette ott van még a Glonass és a kínaiakból is jön egy szép adag. Ez kérem már maga a navigációs kánaán :DDD
Tegnap 90% fölé töltöttem csak kicsivel, de így is 6 óra SOT volt, folyamatos nyüstöléssel, ha kicsit 6 felé megy az már számomra tuti.
A kamera elfogadható, javítani lesz még mit rajta. A fullHD 60p-s videó és a képstabilizálás meg maga a tökély. Nem kell hozzá lúdnyak sem, annyira faszán sima az egész, semmi kézremegés.
A rezgő motor is erősebb lett az OP5-höz képest, ez is cool.
1 negatívum, de megszokható: az OP5 ujjlenyomat olvasóját könnyebb volt használni, ott ugye csak ráraktam az ujjam és ment is. Itt előtte éleszteni kell a kijelzőt és csak utána lehet nyomni, de azt mondom, hogy ha ez a legnagyobb bajom, akkor legyen :)
Első napra ennyi.
Ma jön hozzám 2 db Redmi 7-es is, szüleimnek vettem, lecserélni az őskövületeiket, kíváncsi leszek azokra is, mit művelnek töredék áron :D

(#1237) Timer válasza sparks (#1236) üzenetére


Timer
veterán

Egy kopp a kijelzőre és ébred, aztán mehet a felismerés.

(#1238) FuRiONight


FuRiONight
őstag

Van itt esetleg olyan aki Veszprém megyei ès O+7Pro-t használ?

(#1239) sparks válasza Timer (#1237) üzenetére


sparks
senior tag

Pont az a kopp az (ami nálam 2, mert ez a felemelem és ébred, ki van kapcsolva, az nem jött be nálam egyelőre), amivel kényelmetlenebb. De ennyi belefér, szokás kérdése.
Még 1 negatívum: nincs értesítési led. Erre is kell majd valami fájdalommentes megoldás.

(#1240) Peterzon94 válasza sparks (#1239) üzenetére


Peterzon94
tag

AoD mutatja, ha jön értesítés, legalábbis be lehet állítani :))

(#1241) CHIPman válasza Peterzon94 (#1240) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Az Oneplus telefonok a 6 óta nem tudnak AOD-t, és azóta az 5T-ből is kivették. Roottal megoldható, de nem ajánlott.

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#1242) Timer válasza sparks (#1239) üzenetére


Timer
veterán

Reméljük, a HOLO-t rendbe rakják, az bitang lenne...

(#1243) akela91 válasza CHIPman (#1241) üzenetére


akela91
addikt

Mi az oka, hogy kiveszik az AOD-t? Bizonyos amoled paneleknek tesz rosszat? Egyszerűen nem látok benne logikát, hogy a 3-as Oneplusomban miért van, és ebben miért nincs.

Nomeg miben más a HOLO az AoD értesítés jelzésnél? Fogja a szoftver és bizonyos ledeket felvillant a panelon, bizonyosokat nem.

szerk: Lehet az ambient display-t és az AoD-t keverem és tök más a kettő.

[ Szerkesztve ]

(#1244) CHIPman válasza akela91 (#1243) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Az AOD az a dolog, amit most Ambient Display-nek hív az OP, csak folyamatos működéssel. Nem az AMOLED miatt rossz, hanem mert az OP mindig jó volt akksiban, és a sok balga user nem értette meg, hogy ha bekapcsolja az AOD-t, akkor az folyamatosan keveset merít, és ezért a gyártót okolták. Emiatt megoldották, hogy ne merítsen, kikapcsolták az egészet a francba.

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#1245) akela91 válasza CHIPman (#1244) üzenetére


akela91
addikt

Érdekes lépés. Akkor tényleg semmi fizikai/szoftveres akadálya nincs annak, hogy bármilyen AMOLED panelen lehessen használni az AOD-t. Csak ezzel a Holo-val pont annyit fog fogyasztani egy értesítéskor az eszköz, mintha felvillanna a régi fajta Ambient display stílusú értesítés pár másodperc erejéig. Legalábbis nekem az OP3-on 2-3 sec -ig látszik milyen értesítés jött, ami marha hasznos, ugyanis itt van előttem az asztalon a telefon egész nap(-> nem kell feloldanom ha nem fontos).

Egy samsungnál megérteném ezt a lépést, de a Oneplus tulajok azért általában tisztában szoktak lenni egy ilyen funkció következményével. Legalább meghagyhatták volna fejlesztői beállítások között.

[ Szerkesztve ]

(#1246) emvy válasza akela91 (#1245) üzenetére


emvy
nagyúr

Az AOD nem csak azon mulik, hogy OLED panel van-e a gepben. Attol is fugg, hogy van-e alacsony energiafogyasztasu segedaramkor, ami 'tartja' a kepet (nyilvan az AOD-t nem kell 60 Hz-en frissiteni), es ami lehetove teszi, hogy mukodo AOD mellett alvo allapotban maradjon a CPU. Ezt 'kulon' bele kell rakni a telefonba. Vszeg az OP7P-ban nincs.

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#1247) akela91 válasza emvy (#1246) üzenetére


akela91
addikt

Az amoled panelt azért írtam, mert ott ugye nem kell megvilágítani hátulról az egész panel-t mint LCD esetén. Nem oled panel esetén én bele se raknám a feature-t.

Erről a segédáramkörről nem hallottam.

[ Szerkesztve ]

(#1248) emvy válasza akela91 (#1247) üzenetére


emvy
nagyúr

De (AM)OLED-nel is kell az extra cucc. Ha nincs, az kb. 2x-4x annyi energiafogyasztast jelent, ha jol emlekszem.

while (!sleep) sheep++;

(#1249) akela91 válasza emvy (#1248) üzenetére


akela91
addikt

Világos, tehát kell egy plusz hardver amitől nem zabál sokat az ambient d., oled esetén se. Ettől független én bekapcsolhatóvá tenném fejlesztői beállításokból.
Na majd valami Magisk modullal/Custom rommal megoldjuk.

[ Szerkesztve ]

(#1250) SzunaP válasza Kokzor (#46) üzenetére


SzunaP
csendes tag

Nem tudom te hol szoktad tárolni a telót, nálam a pohár víz az sokszorta túl van a maximumon... :)
Nekem annyi elég, hogy pár esőcseppet kibírjon, igaz nem vagyok úszómester v. vízszerelő.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.