Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#47) vince válasza t72killer (#43) üzenetére


vince
őstag

Mehet, de a tapasztalatunk szerint nagyon pontosan kell adagolni, hogy ne keljen túl a tészta, de ne maradjon töppedt, keletlen sem. Szerk.: ja, tényleg fel is futtattuk, miaelőtt az edénybe került volna.
Mikor még ketten voltunk a feleségemmel, kenyérsütőben sütöttük a kenyeret a-tól z-ig. Később, pont a fent említettek miatt a kenyérsütőben dagasztottuk, de külön kelesztettük és a sütőnkben sütöttük meg. Amikor aztán elromlott a gép (és a családunk is bővült), vettünk inkább multifunkcionális robotgépet, ami tud dagasztani, a többit pedig a feleségem "kézzel" csinálja. Mostanában kísérletezik kovásszal is, nagyon finom az így készült kenyér.
Tegnap eszembe jutott, hogy van itthon egy 5 cm vastag samott lapunk, kipróbáljuk, hogy betesszük a sütőbe felmelegítés előtt és arra megy majd rá a kenyértészta + valamilyen módon gőzt is hozunk létre.
Csillámpónit a jövő hétre rendeltünk, az még sokat fog dobni a dolgon ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.