Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32) wody21 válasza DeFranco (#29) üzenetére


wody21
tag

Én ugyan magamtól nem szoktam kenyeret enni, de édesapám majdnem 20 éve használ mindenféle kenyersütőket * (ő is hajtott csapágyasra többet, meg tákolt össze három hibás, gagyi gépből egy ultimate hibátlant), így van valamennyi rálátásom a géppel történő kenyérsütősdis tevékenységekre.

*ezek mellett kísérletezett kézi dagasztás-gépi sütés, gépi dagasztás-hagyományos sütőben sütés, és mindenféle egyéb kombóval is, de az esetek döntő többségében a legegyszerűbb, legjobban bevált recept a gépben az ő választása. Hogy miért? DeFranco megmondta a frankót: ráfordítandó idő+ energia / végeredmény arányosa igencsak kimagasló a gépi kenyérnek, azzal nem igazán veszi fel a versenyt semmi más. Persze, van, aki képes nagyon lazán, csípőből végigszökellni a hagyományos készült kenyér minden szükséges lépésén, de az nagyon nem az átlag.

Mindezek miatt DeFranco-nak kell, hogy igazat adjak, Kelvin megjegyzése nem volt releváns, mert valóban almát a körtével... Azt pedig mégkevesbe sem értem, hogy miért kell mindenen úgy felkapni a vizet - Kelvin lefitymáló megjegyzését követte az obviously eltúlzott, DeFranco reakció - amin mellesleg sokan fetrengve tudtunk nevetni. 1-1
Ezt hozná ki az emberekből a járványhiszti - tehát már random blogposzt alatt is azonnal torokra...?!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.