- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Terabyteos szerverek? Az már otthon is elérhető, ez a kategória még semmit nem jelent. A másik, nem neked kell védekezned, ha van egy telepítő cd-d, akármilyen szoftverrel, de nem használod. A telepítő még nem tartalmaz semmit, szinta úgy is modnhatjuk, az nem a másik tulajdonjoga a jelenlegi szabályok mellett. És azt másnak is odaadhatod, eladhatod, stb. Az ártatlanság vélelme pedig az első alappont egy büntetőeljárásban, a vádlónak kell bizonyítani állítását.
-
Morden24
nagyúr
Házkutatni általában nem random alapon szoktak, hanem mert vagy megtaláltak valakinek a listáján (ilyen embert én is ismerek), vagy mert terjesztést folytatott (ilyet is ismertem).
Finoman hozzátenném, hogy aki üzletszerű tevékenységet folytat ilyen cuccokkal, az meg is érdemli, ha megb*sszák.Nem tudom, nálatok mi volt a szitu, nem vádollak semmivel, csak simán vélemény.
Kopi31415: A forgalmazó azért ajánlgatja, hogy töltsd csak le nyugodtan, mert 1. neki kára ebből egy peták nem származik 2. viszont bevétele a későbbiekben lehet, mert amikor megtanulod használni a fotóboltot, és ezzel akarsz pénzt keresni, akkor már fizetni fogsz 3. mert ingyenreklám számukra.
Üzletszerű tevékenység folytatására véleményemet lásd fentebb. -
törölt tag
Ha nem a lefrisebb anyagok vannak neki, akkor modnhatja, hogy ad1. Mo-n letöltheti legálisan, ad2. megvotl neki valahol, csak a blokkot már rég kidobta, az eredeti verzió meg tönkrement, ezért azokat is kukázta, csak a biztonsági másolata maradt, ad3., bizonyítsák, hogy soha nem volt jogosan birtokában az eredeti verzió. Ha meg midnent egy oylan gépre pakoltok, ami nicns netre kötve, esetleg soha nem is volt, na akkor mondjanak bármit is rá. Biztonsági másolatot onnan szerzel, ahonnan akarsz, ha van egy eredeti példányod, akkor utána a tartalékod lehet lopott.
-
Morden24
nagyúr
Azt tudom, én a te kommentedre írtam. Már csak azért is, mert elég fontos téma, és sajnos a "nem kell tudnom, legális-e" elég rossz védekezési alap
Mellesleg a téma egybevág, hiszen a 'tartalom letöltésről-megosztásról' csak akkor kell jogi értelemben beszélni, ha illegális tevékenységet takar. Ha megfigyelnek egy P2P hálózatot, akkor az illegális tevékenység megfigyelése zajlik, nem a legálisé - magyarán egyről beszélünk.
Az már csak független vélemény, hogy magánemberként kb. annyira kell félni az egész "megfigyelősditől", mint az AIDS-es tűkkel szurkáló csúnyabácsiktól, vagy a mumustól.
-
Morden24
nagyúr
Nem akarok senkit felébreszteni, de amúgy a jog nem-ismerése nem mentesít annak hatályossága alól.
Amikor használatba veszel pl. egy szoftvert, akkor te >köteles< vagy elolvasni a végfelhasználói szerződést, és csak annak elfogadásával kezdheted meg a használatát, és ilyen esetben nincsen olyan dolog, hogy "nem tudtam róla, csak megnyomtam az I Agree-gombot".
Médiatartalom más tészta, már részletezve volt. Mellesleg ez sem mindig igaz a limitált felhasználhatóságú, vagy belső használatra szánt tartalmak esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged