- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
-
Diopapa
addikt
Szerintem egész jól fut, de megint sz*rtak a pc-s verzióra. Az egeres irányítás nagyon fura, a FOV szemre kb 60 fok, én konkrétan szédülök tőle. Persze nem állítható...
(FC3-ban állítható volt) -
WongFeiHong
senior tag
-
pr1mzejEE
addikt
Elég veretesnek tűnik

-
BlackDevil
aktív tag
annyira jó lenne már vele tolrni

nekem mindegyik része tetszett nagyon! ez se lesz kivétel! -
anddrew
tag
Marhára várom.... csak az árától félek. Nem tudom hogy 14 ezerért annyira beszeretném szerezni... remélem hamar kapható lesz használtan

-
Találtgyerek
veterán
-
WongFeiHong
senior tag
-
muxi-muxi
senior tag
Nem a procival lesz a baj, hanem a VGA-val. Nem szeretek egy játékot lebutítva játszani, ezért a HD felbontással kísérletezgetem, de "medium", és a "very high" közt nem sok FPS eltérés van. Amit ilyenkor mindig leveszek, az a bevilágítás (lighting), és az árnyékok (shadow). Érdemes még a sunray-t is kikapcsolni, az élsimítást, és az SSAO-t is - nem tesznek hozzá a játékélményhez annyit, h zavaró legyen a hiányuk.
Ezekkel a trükkökkel kb. 25-30 FPS-t érek el, ami diafilm-szint, a csaták hevében természetesen még ez is lemegy, pedig notihoz képest tényleg jó a vas.
Jelenleg külföldön vagyok, de otthon vár az asztali vasam egy GF970-el, (plusz egy Limited Edition), alig várom már, fullHD-ben tündököljön előttem a játék...
A térkép problémája pedig virágbolti verzsön-nek tulajdonít6ó
-
CoDWaW07
őstag
-
BlackSoft
addikt
Attól tartok, amilyen jó a játék az értékelések alapján, annyi buggal fogunk találkozni
Ubi lassan kezdheti bontani a céget centes részvényekre 
-
Busterftw
nagyúr
Nvidia 840m maxwell + i3 3100 2.5 ghz sima hd felbontasban mennyi eselyem van vele játszani?
-
WongFeiHong
senior tag
-
muxi-muxi
senior tag
Nem rossz, a notimat keresztbe lenyeli (i7, 16Gb, GF750), 720p-ben diafilm.
Már elő van rendelve a CDGalaxisban, jövő héten lejtek be érte.
Az előző rész marha jó volt, nem volt ilyen agresszív gépigénye.
Egyelőre a térképet sem tudtam elővenni ( az "M" gombra sem működik, csak fekete képernyőm van olyankor.)
-
CoDWaW07
őstag
-
tálusz
tag
-
Prosector
addikt
-
tálusz
tag
-
Prosector
addikt
Nekem eddig tetszik.
High/ultrán 60-80 fps-sel fut(FHD), néha beesik a frame, főleg járműben, de nem vészes.
Én is meg fogom venni.
-
b.daniel
senior tag
A játék maga nagyon tetszik, és nekem az optimalizálassal sincs bajom. De jelenleg a 2.patch után konkrétan nem tudok online belepni a játékba mert instant osszeomlik. Így csak offline tudok játszani, se coop, se companion app meg nem megy így... :/
Mindenesetre iilyen számokkal erre beruhazok -
RyanGiggs
őstag
Nem lepődöm meg a pontszámokon, a 3. rész az egyik legjobb fps játék, így nagyon nem tudtak mellélőni a 4. résszel. Ott már megcsinálták a receptet, itt még egy picit finomíthattak rajta, tehát milyen is lehetne a folytatás? Kiváló!

-
LÁZ
addikt
na, van egy kis remény, lehet be is nevezek egy normál dobozosra
-
WongFeiHong
senior tag
-
b.daniel
senior tag
Úgy néz ki szerencsére nem sikerül megismételni az ACU fiaskót.
-
Garada
őstag
Jó lesz ez!

-
kondás
tag
csak ne ez a homokos lenne mindenütt a képeken
-
Goblin12
őstag
Túl jó, hogy igaz legyen, de majd úgy is kiderül.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Chrome
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(FC3-ban állítható volt)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem egyik nagy kedvencem a Far Cry 3, remélem lesz folytatása, vagy hasonló, például olyasmi területen