Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Oldman2 #3018 üzenetére
Nekem is olyan. Használati útmutató csak jogszabály miatt kapsz, de egyébként mit vársz? Tedd be a SIM-et, microSD-t ha van, kövesd a jelöléseket az akkun, tedd be az akkut, kapcsold be a telefont. Kövesd a lépéseket. Ne öntsd le vízzel, ne dobd tűzbe, kiskutya ne rágja meg, kb ennyi.
F4ther Enyémen 30-as rom van, ma fényképeztem vele aztán ment usb-re, felismerte egyből. w7 x64
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
válasz Oldman2 #3019 üzenetére
Mivel a WCDMA China 30-as ROM istennek nem akart lejönni, a Global meg nem ment fel, végül éjfél körül a miuiandroid.hu-ról letölthető Stabil, többnyelvű ROM-ot tettem fel.
Megy is minden szépen, de ma reggel a vonaton vettem észre, hogy ebben egy elb...tt FM Radio van, nem lehet állomáslistát készíteni benne, ráadásul automatikusan keresni sem tud.
A 17-esben ez ment szépen... ki tudná valaki tenni a 17-es FM.apk alkalmazását?
-
-
tolvaj!
őstag
válasz Oldman2 #3095 üzenetére
Van egy pár alternatív letöltő link, pl needrom! Lehetnél kedvesebb is azzal, aki segíteni próbál....
Bocsáss meg, hogy telefonról nem áldoztam be a mobilnetemet, csak hogy helyetted letöltsem és feltegyem valahova az alkalmazást. Tessék!kornelka
THL5000-et ne! Nagyon sok a panasz rá, mert valami szoftos baja van. Lehet idővel javítják, de egyenlőre necces
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Chaser
legenda
válasz Oldman2 #3480 üzenetére
Épp azt néztem puha. Jó hosszú, van vagy 1 méter, nem is láttam még ekkorát. Vastagnak vastag, de nem merev. Nem értem a samu kábel hogy nem ment a telóval. Azt tudom hogy 500-as töltővel nyögvenyelős a töltés, de a samué elvileg 1A-s, ami azért valószínű. Bár nem tölti valami gyorsan fel a gép akkuját. De hogy adatkapcsolathoz ugyan mi köze van az elvileg ugyanolyan szabványú kábelnek Már nem tudom mi mivel megy, maradok a gyárinál, ezzel legalább elér töltőn is hozzám a teló éljenek a szabványok
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Sir Sparrow
tag
válasz Oldman2 #4420 üzenetére
nagyon bejön ez a matt fekete!
...és Te ez alapján csináltad, vagy találtál mást?
egyébként miért "rettegett" ez a 17-es? Mondjuk ha rányomok, hogy keressen frissítést akkor azt írja, hogy a legfrissebb szoftvert használom, de ezenkívül nem találtam mást ami probléma lenne (eddig).
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
válasz Oldman2 #4963 üzenetére
Pfff mond azt, hogy volt mentésed a készülék fájlrendszeréröl....
Ez nem 5 perces játék . Előbb valahogy mentened kell a protect_s, protect_f és nv_ram partíciókat, utána flahtollal formázni a TELJES telefont, aztán unbrick, majd visszaírni az előbb lementett partíciókat.Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
tolvaj!
őstag
válasz Oldman2 #4965 üzenetére
1 a twrp mentés édes kevés, mtkdroidtools, vagy adb parancssori a legjobb, vagy spft reedback.
2. Össze omlott a fájlrendszer, okát nemtudom. Utoljára Bladegerry fórumtárs telefonja járt így, sajnos arról nem volt mentés, így Cappa és Keeper segítségével egy hétvégém ment rá, mire sikerült éleszteni. Természetesen, ha minden feltétel adott (és már a rutin is megvan) akkor fél óra kb. Sajnos ugyan az az imei mindkét telefonban, mert a sajátomat kellett klónozni végül, ezért kéne egy mentés a tiedről!
-
tolvaj!
őstag
válasz Oldman2 #4967 üzenetére
Nem kell kidobni, természetesen éleszthető nyugi
Azért kevés, mert a twrp mentés a datában tárolt nvram információ nem azonos az nvram.bin résszel, ami tárol mindent ( imei, mac cím stb.) Spft reedbackkel még tudod menteni, hiszen akku nélkül flashelünk, így be se kell kapcsolni, lehet menteni is.Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
válasz Oldman2 #4979 üzenetére
Az ismételt "belakás" során, 34-es Multi ROM alatt érdekes problémába ütköztem.
Nova Prime Launchert használok régóta, így most is feltettem őkelmét (v 3.2).
Fura módon, Nova alól a Tárcsázó Permission denied. hibaüzenettel nem indul el.
A MIUI Launcher alól megy simán. Mi oka lehet ennek, mit nézzek meg?
-
tolvaj!
őstag
válasz Oldman2 #4979 üzenetére
Annyit hagy fűzzek hozzá, hogy ha lusta valaki, vagy csak nem ér rá,már az is elég, ha a procet_s, protect_f, nvram partíciókat menti az ember. Ezekből már visszaállítható az IMEI és a MAC címek.
Örülök, hogy működik!
[ Szerkesztve ]
-
válasz Oldman2 #4931 üzenetére
Ma jött meg, ránézésre tökéletes!
11 nap alatt érkezett meg!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest