- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
8400 - 8301
11050 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-01-12 16:59 Téma összefoglaló
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS! 

VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
na végül elvittem egy szervízbe és még aznap megragasztásra került és kész is. Ezért kár lett volna gariztatni németne 1 hónapig nélkülözni a terméket.
-
Kissg8410
csendes újonc
Megnyugtató, köszi a választ 😊
-
vadászcsiga
félisten
-
Kissg8410
csendes újonc
És az idő előrehaladtával nem fog sérülni?
-
vadászcsiga
félisten
-
Kissg8410
csendes újonc
Sziasztok! Én a napokban vettem észre, hogy a kamera nem kicsit zajos, ha megrázom. Inkább úgy mondanám, hogy kopog😃 Működik rendesen, semmi hibája a telónak sem és a kamerának sem, csak épp kissé zavar. Tudom, kb minden telónak zörög vmennyire a kamerája, de ez nagyon fura, hogy masszívan kopog. Német amazonos, 23 augusztusi, leejtve sosem volt. Tudok lépni valamit, vagy hagyjam inkább, sok a nyűg vele? Köszi a választ!
-
Petyal
tag
bbendre, Mc Pite, vacs, atillaahun köszi szépen a tippeket!
-
gabro0
őstag
-
APippo
tag
-
eszlenyek
tag
-
APippo
tag
Megjött a frissítés..
Fura 2.36GB
-
szlaci888
aktív tag
-
atillaahun
veterán
-
K82
őstag
-
szlaci888
aktív tag
-
vacs
veterán
-
MC Pite
veterán
-
bbendre
őstag
-
Petyal
tag
Srácok, szeretnék fotózni a telefon feloldása nélkül. A bekapcsológomb dupla megnyomása után működik, de tartok tőle, hogy hosszú távon ez a gombnak nem tesz jót. Van erre más megoldás? Zárolt képernyőn ikon, stb?
-
Laurh
aktív tag
Továbbra sem talál a készülék Android 14et, még mindig 13on vesztegel szeptemberi biztonsági frissítéssel.
Olyan, mint ha a Google vissza hívta volna a 14et valamilyen bug miatt.
Közben meg fura, hogy a Samunal meg kijött és úgy néz ki stabil.
Pixel 7
-
K82
őstag
-
szlaci888
aktív tag
Igen, mind a két telefon természetesen bétán van, ugyanazon a verzión.
Shizukuval csinálom mind a kettőn, elvileg egyformán, de a 7 Pro-n nem jelenik meg a WoWifi-t engedélyező kapcsoló sem.
A 8 Pro-n be tudtam kapcsolni, de ahogy írtam nem hív.
Majd hétvégén játszok még velük. -
micafighter
nagyúr
Pixel IMS működéséhez kell Shizuku is. A 8 Pro betán van? Csak ott megy még a VoWifi. A 7 pro-n is csak a bétával fog menni a vowifi. VoWifi-t amúgy szolgálatónál is engedélyezni kell és lehet, hogy nagyon régi SIM kártyával nem fog menni, de tudsz újat kérni a szolgáltótól. Úgy tudom a Telekomnál kérni kell, hogy bekapcsolják, Vodafonenál alapból be van kapcsolva, Yettelnél pedig még nem elérhető minden ügyfelüknek a Vowifi.
-
szlaci888
aktív tag
Most üzemeltem be a 8 Pro-t és mielőtt belaknám, gondoltam kipróbálom a WoWifi-t, feltettem amit kellett és megjelent a WoWifi kapcsoló, bekapcsoltam.
Repülőgépes módba tettem, Wifi-t bekapcsoltam és próbáltam hívni, de azt mondja, hogy csatlakozzak egy vezeték nélküli hálózathoz, mert így nem tudok telefonálni.
Sajnos ezen nem jutottam túl.
Mást nem kell állítani?
De holnap kipróbálom majd a 7 Pro-n is, hátha azon megy.
A 7 Pro-n meg nem jelenik meg a WoWifi kapcsoló engedélyezése a Pixel IMS-ben....
Miért lehet, ugyanazzal a SIM kártyával nézem mind a kettő telefonban. -
micafighter
nagyúr
QPR bétában megy Vodafoneon a VoWifi most is, stabilon még sajnos nem. Stabilra majd várhatóan decemberben érkezik ez a frissítés.
Jól próbáltad egyébként, ha menni fog a VoWifi, repülőgépes üzemmódban wifit bekapcsolva is tudsz majd kimenő hívást indítani és bejövőt fogadni. A gyakorlati haszna persze inkább azon túl, hogy gyorsabban felépül a hívás és jobb a hangminőség az, hogy ha olyan helyen vagy, ahol gyenge a mobil térerő de van wifi, ott stabilabbak lesznek a hívások, nem fog szakadozni meg elérhető leszel ha próbál valaki hívni akkor is, ha a mobil térerő teljesen elmegy - amíg wifin van a telefon. Illetve ha hívás közben megy el a mobil térerő de van wifi, akkor sem szakad meg a hívás.
-
szlaci888
aktív tag
Próbálta valaki Voda hálózaton a Sizukuval bekapcsolt WoWifi-t?
Vagy a Voda még mindig csak iPhonenal megy?
Hogy lehet kipróbálni egyáltalán?
Ha repülőgép módba teszem a telefont, de a Wifi-t bekapcsolom, akkor nem is próbál hívni. -
Tocika
aktív tag
-
jUUh
Topikgazda
"A bétaprogram kiadási ciklusa során több nyilvános és stabil kiadás lesz (az operációs rendszer hivatalos kiadása, majd a[z] Quarterly Platform Releases (QPRs)). Amikor a bétatesztelésre használt verzióra alkalmazza a stabil kiadás frissítéseit, korlátozott ideig (amíg nem alkalmazza a következő bétafrissítést) az adatok visszaállíthatatlan törlése nélkül is leiratkozhat a bétaprogramról."
Android Bétaprogram GYIK
Lényeg, hogy ciklusonként adnak infót arról, hogy mikor és meddig lehet kijelentkezni a bétából anélkül, hogy kapnál új OTA-t vagy wipeolnod kelljen. -
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Mitől függ ,hogy a bétából való kilépés jár e adat vesztéssel vagy sem ?
Írták itt egy páran ,hogy a decemberi updat-el ki lehet lépni adat vesztés nélkül. Ez az update miben lesz másabb? -
jUUh
Topikgazda
Ja, a lock screen animációk (főleg ha Spotify / YouTube notification ott van) megakad. Azt vettem észre, hogy akkor van, amikor felébred a telefon, tehát pl. ha le van képernyővel lefelé az asztalra téve és megfordítom, ugye érbed a kijelző, és álmoskásan ébred, értsd.: droppolja a frameket...
De amúgy ja, sokkal gyorsabb az egész, és ez is ritkán fordul elő.
-
tomboy0013
veterán
Shizuku-val bekapcsoltam a WoWifi-t én is, a régi telómon valamiért nem ment a céges kártyámmal csak a priváttal, pedig szolgáltatónál is aktív volt, de itt most frankón működik. Itthon minden hívás wifi-n megy.
A bétát amúgy én is javaslom mindenkinek, igazán jó vele a teló. Nem azt mondom hogy nem fordul elő animáció lagg néha, mert de, viszont nagyon ritka. Plusz semmi hibát nem tapasztaltam, a rendszer is nagyon pörgős. Ahogy múltkor is írtam, ezt szerintem innen már csak elrontani lehet, de remélem nem fogják.
-
jUUh
Topikgazda
Sokaknál nem jelent még meg valamiért, Telegram-on is írták többen is. Én bétán vagyok, szóval nálam pláne nem.
On this note, azt nem mondhatom, hogy mindenki flashelje a bétát, de hihetetlen mennyivel jobb, mint a stabil build. Nem mondom, hogy másik telefon, de SOKKAL jobb. Akksi, teljesítmény is, nameg 2023-ban ilyen 5G és VoWiFi luxuscikkek is jóljönnek'.
-
hubber19
tag
-
gabro0
őstag
Nálam sem, és a szolgáltatói beállítások sem frissült még, ugyanúgy 2023-06-30.
-
vadászcsiga
félisten
-
MC Pite
veterán
-
laskr99
addikt
Esetleg ha rendelsz ragasztót gyárit ifixitről? Vagy gari?
GSM szervizek folyékon fost szoktak odarakni, ami ha rosszul van felrakva orrba szájba folyik. -
csanyix
tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
Sziasztok,
Most lesz lassan 1 éves a teló, pixel 7. Eddig nagyon meg vagyok elégedve.Viszont a mai nap kilazult a kijelző bal oldalt elengedett a házától és mozog. Félek hogy tovább romlik.
Lehet naiv kérdés de Mo.n (Budapesten) van valamilyen jó szaki / pixel szervíz ahová el tudnám vinni javítani? Vagy bármilyen kijelző szervíz vissza tudja "ragasztani" a házába a kijelzőt? (Próbáltam vissza kattintani de nem sikerült, olyan mintha elengedett volna a ragasztó)
Lényegében Illesztési probléma, maga a kijelző hibátlan.
Vagy hogy működik a gari olyan esetben amikor nálunk ugye nincs hivatalos képviselet?
-
jUUh
Topikgazda
-
csanyix
tag
Megnéztem, a Bluetooth kapcsolat működik, a zene, rádióadók simán szólnak a TVn. Csak a screen sharing nem működik!? Nem értem
-
csanyix
tag
Sziasztok, szép estét Mindenkinek. A segítségeteket kérném a következőben: Pixel 6 Pro telefonom van, melyről egészen tegnapig simán ki tudtam lőni a klf. tartalmakat (Eurosport, saját videók, fotók stb.) à Samsung TVmre. Ma új TV-t kezdtem el nézni, egy LG C1et, melyre viszont nem tudok semmit kilőni. A telefon és a TV természetesen ugyanazon a WiFi hálózaton vannak. De a telefon nem is látja a Tv-t, így nem is kínálja fel a csatlakozás lehetőségét. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm
-
Strauss
senior tag
Valakinek nincs eladó Pixel 7 pro doboza? ( nem árulom, hirdetem, kínálom - hanem keresem - Ez elvileg nem tilos- ha mégis akkor töröld pls. )

-
bbendre
őstag
Igen, igazad van valóban mindegyik használ Bluetooth LE-t.
"Apple AirTags use three wireless standards. There's Bluetooth for basic proximity detection, NFC to let someone scan a lost AirTag and see the message the owner has set. And ultra wideband offers the precise location data that makes this tracker chip special."
"The less expensive Galaxy SmartTag is Bluetooth-only."
https://support.apple.com/en-us/HT212227
De sajnos amennyiben együtt "utazol" egy tag-el kapsz riasztást az Androidon (is)
Elvileg az Android telefon nem küld adatokat a Apple hálózatba, hogy merre van a tag.Totál káosz van a leírásokban és az információkban ...
-
bozsokiandra
tag
-
bozsokiandra
tag
A Chipolo one pointnál amit linkeltem nem ír UWB-ről.
"
Compatibility:
Pairing requires an Android phone or tablet.
To use Google's Find My Device app on your Android phone or tablet to locate Chipolo Point, the device must be running Android 9 or later with Google Play Services installed.
"
Vagy én értek félre valamit? -
Legendas
aktív tag
-
jUUh
Topikgazda
-
AlexDaywalkr
tag
Jelenleg most én is nagyon elégedett vagyok a telómmal. (P7)
Én nagyon ritkán nyomkodom, főleg csak telefonálásra és online elérhetőség miatt kell. Ami plusz az a kamerás képessége, amiben valóban nagyon jó. Én dual simmel használom, ami sokáig rengeteg nem fogadott hívásos sms-ekkel járt, így nagyon utáltam. Az egész akkor változott meg, mikor megérkezett az Android 14. (Bár elötte letöröltem, majd újra aktiváltattam az eSimet, ezért nem biztos, hogy az új Android a felelős a javulásért) Azóta minden rendben, nincs probléma a telefonálással. Minden hívás minden irányban rendben van. Az akksi az A14 előtt max 2napot bírt, most vígan 4+ napig bírja. Remélem nem nyúlnak most bele, mert szerintem ezen már csak rontani tudnak. -
Legendas
aktív tag
Sziasztok! 7prom van hentaios van rajta. Nem funkcionál az "ok Google" beállítani sem tudom. Engedélyt adni sem. Sztem 14 óta nem megy. Mi lehet a gond?
-
tomboy0013
veterán
Kipróbáltam most először alap felhasználással mit bír a 7 Pro (böngészés, Face, TikTok, Messenger, Telefon, Vásárlás, Kicsi kamera, rengeteg kép és videó háttérben való feltöltése Gdrive-ra, zömében wifin használva, pici mobilnet volt, plusz óra Bluetooth-on kapcsolódva, stb.).
9 óra 15 perc képernyő időnél vagyok , tegnap délután 1-kor húztam le 100%-on töltőről, most 3%-on van miközben írom ezt. A háttérben való feltöltést ha kihagyom még bőven lenne benne kakaó mert ott éreztem kicsit gyorsabb merülést és langyos is volt a telefon, kb 2 óráig ment a dolog, bár közben sokszor nyomogattam is a telót.
Béta 2-n vagyok. Nálatok milyen az üzemidő?Plusz most érzem hogy olyan a telefon mint amit vártam volna mikor megvettem. Nagyon ritkán zökken csak meg animáció, szinte soha. Így azért már jó használni. Úgy érzem innen már csak rontani lehet a szoftveren.
-
GuruZone
őstag
-
bbendre
őstag
'elrejtett motor előbb "találkozik" egy bármilyen androidos telefonnal'
Amiben van uwb?
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UWB-enabled_mobile_devices -
bozsokiandra
tag
" Ha ellopják a mocit, csak riasztom a haverom akinek az apple accountjához hozzá lett társítva."
Nekem is hasonló célból kell, azért gondoltam, hogy jobb lenne a linkelt google cucc, mert talán egy eldugott faluvégi hátsó udvari garázsban elrejtett motor előbb "találkozik" egy bármilyen androidos telefonnal, mint egy iphonnal. -
GuruZone
őstag
nekem van egy airtag a motoromban és az előző telóm (Xioami 13) is szólt, hogy velem együtt mozgó nyomkövetőt észlelt és ezt a Pixel 7 Pro-m is tudja. Felismeri airtag-nek és meg is lehet csipogtatni. (Mondjuk én kiszereleltem belőle a hangszórót
)#8331 bozsokiandra: azért vettem airtag-et, mert inkább bízom az apple mérnökeiben. Ha ellopják a mocit, csak riasztom a haverom akinek az apple accountjához hozzá lett társítva.
-
AeSDé Team
őstag
Köszi, meg is néztem, sajnos az obsidian-ra ezt írja: "This item cannot be shipped to your selected delivery location."
-
tomboy0013
veterán
Miért fontos hogy itthonról legyen? Én a német Amazonról rendeltem felbontottat 12.000/db áron szállítással együtt. Bár én egy fehéret egy feketét vettem a Pro-hoz egy szállítási költséggel.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Eredeti Google Pixel 7 Obsidian okot lehet szerezni valahonnan itthon?
Szürke sok helyen van de Obsidian-t nem látok sehol.
-
jUUh
Topikgazda
Telekom-nál vagyok. Valóban megy, viszont nekem a menüpont nem volt ott a beállításokba, így Shizuku + Pixel IMS kombóval hívtam elő. Utána letöröltem mindkettőt, és reboot után is megy a Wi-FI Calling Telekomnál.
-
micafighter
nagyúr
-
jUUh
Topikgazda
Visszatértem a bétára, sebességre sokkal jobb, többit meglátjuk. Lakásban bent ugyanabban a helyzetben van 5G és 4G is, de előbbi 1-2 megával, a másik 10-zel megy.
-
bozsokiandra
tag
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Időközben esetleg lett valakinek tapasztalata, hogy a netfone szolgáltató miként szuperál a pixel telókkal? Elvileg vodafone hálózatot használ.
-
K82
őstag
-
Viper26
nagyúr
OTA sideload esetén utána ua. jönnek majd az update-ek?
-
vacs
veterán
A Samsung SmartTag teszt alatt is írják, hogy még nincs jól működő mindenes android tag mert mind csak Bluetooth-os, uwb-t csak a Samsung tud, viszont az uwb jelet csak pár csúcs Samsung telefon érzékeli. Ha jól értelmezem a dolgokat!
-
bozsokiandra
tag
Pixelhez keresek Samsung smarttaghez hasonló alternatív megoldást.
Jól sejtem, hogy ez lesz majd a legjobb megoldás?
https://chipolo.net/en/products/chipolo-one-point
Ez kompatibilis lesz az összes android telefonnal? Tehát amin a find my device be van kapcsolva (ha jól tudom ez a dafault beállítás) az látni fogja? -
jUUh
Topikgazda
-
MC Pite
veterán
-
jUUh
Topikgazda
-
MC Pite
veterán
-
Tocika
aktív tag
-
vacs
veterán
Az még nem derült ki, hogy Vodafone-os vagy-e.
-
Celithrandi
addikt
-
SzZsolt77
csendes újonc
-
jUUh
Topikgazda
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok az legújabb bétával kikapcsolódott a vowifi és a shizukuval sem tuom vissza kapcsolni. P7 Telekom
-
MC Pite
veterán
Passz, saját pixel+yettelnél sose volt ilyen, de céges samu+t illetve samu+vodánál voltak ilyenek.
Sima sms, nem rcs? Papíron jobb, gyakorlatilag rosszabb megbízhatóságra szerintem az rcs. -
Celithrandi
addikt
senki? Kellene tudnom, hogy telefont cseréljek vagy szolgáltatót. köszi
-
jUUh
Topikgazda
-
melodie
tag
Android 14 QPR1 Beta 2.2 telepíthető...
-
Gstyler
senior tag
Valaki használ lépésszámlálót, ami megjelenik az always on displayen vagy legalább a lezárt képernyőn?
-
bbendre
őstag
Dual SIm és ezek magyar SIM-ek voltak. Voda hálózat. A Drei hálózata nem tudom melyiken volt. Indulás előtt hivtam a feleségem kb 2 óra volt az út a határig... Addig nem jött az SMS.
-
Celithrandi
addikt
-
bbendre
őstag
Én szolgáltató Bugra gyanakszom. Most voltunk Budapesten a hétvégén és hívam a feleségem akit nem értem el. Nem kapott SMS-t csak amikor átléptük a határt kifelé az osztrák hálózaton. Amúgy telfonálni tudtunk, csak a jelek szerint az SMS-ek nem mentek egy ideig
Mindkettő iPhone. Szóval nem Pixel specifikus -
Celithrandi
addikt
Tapasztaltatok olyat, hogy repülőgép módból visszaváltás után az akkor kapott sms-ek nem jönnek meg csak sok órás késéssel vagy ha jön már aktív módban egy sms akkor betolja az összes többit? Ez vajon sms lekérési hiba vagy szolgáltató oldali bug? Köszi
-
micafighter
nagyúr
Igazad van, a pontos kifejezés az lett volna, hogy ugorhat. A kijelző üveg és a hátlap az tudtommal vízálló ragasztóval van ragasztva IP minősített készülékeknél, ami szétszedéskor ugye szétmegy mert máshogy nem tudod szétszedni, így attól függ marad-e a védettség, hogy milyen ragasztót használnak az összeszereléskor.
-
oroszLajos
aktív tag
-
ghiottone
nagyúr
Miért ugrana? Ha szakszerű a javítás, illetve mondjuk ők is Google-nál javíttattak, akkor nem kellene, hogy gond legyen.
-
K82
őstag
Nem tudom miről hablatyolt a segéd, nem tudod Euróbában bevinni sehova ha a Store-ból vetted (hasonló a Oneplus, jelzed h vmi baja van a készüléknek és elküldöd javításra). Az USA-ban is nagy luxus mondjuk Texasból elrepülni NYC-ig, náluk is csak a fent említett kettő darab kézzelfogható üzlet van. Media Markt és hasonlók más tészta, de Store-os vásárlásnál online kell elindítani a garanciát. Nekem anno a 2XL-t kellett gariztatni, jeleztem a problémát, e-mail-ben jött az infó mit hova és hogyan. Aztán meggondoltam magam, inkább a trade-in mellett döntöttem: ugyanúgy megírták h mit és hogyan, megrendeltem a P3-at, a 2XL-lel pedig utolsó nap beballagtam az első szembejövő USPS-be és visszaküldtem.
-
oroszLajos
aktív tag
-
Cingáriusz
őstag
Hát, sajnos 2x zoom-al sem tud értelmesebb makrókat fotózni a Pixel7
Lehet emiatt lesz cserélve, mert kb. elsődleges szempont volt, hogy jó közelieket csináljon. S10+ után határozottan visszalépés, pedig az már 4éves. -
K82
őstag
Személyesen, fizikai Google Store-ba? Kettő van összesen, mindkettő New York-ban. A rossz hír h az EU/ROW modellekhez még ott sem fognak hozzányúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8400 - 8301
11050 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 3060 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
azért sem értem
Szerintem nem lesz gondja
)