- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
válasz
vadászcsiga #10291 üzenetére
Akkor valami neked nem jó, nálam szállítható.
-
laskr99
addikt
válasz
vadászcsiga #10287 üzenetére
USD-ra rakd a currencyt, nekem szállította. De ugyan ilyen fólia van másnál is, annyi, hogy érdemes több cuccal együtt rendelni, mert az UV ragasztó miatt hajlamos a vám megállítani.
Szerk: már nekem se, másnál kell megpróbálni
-
laskr99
addikt
Ezt raktuk fel, ujjlenyomat meg minden hibátlan.
-
laskr99
addikt
Akinek tört kijelzője, hol javította? Alzánál próbálkozom, hátha ők be tudják küldeni a googlenek pénzesre, azon kívül saját javítás van még ami lehetne, mert ilyen smart clinik 150k javítást kösz, de nem, meet majd duplája a gyári alkatrésznek a 3 órás csere. 25k/ órában én is dolgoznék szívesen.
-
laskr99
addikt
válasz
szabi__memo #9287 üzenetére
Ez mind szép és jó, de amit sokan komolyan igényelnének meg xarnak rá. Kikapcsolható navbar pill pl. Nem elég, hogy hosszabb idő után a kijelző is beég fent, de lent is így.
-
laskr99
addikt
válasz
tomboy0013 #8798 üzenetére
Érdekes hogy kb csak nálad fordul elő. Nálam semmi baja. Pedig én erre érzékeny vagyok, mivel 165hz/120-165 fps tartományra vagyok szokva, a 60hz is azonnal érződik.
-
laskr99
addikt
válasz
dominating #8742 üzenetére
Yettel 5g megy, vowifi aktivaltattam de semmi, lehet kéne restart.
-
laskr99
addikt
válasz
Cingáriusz #8289 üzenetére
Megoldás:
Vaku+2x zoom és úgy legyen a képben. -
laskr99
addikt
Dual simes hibát lejelentettem fél éve. Most változott status: In Progress (Accepted) → New erre így mizu lehet, foglalkoznak vele?
-
laskr99
addikt
válasz
vakablak93 #7737 üzenetére
Nekem megy
-
laskr99
addikt
Egy valamit nem értek. 3 éve jelentett feature hiányt nem sikerült megoldaniuk még, hogy a kijelző beégető navbar pillt rejthetővé tegyék. Vicc.
-
laskr99
addikt
válasz
Technoman #6942 üzenetére
Azt mondták hivatalos szerviz, de közbeiktatva. Szóval Alza BP->CZ->DE Google->PL szervíz
Most tartunk 16 napnál, én hajrázok a pénz visszára 14 nap múlva
Amúgy amilyen kedvük van, van ahol cserélnek, van ahol mást. Ahogy nézem van fent bontott P7P, azt írja, hogy javított is lehet, szóval van egy tippem, hogy mikor bemegy guglihoz és ők cserélik Refurbished/javítják és nem ér vissza 30 napon belül, az alza cseréli/pénz vissza ezt meg utólag eladja ha visszajött.
De alza topikban azt is írták, hogy tipikus kiskereskedői hozzáállás van, szóval ha olcsóbb cserélik, ha drágább akkor pénz vissza
Forint meg mikor vettem 400on állt egy euró, most 38x/37x szokott lenni.
-
laskr99
addikt
válasz
tomboy0013 #6934 üzenetére
Eddig 310 volt, most 332. A fekete előtte 349 volt. Remélem túlfutnak a garin és pénz vissza lesz, így is nyernék 30 ezret rajtuk
-
laskr99
addikt
válasz
Ferenczi Áko #6923 üzenetére
Mert minden xart kilő. P9 lite-Mate20 proig volt a családban minden. Nem lehet háttérben tartani semmit mert ha mondod is neki hogy ne lője ki, csak azért is..
-
laskr99
addikt
válasz
Ferenczi Áko #6910 üzenetére
Nekem ha pl melózom és áll a telefon 2 napot bírna, eddigi oneplus, sony telefonjaim nem tudtak ilyet.
Hiba lehet egyeseknél a kieső gombok, vagy 1-2 helyen kijelző hiba. Nekem most van gariban felső hangszóró recsegéssel, ez elviekben alaplapi hiba, ilyenkor mindkettőt cserélik, nemzetközi csoportban volt már rá példa.
-
laskr99
addikt
Én most elgondolkodtam, hogy P7P vagy P8P legyen. Elvileg szeptember 10-ig van gariban a telefon, gondolom ha túlcsúszunk az alza visszaadja az árát.
Akkora remélem megint visszamegy 310-re a fekete ára, mert 50 ezret nyernék rajta
-
laskr99
addikt
Volte default megy.
5G:
Root majd egy progi kell hozzá, valami network signal vagy mi a neve(gariban van a telefonom) ott kiválasztod a kártyát, majd NR settings és SA+NSA. Onnantól egy pár perc és felmegy 5G-re. Proginak kék ikonja van és ilyen térerő ikon van a közepén. -
laskr99
addikt
válasz
tomboy0013 #6770 üzenetére
Üveg nekem a nono kategória, mert dobálni nem szoktam, fólia van évek óta a cuccaimon.
-
laskr99
addikt
Fóliát milyet tudtok ajánlani? MM fóliaa már nem játszik, hogy lassan 10k felrakással.
-
laskr99
addikt
Valaki használ yettel hálózatot? Mik a tapasztalatok vele? Jól működik a hívás stb?
-
laskr99
addikt
válasz
AlexDaywalkr #6547 üzenetére
Nekem is dual sim, de az egyik csak net kártya, ott megy rendesen.
A másik az feltöltős duma kártya. Nekem SMS se jön, anyumékat rögtön kidobja ha engem hívnak, párom detto. 3-an mindhárom nagy szolgáltatónál vannak. Szóval igazából passzolom. -
laskr99
addikt
válasz
AlexDaywalkr #6545 üzenetére
Nem, főleg apa meg anyával beszélek, ők üzennek hogy nem vagyok elérhető és ha hívom őket akkor kövinek működik.
-
laskr99
addikt
válasz
AlexDaywalkr #6542 üzenetére
De kb hasonló, nem? Vagyis a problémák
-
laskr99
addikt
válasz
AlexDaywalkr #6535 üzenetére
Fentebb írtam a dolgot.
-
laskr99
addikt
Egy valamit próbáljatok ki légyszi:
Hívjatok valakit, aki kinyomja a hívást, nem veszi fel.
Majd hívjon vissza, működik?Eddig ez az eset volt ahol bármit is csinálok, megadja magát a hívás funkció.
-
laskr99
addikt
válasz
tomboy0013 #6365 üzenetére
Nem, gondoltam automatikus.
Szerk:
Ellenőriztem a frissítést ott is, 2023 júni 1 és legfrissebbet ír. -
laskr99
addikt
Ez a júliusi ota az üzemidőt jól megb.ta. Úgy meleg a telefon, hogy 6 órát állt standbyban melóban. +Szépen lemerült, 20% az android os fogyasztása.
Vagyis mondok jobbat, mióta standbyban van, azóta csinálja. Előtte patika, azt a részt kijelölve meg 45-6% az android os használtsága.
-
-
laskr99
addikt
válasz
tomboy0013 #5830 üzenetére
Hát nem tudom ti mit csináltok a telefonnal. De nekem 4G alatt kibír bőven 1 napot, oneplus felet bírt, merült mint a titanic. Nem tudom mi a különbség de érdekes.
Itt reggeltől használtam olyan fél 11-től a telefont, youtube, google, fb, zene stb. 15;30-21 közt meg munka, majd megint nyomkodás hajnali 2ig. Majd elfelejtettem feldugni tölteni, reggel 5%on volt 10kor
Melegedés:
Egyedül kamera, folytonos videó közben dobta fel, hogy leállhat a videó mert túlmelegszik, de ez kb 10p 4K 60FPS közben. A kamerám nem enged ennyit egyszerre, nemhogy telefon -
laskr99
addikt
Nekem már ott verte a biztosítékot,hogy sokszor f.s a térerő, nem csak nálam, apum Oneplusán is. A másik, nem jött semmi, hogy adategyeztetés kell(feltöltős vagyok) majd írja,hogy kártyám tiltva+kód a cucchoz. Ahha... A kóddal simán ráfutott arra, hogy hiba, anyum telefonjáról kellett őket hívni..
-
laskr99
addikt
Senkinek nincs baja voda volte dologgal?
Tök random simán megszakad a hívás, mintha kinyomtam volna.
Miután az illető vissza akar hívni, elsőre nem csinál semmit, másodjára foglalt, harmadjára nagy nehezen kicseng felém. Én ebből csak a nemfogadott hívást látom.
-
laskr99
addikt
Újra raktam a telót, de még mindig f.s a voda vele. P7p. Hívok valakit aki kinyom, majd az illető visszahív, nekem nem fogadott, neki meg foglalt 3x. A net felállása is 10mp hívás vége után. Valami nem kerek.
Eddig még ha hívtak se csörgött ki. Sim csere esetleg? Mmint yettel-voda van sim-esimként, megcserelni esetleg? Vagy tkon váltás?
-
laskr99
addikt
Vidéken még nem százas a Volte dolog. Elsőre jön az sms hogy nem fogadott hívás, rá azonnal meg bejön a hívás, hogy hívnak.
-
laskr99
addikt
válasz
oroszLajos #4110 üzenetére
Rootolod majd network signal gurut leszeded. Fent jobbra 3 pötty, ott force control majd sim kiválaszt, ott NR settings és SA+NSA kivalaszt.
-
laskr99
addikt
Zsmb-nek köszi a volte dolgot.
5G dologhoz. Roottal SA-NSA kényszerítve, patikán működik az 5G, hívás közben váltáskor is nagyon szépen megcsinálja, nem biztos, hogy sok dolog kell hozzá
-
laskr99
addikt
válasz
szabi__memo #3538 üzenetére
Nekem szerencsére csak a mi fit nem akart frissülni csak manuálisan, a többi megoldotta. Mármint úgy ,hogy automatikusan sose frissült, playbe be és manuálisan elindítva mind frissült rendesen.
-
laskr99
addikt
Képzeld, 2x kértek logot, a kameránál, a BT egyszer. De mikor kommunikáció 0 hogy ok, elbasztuk, vagy ok, javítjuk akkor mit vár az ember.
De majd azokat is később le fogják szarni elhiheted. OOS 12 22 elejére lett ígérve, majd kuss és fél év után kiadták szarul. Ez lesz a többivel is
Ja igen, LHDC probléma az általuk jelentett linken és arra se jött semmi válasz, mert elvileg már csak ott lehet jelenteni.
Meg egy másik USB-C fülesnél voltak bajok, arra az volt a válasz,hogy minek javítsanak olyan hibát ami külső eszköznél lép fel/csak másik telefonnál érdekes hibátlan volt/
-
laskr99
addikt
"support"'
Pixel esetén ha rendes helyről veszed van garancia. HW hiba? Hány embernél?
Másik:
Attól hogy emelték a támogatást, ugyan olyan sumákolás lesz mint eddig. Bt hibát még bőven 22 elején jelentettem nekik, azt írták jön rá válasz,hogy mizu vele. Kamera "akad" hibát is ugyan úgy megírtam nekik, semmi a dolgozunk rajta után. A saját Buds projukkal nem megy, az picit szégyen.Kamera 12-ben míg megvolt ahogy néztem jobb lett, nem akadt úgy, de a bluetooth még gyalázatosabb lett. Előtte SBC-re váltott folyton a telefon meg a bt lefagyott kapcsolati szinten, 12-vel meg random nem szólt a BT, mintha ki be kapcsolgatná az ember, LHDC-ről AAC-re kényszerítve ment.
Merült mint a kva élet, reset, akksit cseréltettem, 11-12 ugyan ez volt, talán egy fokkal jobb lett, de napközben fixen kellett tölteni. Ugyan azokkal a programokkal a pixel most van 36 százalékon, reggel 8kor vettem le a töltőről. OP az 5 órás műszak alatt 80->30% merült készenlétben.
Appok, felhasználás ugyan az, sztem ez mindent elárul. OPnál is vannak gyökérségek, csak mivel nem egy pixel, nincs úgy felhozva, világgá kürtölve.
Ja meg ha kicsit is törődnének az vásárlóval nem az lenne,hogy elbasznak valamit és 3!!! hónap után sincs kijavítva, ilyenkor esetleg át kéne csoportosítani az erőforrást ha már használhatatlan volt a hálózati kapcsolat. 2 percenként megszakadt és kellett egy repülő mód neki, amit mikor eladtam az MP3 se javított. Előtte is voltak 3T és 6T mellett ilyen faszkodások de akkor még úgy türte az ember, mert javították türhető időn belül. Most meg lassan az van,hogy 1 évig törődnek a telefonnal, majd jönnek a kamu idő húzó frissítések, majd kiadnak egy félkész romot és le vagy szarva.
Ez elég erősödő tendencia, 6T után kezdtem érezni,3T még jó volt. 7pro meg már gyalázat, mi lesz később
-
laskr99
addikt
válasz
szabi__memo #3518 üzenetére
Op 7 prorol valtottam p7p-ra. A Op fél éve nem tudja összerakni az android 12-t rendesen, konkrétan vicc kategória.
-
laskr99
addikt
Volt valakinek olyan baja,hogy:
Néha mintha nem érzékelne x appban a kijelző, de ahogy nézem kilépve főmenübe ott megy, billentyűzet x betűt nem érzékel stb.Tuti valami bug lesz, de nem jöttem még rá,hogy mi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari