- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
abban egyet tudunk érteni, hogy a jelenlegi törvényi szabályozás nem igazán jó, csak attól tartok, hogy két teljesen külön irányban állnánk neki változtatni. röviden csak annyi, hogy én nem tartom jónak ezt a "privátszféra überallesz" meg "bármire mondhassak nemet" elvet. mert (erős sarkítás következik: akkor mondhatnám azt, hogy én nem fogok adót fizetni, nem ezekre szavaztam. de élőbb példa: nem hagyom jóvá, hogy bekössék a csatornát, mert én inkább a kútba engedem a szennyvizet (és ezért az utcában levő többi ember is szív, mert nekik sem kötik be, ha nincs elég igen). vagy az 1000 fős Mucsaröcsöge polgármestere úgy dönt, hogy nem épül meg mellettük az autópálya, mert így benne lehet a hírekben. meg hogy a gyerek mondhassa azt, hogy nem közli a rossz jegyeket a szüleivel, mert ez az ő személyiségi jogait sérti.
értem, hogy a g az nem közhasznú társaság, de gyanítom akkor is ilyen felháborodás lenne, ha mondjuk a földhivatal fotózná körbe az utcákat. főleg ha utána eladná az adatbzist egy (külföldi) cégnek. ez a szolgáltatás is egy szélesebb (országokon átívelő) közösséget szolgál ki. lehet, hogy neked nem kell, de mondjuk másik pár millió embernek meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest