- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze
tag
ÍÍÍÍÍÍÍÍ tényleg jó game
Sokkal jobb mint a crysis és a 7600gt-t is jobban be tudtam lőni hozzá mint az alap játékhoz
egészen a havas részig ott szerintem péntek volt a fejlesztés során és hazamentek az alkotók hétvégére és mire hétfő lett el felejtették hol tartanak
A securom-os jézus haragja is remek huzás volt mert így csak az nem tud játszani vele akinek meg kell vennie,mivel nem tudja le tölteni de nem tud vele játszani ha meg veszi mert nem tudja be reggelni mivel nincs nete .( Ismét a korekt vásárlok szívnak. EA. egyedi gondolkodású vezérei ötlete gondolom )
Nem értem miért kellet ehez a EA.Már C64-nél abba kellet volna hagyniuk.
Szerintem a jovood vagy az ubisoft alatt másképp mentek volna a dolgok.(játék idő pl.)
Alig várom Far cry 2 -őt koviubisoft-téktől remélem az már tényleg nem egy méreg drága teszt program lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vallás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Sokkal jobb mint a crysis és a 7600gt-t is jobban be tudtam lőni hozzá mint az alap játékhoz
egészen a havas részig ott szerintem péntek volt a fejlesztés során és hazamentek az alkotók hétvégére és mire hétfő lett el felejtették hol tartanak