Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Spórolós topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Szólánc.
- Adobe Photoshop
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az elmúlt hónap nálam is úgy telt, hogy az otthoni behűtött vodka képe tartotta bennem a lelket napközben. Nem kellett belőle csak egy hármas, de anélkül nehezen bírtam volna a strapát. A családom addig nem is szólt hozzám mikor haza értem, amíg be nem hajítottam a napi adagot.
Pedig nekem csak a jól megszokott munkahelyemen kellett tölteni az időmet, nem pedig egy teljesen más kultúrában, idegenek között. Nem is tudom, hogy én hogyan tudnék megbirkózni egy ilyen helyzettel, de szerencsére ezen nem kell aggódnom, neked pedig láthatóan (olvashatóan) jól megy. Így tovább! 
Majd úgyis olvassuk, nem szeretnék elébe menni az eseményeknek.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)