Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mave13

őstag

Üdv!

napocska2: egerek tenyésznek, kísérlet zajlik. :)

Crystalheart: igen, előfordul olyan is. De, gondolj bele. Valakinek ez a hobbija (vannak jó sokan). Keres mondjuk alsó hangon havi 200k jent. Megél úgy havi 100-120-ból. Meg tudja venni, ha akarja? Simán. Japán nagyon drága ország. De, csak nekünk. Itt Tokióban eléggé jól élnek az emberek. Nem tudom, más részeken mi a helyzet, de itt nincs probléma a fizetésekkel. Nem tudom, kollégák mennyit keresnek, gyanítom, mindenki más összeget, így ez eléggé tabu téma az intézetben. Majd lehet, hogy némi szesz után rákérdezek.

darál0w: hát, inkább nem próbálom meg, de elég erős a gyanúm. Itt illegális dolgokról sem nagyon beszélnek, persze, az nem jelenti azt, hogy nem művelik. Egyik sráccal dumáltam egy kicsit erről-arról, ő mondta, hogy annyira nem jellemző a torrentezés.

Vicc jó, nincs sapkám, úgyhogy minden szesszel kapcsolatos hívást azonnal meghallok.

ArchElf: jól látod, itt ez a forma népszerű. Szódával, vagy tonikkal.
    A Suntory egész jó. Sőt, kimondottan finom, már a második üveg fogy. :D Alapjában nem szeretem a whiskyt, de nem rossz. Red Labelnél jobb.
    Jó az a bemutató írás, amit linkeltél, köszi.

Új hozzászólás Aktív témák