- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matej013
tag
Szerintem ennek a 13 éves gépnek már megtérült az ára.
De igazad van, egyébként régi álmom, hogy egy első generációs i7-es gépet rakjak össze, ami viszont már elég potom-összegekért lehetséges. Múltkorában néztem, hogy 9000 Ft + 2000 Ft-ért már Kínából behozhatnám a 950-es i7-et, csak a lap brutálisan drága hozzá.
-
matej013
tag
Nem is tudom, hogy hány házhoz hívtak ki akkoriban, amikor nem futott egy játék a gépükön és, hogy nézzem meg.
Első dolgom az eszközelőbe vezetett, hogy az-e a probléma, amit gyanítok (Geforce 4 mx)
Volt is belőle tapasztalatom, nem is tudom, hogy hány fajta MX kártyát láttam, de sosem volt két egyforma.
Kedvencem 2008 környékén volt, amikor az egész 478 Socketes gép egy csili-vili brutál plexis gépházba volt szó szerint beb*szva, olyan neon fényáradatban, hogy a vak is látná a fényét, az AGP slotban pedig ott vigyorgott a 64 megás mx.
Ó, és persze egy ilyen konfigról nem hiányozhat az agyonmoddolt Vistás kinézetű XP sem.
-
matej013
tag
válasz
Kisgépkezelő #5 üzenetére
Az R400-as kártyák nagyon brutál teljesítményt produkáltak.
-
matej013
tag
Szia!
Csak megosztottam egy gyerekkori emléket. Lassan kiheverem, de még mindig rémálmaim vannak.
Persze minden generációnak megvoltak az áldozatai, de a DX9 és a DX10 között volt a legnagyobb kitolás a gyártók felől. Az X850-et 2004-2005 környékén gyártották és talán 2-3 évig lehetett használni, sőt igazából addig se, mert 2006-ban a Rainbow Six Vegas hozta magával az SM3-t és 1 év után már nem tudtál játszani egy játékot egy felső kategóriás kártyával. Ma viszont pedig egy GTX 580-al is lehet játszani 2017-ben, pedig az egy 6 éves videókártya már.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest