Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

A 394GB/s az a mobil navi12-re vonatkozik mac pro-ban aminél a kevesebb TDP (csak 50w) és gyengébb hűtés miatt vissza kellett venni. Azért is 5600M a neve, ez meg a nagytesója többször annyi fogyasztással. Csak a driver miatt említettem meg az 5600M-et mert remélhetőleg annak a driverével fog működni a kártya. 
 Ezen 512GB/s-en mennek a ramok mint az asztali vegákon.
 Cache gondolom a nagyobb ramsávszél miatt kevesebb.
 Egy GPU verziója kiadott és létezik V520 néven. [link] Ott az órajelek 1000 base, 1600 boost, ram pedig 1000mhz azaz 512GB/s.
 Ezen V540-es példányon nem tudom megmondani még az órajelek driver nélkül. Azaz esetleg a biosából ki tudom olvasni és valami editorral megnézni talán.
 Még az sem teljesen biztos hogy 2304 vagy 2560 shader-es mert nem volt egyértelmű.
 Fizikailag a mag 2560 shader, spec szerint kevesebb de ugye itt eng sample miatt akár mi lehet. Mármint hogy később került volna biosból letiltásra 2304-ig de fejlesztés alatt meghagyták teljes értékűnek. Az a vékony chip az valóban érdekes, tippre valami memory interposer lehet. (vagy mivel pro széria lehet plusz ECC ram? nem tudom)  
 Csak feltételezem de nem nyúltak az IMC-hez hanem ezzel a plusz chippel kötötték a GPU-hoz, talán olcsóbb volt így gyártani mint újra tervezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Konteó topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest