Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Két gpu-val jó kis cucc lesz ez.
Mostanában Underclock-olni szoktam inkább, teljesítmény alig csökken, fogyasztás és zaj sokkal kevesebb.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ha mennének a kukába, akkor inkább viszem őket.
Tudom, de nem rémlik, hogy lenne itthon gtx6xx.
Rálesek, hogy meglehet e oldani. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
GTX6xx-nincsen, talán valami GTS4xx van itthon.
Azért ne vágd ki őket, szólj és viszem én.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nem adja könnyen magát.
Adnék kölcsön NV karit, de szerintem pont abból nincsen otthon ami "újabb" darab.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az nem rossz, teljesen használható teljesítmény, a fogyi meg olyan amilyen, multigpu esetén mindig sokadlagos volt a fogyasztás.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Reméljük valami értékelhetőt összekalapálnak hozzá.
Tippre milyen teljesítménye lenne egy ilyen karinak, olyan RX6700xt-6800(xt) körüli? -
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
cp77 nem tudom tamogat e multigput.
Far cry 5 es Witcher3 biztosan.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Várjuk a teszteket!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
enyem kb 10 evet birt aztan lehalt a mikrokapcsolo. mar 2012 korul se talaltam, akkor egy intellimouse 3.0at vettem.
hasznaltpiacon meg altalaban akinek meg van, az tudja milye van
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
gyonyoru
meg a mukodo intellimouse 1.1 is
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az komoly, nem kis teljesítmény lehet ott.
Hát igen, procit hűteni 200w felett vízzel ajánlatos. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Vadul néz ki nagyon!
Várjuk az eredményeket amint befut egy jó driver.A háttérben az a nagy böhöm radi az egy MO-RA?
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Igaz láttam már én is szeróban ES karit.
Olvastam, hogy neked is lekapcsolt túlmelegedés miatt, de az ördög nem alszik ugye, jobb vigyázni a karira ha lehet.
Szépen megtervezett nyákja van az fix.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az már tényleg sok, de egy 3-4-5k rpm kellhet neki.
Ez olyan mint egy Blower-es hűtésű vga csak ugye itt nincsen venti, de ugyan az a légáramlat kell, és a Bower-es hűtésű vga-knál a venti olyan 3 és 5k között szokott pörögni.Szerintem is azt a ventit le kell szabályozni kisebb fordulatra aztán nincsen gond, inkább minthogy elszáljon a kari(ES lévén kitudja mennyire stabil a védelem benne).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
pedig lehet az jobb lenne leszabalyozva PWMen, mert annak van statikus nyomasa is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
azert nezz regi szerverventiket, apron egy idoben fillerekert mentek.
ebmPapst arul magnet bearingest (ami minosegre Noctua felett van, btw), Sunon, Delta es Yate Loon szokott lenni, esetleg Adda, vagy ha mazlid van akkor talalsz corsair AXbol bontott Sanyo Denkit.
2BB van mindenkinek, projektorbol bontva lesz FDB is ami neked tokeletes a celra.
a Noctua uj ara felso kozepkategoria ezen a szinten, tudasban is kb ott van.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ja hát nem olcsó az fix, de ha kell neki a levegő, akkor max tényleg az van, hogy vagy szerzel egy szerverből egy ventit ahogy proci985 kolléga mondja vagy veszel egy ilyen vagy hasonló, de nem olcsó ventit.
Amúgy a Noctua megéri a pénzét, ki megy a világból. Én ha csak nem retró cuccról van szó, akkor csak Noctuat használok, még az NVR-be is azt raktam. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
inkabb a static pressure a lenyeg, de a pogacsa az jo otletnek tunik.
3000es delta / sunon, akar valami regi szerverbol is szuper, csak hangos. nekem benchelni volt itthon egy papst 4312 (2800rpm, 32mm vastag), na az racson keresztul egy meterrol meg kezzel erezheto legnyomast csinalt.
Far Cry 5 es New Dawn volt az utolso jatek amin meg a multiGPU. 1440pben tippre ilyen 120+-20 fpst ennek tolnia kene.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
1800-as fordulat az nem valami sok.
Én inkább valami ilyesmit tudnék elképzelni.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Én az ilyen és hasonló melókra vettem egy 3D nyomtatót. Itt a 3D terv hozzá: [link]
A kártya meg elég izgalmas. Bárt teljesen felhagytam az ilyesmivel, lehet a polcra kéne lőnöm egy ilyet nekem is.

-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nagyon maszek, persze jó értelemben.
-
Robert07
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az orajelekben bitos igazad van, azok a mobil verziohoz tartoznak.
Viszont maga a chip az nem ugyanaz. Eloszor en is arra gondoltam hogy az az extra chip egy HBM -> DDR6 konverter lesz, de maga a GPU alakja mas. A GDDR6-os verzio szelesebb, es a HBM2-es verzio hosszukasabb. Es szerintem nem lehet csak ugy DDR6-bol HBM2-et csinalni. Ezeken a blokkdiagramokon latszik is:
Navi 10
https://twitter.com/coreteks/status/1217780313000161280/photo/1
Navi 12
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/amd-navi-12.g922#gallery-2Maga a 2db HBM2 kontroller joval kisebb, mint a 4db GDDR6 kontroller.
Ugyhogy azok a hosszukas chipek tovabbra is kerdesesek maradnak. Viszont szamomra meglepo hogy az egesz GPU-t atterveztek HBM-hez.
De sok szerencset a felelesztesehez! En egy blower-es ventit hasznaltam egy Tesla K20X-hez egy par eve, es az eleg jol lehutotte. Papirbol origamiztam ossze egy "csovet" a kartya es a venti koze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest