Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
MasterDeeJay #1557 üzenetére
A lényeg nagyjából ugyanaz, a jó minőségű kártyáknál meg sanszosabb hogy belepiszkálnak kicsit a ramok időzítésébe "mert azok bírják".
Az én meglátásom szerint nem érdemes ezeknek a kártyáknak a megvétele, amíg árban nem abban a ligában vannak, hogy legyintek egyet ha féléven belül tönkremegy és veszek egy másikat.
A modernebb kártyáknál a vram hűtését a gpu-val közös bordával támogatják meg (legalábbis amiket eddig én átpasztáztam/takarítottam), a vrm viszont nem biztos hogy közös bordát kap.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest